Jdi na obsah Jdi na menu

PĚKNÉ KOMBINACE, HORŠÍ STŘELBA

ashampoo_snap_2022.03.27_14h32m24s_001_.png

 

Souběh s fotbalovými zápasy omezil počet hráčů do dvou týmů na dvanáct. Ráno před odjezdem dorazily další dvě omluvy kvůli zdravotním potížím. Nezbylo než střídat pouze s jedním hráčem. Dlouhý pobyt na hřišti rychle kluky vyčerpával. Ačkoliv jsme první poloviny všech utkání zvládali dobře, závěrečné minuty již bývaly bez potřebného soustředění. To platilo pro oba týmy.n.mesto-n.m-vert.jpg

Družstvo PSKC Okříšky máme složené ze zkušenějších hráčů. Přesto se už stalo pravidlem, že první zápasy je vždy zaskočí. Tak tomu bylo i tentokrát v utkání proti domácímu Novému Městu n. M. To se projevilo zejména ve střelbě, která soupeři skvěle vycházela. Naše naopak s hodně špatnou muškou. Navíc jsme několikrát špatně rozehráli a soupeř trestal. Teprve za stavu 1:4 jsme se dokázali probudit a dvěma rychlými góly snížili. Jenže následná ztráta míčku a gól naše naděje zmařila. V dalších zápasech se obraz hry obrátil. Konečně jsme přidali na pohybu. To nám umožnilo lépe si nahrát a vytvářet šance. Vyplatilo se nabíhat před gólmana a dorážet míček do sítě. Opět platilo, že druhá polovina zápasů bývala díky únavě slabší, ale to už měl tým nahrán dostatečný náskok.

Družstvo PSKC Okříšky-Rudíkov je kombinací elévů s přípravkou. Jsou v něm také šikovní hráči, jenže přípravkáři ještě fyzicky ani rychlostně soupeřům nemohou stačit. Také sehranost není velká, neboť spolu hrají kluci z Okříšek a Rudíkova, kteří netrénují společně. Přesto se nám nejlépe povedlo právě utkání s vítězem turnaje, Novým Městem n. M. Velice dobré skóre, kdy jsme prohrávali jen o dvě branky, jsme ztratili až v samém závěru, kdy už jsme nikdo nemohl. Opakem pak byl vzájemný duel našich družstev. Příliš velký respekt ze zkušenějších spoluhráčů všem svazoval nohy.  Vynecháme-li tedy poslední zápas, kluci zaslouží pochvalu za velkou bojovnost, odvahu jít do soubojů a také za počet branek, které se jim podařilo dát silnějším protivníkům.

Složení týmů:
PSKC Okříšky: Jan Fila, Bětka Tallová, Petr Nováček, Bruno Brabenec, Adam Navrátil
PSKC Okříšky-Rudíkov: Patrik Chadim, Petr Kubíček, Kryštof Ludmila, Patrik Svoboda, Jonáš Hnízdil

Fotoalbum z turnaje ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář