Jdi na obsah Jdi na menu

POLOVINA PŘÍPRAVKY NEMOCNÁ, JUNIOŘI BODOVALI

2. LIGA JUNIORŮ, SKUPINA 5 – TELČ – NEDĚLE 31.10.2021

PSKC Okříšky-Rudíkov   –    Hippos Žďár n./S.   5:4  (1:1, 0:1, 4:2)
Branky/asistence: Martin Noháček 4/0, Petr Pojer 0/2, Štěpán Ludmila 1/0, David Kučera 0/1, Jiří Uher 0/1

tel-j-211031-1.jpgZápas pro nás nezačal špatně. Hned v úvodu Martin Noháček skóroval a měli jsme více ze hry, míček pod potřebnou kontrolou. Jenže soupeř se začal stále více osmělovat a postupně hru vyrovnal. A brzy přišel tret za naše polevení v podobě vyrovnání. Bylo jasné, že musíme přístup změnit a do druhé části jsme šli s větším nasazením. Přesto se nedařilo žďárskou obranu prostřelit a ke vší smůle jsme ještě v jejím závěru inkasovali. Nejlepší hru oba týmy předvedly v poslední třetině. Probíhala ve vysokém tempu, nebyla nouze o souboje i pěkné kombinace, napětí až do samého konce. Hippos v ní šel dvakrát do vedení, ale to bychom nesměli mít v týmu Martina Noháčka, který pokaždé vyrovnal. Byl to jeho střelecký koncert, autor čtyř branek z pěti. Tu pátou krásně umístěným forhendem vsítil Štěpán Ludmila po přesné nahrávce od Jirky Uhra. Vydřená výhra po vyrovnaném zápase těší dvojnásob.

PSKC Okříšky-Rudíkov   –    SK JUVENIS Přibyslav   17:5  (7:1, 7:2, 3:2)
Branky/asistence: Martin Noháček 5/1, Štěpán Ludmila 3/3, David Kučera 3/2, Tomáš Uher 1/2, Radek Korba 1/3, Michal Novotný 2/0, Jiří Uher 1/1, Daniel Caha 1/0, Filip Caha 0/1, Tomáš Chadim 0/1, Petr Pojer 0/1

Soupeř přijel do Telče ve velmi oslabené sestavě, pouze s jedním střídajícím hráčem. Výhru jsme si proto předem dali jako jasnou povinnost. Hned od úvodního hvizdu kluci ovládli hřiště. První branka padla po dvou a půl minutách a pak tel-j-211031-6.jpgjsme již v pravidelném rytmu navyšovali skóre. První třetina byla asi nejlepší část utkání, ve druhé jsme sice vstřelili stejný počet gólů, ale tempo bylo volnější, v podstatě nebylo oč hrát. Tento trend vyvrcholil v posledních patnácti minutách. Naše bezstarostnost a nedůslednost Juvenis povzbudila a stále více se osmělovali útočit. Až moc často se hrálo na naší polovině. Výsledkem bylo korigování skóre. Naše zbytečné ztráty míčků a ležérnost jim v tom velmi pomáhaly.

Po třetím kole je tým PSKC Okříšky na 3. místě tabulky.

Sestava: Filip Caha, Jiří Uher, Martin Noháček, Štěpán Ludmila, David Kučera, Tomáš Uher, Radek Korba, Michal Novotný, Daniel Caha, Tomáš Chadim, Petr Pojer

Fotoalbum ze zápasů ZDE. Video ze zápasů ZDE.

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – PELHŘIMOV – NEDĚLE 31.10.2021

ashampoo_snap_2021.10.31_18h41m32s_001_.png

Pelhřimovské kolo Ligy Vysočiny přípravek nás nezastihlo ve vhodnou dobu. Chřipkové období hráče zasáhlo s velkou silou. V sobotu jsme ještě všechny obvolali a zdravých zůstalo jen devět. Nezbývalo než vytvořit jeden tým ze čtyř a jeden z pěti chlapců (přípravky hrají systémem 3+1). měli jsme velké obavy, jak pět zápasů bez střídání zvládneme. Ale kluci ukázali, že obavy jsou zbytečné. I poslední zápasy dokázali odehrát s chutí a v plném nasazení. Tým složený ze čtveřice zkušenějších hráčů dokonce dvě závěrečná utkání odehrál bez brankáře a snažil se tím zdokonalovat důslednou obrannou hru. Však také v úvodu utkání se Spartakem Pelhřimov rychle za sebou inkasovalpelhrimov-p-211031-46.jpg několik branek, ale s přibývajícími minutami již soupeři střílet nedovolil. Mladší tým si také vedl dobře, když dokázal uhrát dvě výhry, pomalu si začínáme nahrávat, už neběháme všichni za míčkem do jednoho houfu. Určitě jsme dosáhli dalšího kroku vpřed. S účastí na turnaji hodně pomohli rodiče, děkujeme.

Sestava KC Okříšky: Martin Papoušek, Filay Jewell, Lukáš Doležal, Štěpán Beránek, Jonáš Hnízdil


Sestava PSKC Okříšky: Jiří Beránek, Štěpán Rymeš, Kryštof Ludmila, Samuel Jewell

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

Video ze zápasů ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář