Jdi na obsah Jdi na menu

PIZZA S PŘÍCHUTÍ ČTYŘ VÍTĚZSTVÍ

telc-220320-1.jpgV neděli 20. března sehrál tým mladších žáků v Telči další čtyři zápasy ligy. Bez tří hráčů (D. Herynka, K. Jiříčka, V. Fily), kteří chyběli z důvodu nemoci, proběhlo i poděkování týmu za reprezentaci v dosavadní sezóně. Odměnou byla pizza, kterou pomohli zajistit rodiče v přestávce mezi druhým a třetím zápasem. Tým tentokrát doplnil pouze jeden hráč kategorie elévů. Předzápasová rozcvička proběhla pod širým nebem a čerstvý vzduch probral i poslední ospalce.

PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Centropen Dačice 4:1 (1:1)
Vstup do zápasu se lépe povedl nám, ale soupeř vyrovnal skóre v polovině první půle.  Minutu a půl před koncem prvního poločasu byl vyloučen hráč soupeře a náš tým přestávkou rozdělenou přesilovku využil ke zvýšení stavu na 2:1, kdy M. Zoubek dorazil odraženou střelu V. Dvořáka. Další dva góly jsme přidali v průběhu čtvrté minuty v rozmezí 40 sekund. Nejprve dorazil F. Pham Tran Anh střelu J. Fily a vzápětí, po krásné rozehrávce volného úderu, našel J. Fila před brankou A. Zemana. V brance odchytal celý zápas T. Charvát, který se musel vypořádat s oslňujícím sluncem, které bylo, pro brankáře chytající v brance umístěné v pravé části, velmi nepříjemné.
Střely na branku / mimo branku 14/13 (6-6, 8-7)
Zákroky brankáře zasahoval / nezasahoval 6/7 (4-3, 2-4)
Branky: V. Dvořák, M. Zoubek, F. Pham Tran Anh, A. Zeman
 
PSKC Okříšky-Rudíkov – Snipers Třebíč 6:3 (3:1)
Zápas, který jsme v celém jeho průběhu měli pod kontrolou. V utkání jsme rychle vedli 2:0 po gólech M. Zoubka a E. Karbašové. U obou tref asistoval V. Dvořák, který navíc zachytil chybnou rozehrávku soupeře a sám navýšil vedení na 3:0. Soupeř ještě před přestávkou snížil, ale tříbrankové vedení nám vrátil O. Špaček, který dorazil odraženou střelu V. Dvořáka. Po chybě našeho brankáře soupeř snížil, následně J. Fila po krásné přihrávce zpoza branky od M. Zoubka opět navýšil vedení na 5:2. Soupeř se nám naposledy přiblížil na rozdíl dvou branek, ale předchozí duo si tentokrát vyměnilo role a nahrávající J. Fila našel přesnou přihrávkou M. Zoubka, který skóroval a pečetil tak konečný stav utkání. V brance odchytal celé utkání D. Plavec.
Střely na branku / mimo branku 11/7 (3-3, 8-4)
Zákroky brankáře zasahoval / nezasahoval 13/10 (9-5, 4-5)telc-220320-2.jpg
Branky: M Zoubek (2x), E. Karbašová, V. Dvořák, O. Špaček, J. Fila
 
PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Sokol Havlíčkův Brod Erupting Dragons 7:2 (4:1)
Zápas, ve kterém V. Dvořák dostal odměnu ve formě svého působení v brance, nabídl množství překvapivých řešení i testování herních situací 5 na 3, 5 na 4, 6 na 5 bez brankáře. Soupeř nám umožnil hrát i přesilovku. První góly šly v rychlém sledu za sebou, v čase 0:57 J. Fila (as. F. Pham Tran Anh), 2:13 A. Zeman (as. T. Charvát), 2:34 E. Karbašová. Do přestávky byl stav 4:1, když se ještě trefil O. Špaček (as. M. Zoubek) a soupeř snížil do prázdné branky při naší hře bez brankáře. V druhé půli nejprve soupeř snížil po chybě našeho obránce na 4:2, ale následně se trefili J. Fila, M. Zoubek a F. Pham Tran Anh a stanovili konečné skóre na 7:2. V druhé půli v čase 5:03 soupeř neproměnil nájezd, který skvělým zákrokem zlikvidoval brankář V. Dvořák.
Střely na branku / mimo branku 24/7 (13-4, 11-3)
Zákroky brankáře zasahoval / nezasahoval 7/4 (3-2, 4-2)
Branky: J. Fila (2x), M. Zoubek (2x), A. Zeman, E. Karbašová, F. Pham Tran Anh  
 
PSKC Okříšky-Rudíkov – Florbal Telč 4:2 (2:1)
Poslední zápas, navíc proti domácímu týmu, byl velmi vyrovnaný. Do utkání jsme vstoupili se čtyřmi hráči na hřišti, a přesto jsme soupeře přehrávali. První gól jsme vstřelili my, ale do vlastní sítě. Vyrovnání přišlo přibližně za půl minuty, když V. Dvořák objel branku a ani pokyn trenéra soupeře „k němu“ mu nezabránil vstřelit gól. Ještě do přestávky jsme šli do vedení, T. Charvát svou přihrávkou vyřadil ze hry tři soupeřovi obránce a J. Fila již měl cestu k brance volnou a nemýlil se. V druhé půli v čase 6:26 hráč soupeře s číslem 26 nevybíravým faulem doslova podťal unikajícího V. Dvořáka a zcela zaslouženě zamířil na trestnou lavici. Utkání se blížilo ke svému konci, mohli jsme navýšit vedení, ale T. Charvát telc-220320-3.jpgz vyložené šance minul branku. Soupeř vycítil příležitost, odhodlal se odvolat brankáře a v čase 9:44, opět s pomocí našeho obránce, vyrovnal a vysloužil si hlasitý potlesk domácích fanoušků. Zápas měl opravdu skvělou atmosféru a stále ještě nekončil. Následné vhazování vyhrál V. Dvořák, protáhl se mezi třemi protihráči, zavezl míček za branku soupeře a poslal přesnou přihrávku před branku na připraveného T. Charváta, který střelou do šibenice nedal brankáři nejmenší šanci. Tým soupeře si vzal v čase 9:54 timeout, odvolal brankáře, ale vhazování opět vyhrál V. Dvořák a střelou do prázdné branky stanovil konečný výsledek utkání. V brance celý zápas odchytala E. Karbašová, která předvedla několik skvělých zákroků.
Střely na branku / mimo branku 21/8 (9-3, 12-5)
Zákroky brankáře zasahoval / nezasahoval 13/4 (8-2, 5-2)
Branky: V. Dvořák (2x), J. Fila, T. Charvát
 
Odehráli jsme čtyři zápasy, ve kterých dostali příležitost všichni hráči, kteří cestovali s týmem. Početný byl i doprovod rodičů, kterým děkujeme za podporu a pomoc při zajištění odměny pro hráče. Trenérské duo M. Karbaš – V. Dvořák, které bylo na lavičce, doplnil statistikami z tribuny P. Charvát. I v rámci tohoto hracího kola jsme nabídli hráčům na marodce a rodičům online přenos. Poděkování patří i pořádajícímu klubu Florbal Telč (nejenom) za skvělou atmosféru při vzájemném zápase. 
 
Sestava: E. Karbašová, V. Dvořák, T. Charvát, A. Zeman, M. Zoubek, F. Pham Tran Anh, J. Fila, D. Plavec, A. Tallová, O. Špaček
 
Petr Charvát
Fotoalbum z turnaje ZDE. Video ze zápasů ZDE.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář