Jdi na obsah Jdi na menu

POSLEDNÍ ŘÍJNOVÁ NEDĚLE 28.10.18 VYŠLA JUNIORŮM

2. LIGA JUNIORŮ, SK. 5 – hala Třebíč, Horka – Domky
 
PSKC Okříšky-MoBu  -  TJ Sokol H. Brod  7:3  (1:1, 2:1, 4:1)
Branky/asistence: Vojtěch Novotný 4/0, Jan Vochyán 2/0, Jan Trnka 1/1, Adam Ampapa 0/2, Tomáš Kuchyňa 0/2, David Kučera 0/1

Zpočátku velmi vyrovnaný zápas. Nás se sešlo na střídačce celkem čtrnáct hráčů, což je pro velmi nezvyklá situace. Proto nám dlouho trvalo, než se někteří hráči smířili s kratším pobytem na hřišti. Nakonec se povedlo a jak napovídá skóre jednotlivých třetin, pozornost se soustředila na hru. Naopak brodským počáteční koncentrace nevydržela, takže ve třetí části již byla naše převaha jasná.

PSKC Okříšky-MoBu  -  Sklo Bohemia Světlá n./S.  6:2  (2:1, 2:0, 2:1)
Branky/asistence: Jan Vochyán 2/2, Tomáš Kotačka 0/2, David Kučera 1/0, Martin Veselý 1/0, Petr Pojer 1/0, Tomáš Kuchyňa 1/0, Adam Ampapa 0/1, Radek Korba 0/1

Přestože tři hráči z týmu odjeli hrát fotbal a nás zbylo jedenáct, odehráli jsme utkání lépe než první s Havlíčkovým Brodem. Soupeř byl mnohem důraznější a jiskřilo se na obou stranách. Od začátku však byla patrná mírná převaha našich hráčů potvrzená i narůstajícím skóre. Do poslední třetiny jsme již šli s dostatečným náskokem i odhodláním žádný obrat nepřipustit.

LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – hala ZŠ Okříšky

PSKC Okříšky  -  Fbc Orel Nové Město na Moravě  4:11 (0:6, 4:5)
Branky/asistence: Šimon Korba 2/1, Ondřej Dosedla 1/1, Štěpán Ludmila 1/1

PSKC Okříšky  -  Pacovští Honzíci  0:9  (0:4, 0:5)
PSKC Okříšky  -  Florbal Telč  0:5  (0:3, 0:2)
Po mnoha velmi úspěšných ročnících nemáme do letošní sezóny v kategorii starších žáků potřebný hráčský kádr schopný konkurovat ostatním týmům. Malý počet hráčů a ještě k tomu z poloviny tvořený mladšími žáky tak získává především potřebné zkušenosti, které by se mohly zúročit v příštích letech. Další kolo bude absolvovat ve čtvrtém herním koši, kde by již nemusely být výsledky tak výrazně nepříznivé.
 
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – hala Bystřice nad Pernštejnem
 

image-1.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář