Jdi na obsah Jdi na menu

OPĚT RUŠNO - 24.-25.11.12 HRÁLY TŘI NAŠE TÝMY

SOBOTA 24.11.2012 - 3. LIGA MUŽŮ, DIVIZE V - SPORTOVNÍ HALA ZŠ KAPLICE
 
PSKC OKŘÍŠKY-KNĚŽICE  -  FBC SPARTAK KAPLICE    4:6
Třetiny: (3:1; 0:2; 3:1)
Přesilovky: 2:4 Využití: 0:0
Góly (asistence): SALÁK F. (Kourek J.); DIVIŠ J. (Plavec R.); KOUREK J. (Plavec R.); SALÁK F. (Špinar J.)


V sobotu v brzkých ranních hodinách odcestovali muži A týmu do 145 km vzdálených Kaplic, aby se utkali s domácími hráči a s mužstvem Spartaku Třebíč. Hala, nacházející se v jižních Čechách nepatří mezi oblíbené a to hlavě kvůli minimálním rozměrům hrací plochy. První utkání dne, ve kterém nastupoval domácí celek FBC Spartak Kaplice proti našim mužům, mělo začínat už v 9:00 hodin ráno, avšak kvůli zpoždění jednoho z rozhodčích se úvod zhruba o čtvrt hodiny posunul. Do utkání vstoupili lépe domácí hráči. Již po pěti minutách hry vedli o dvě branky, kterých dosáhli tečemi po dlouhých náhozech z obraného pásma. Z týmu Kaplic doslova sálala energie, naproti tomu naši hráči se dostávali do tempa jen velmi vlažně. Korigovat stav se ale podařilo už v šesté minutě Filipu Salákovi. Další změnu skóre si ovšem znovu připsal Spartak a první třetinu zaslouženě vyhrál 3:1. Druhá třetina patřila našim hráčům a to hlavně díky přesilovým hrám, ty se bohužel nepodařilo využít, ale branky padaly z následného tlaku. Nejprve se ujala střela Jakuba Diviše a o čtyři minuty později vyrovnal na 3:3 Jan Kourek. Do poslední třetiny vlétli znovu lépe domácí hráči, kteří začali lépe napadat rozehru a čekali na chyby. V rozmezí pěti minut se znovu utrhli do vedení o dva góly, ale Filip Salák svojí druhou brankou v zápase vykřesal naději. Utkání rozhodli domácí hráči ve dvanácté minutě, kdy upravili skóre na konečných 6:4.
 
PSKC OKŘÍŠKY-KNĚŽICE  -  TJ SPARTAK TŘEBÍČ      10:3
Třetiny: (1:3; 1:4; 1:3)
Přesilovky: 2:3 Využití: 1:2
Góly (asistence): PLAVEC R. (Diviš J.); EXNER V. (Rychlý K.); SVOBODA P. (Špinar J.); ŠPINAR J. (Plavec R.); DIVIŠ L. (Kourek J.); EXNER V. (Rychlý K.); EXNER V. (Salák D.); ŠPINAR J. (Svoboda P.); ŠPINAR J. (Svoboda P.); EXNER V. (Salák D.)

Druhé utkání bylo ve znamení derby s rivalem z Třebíče. Vstup do zápasu měli lepší naši hráči. Už ve třetí minutě otevřel skóre kapitán Roman Plavec. Druhou branku přidal za necelé dvě minuty v přesilové hře Vojtěch Exner. Spartak ale brzy korigoval gólem na 1:2. Poslední slovo v první třetině patřilo znovu našim, jmenovitě Petru Svobodovi, který uzavřel stav první třetiny. Minutu po přestávce Jiří Špinar zvyšoval rozdíl již na tři branky. Třebíčští muži ale využitou přesilovkou znovu dramatizovali skóre. Naši ale plně převzali otěže zápasu. Nejprve vstřelil přesilovkový gól Lukáš Diviš. Po jeho trefě zkompletoval hattrick dvěma brankami Vojtěch Exner. Na tabuli svítilo při závěrečné siréně druhé třetiny skóre 2:7. Třetí třetina začala dvěma rychlými góly Jirky Špinara, který jako druhý hráč našeho mužstva dovršil hattrick. To bylo na dlouhou dobu vše, hráčům Třebíče se nedařil přechod do útoku a naši jakoby se zalekli desáté trefy. Zodpovědnost na sebe nakonec vzal Vojtěch Exner, pro kterého to byl už 4 vstřelený gól v zápase. Poslední slovo patřilo mužstvu Spartaku, které kosmeticky upravilo stav na 3:10.
 
SOUPISKA:
B: Jaroslav Kučera
O: Roman Plavec, Kamil Rychlý, Jakub Diviš, Lukáš Diviš
Ú: Petr Svoboda, Filip Salák, David Salák, Jan Kourek, Jiří Špinar, Vojtěch Exner

 
 
NEDĚLE 25.11.2012 - 1. LIGA DOROSTENCŮ, DIVIZE III - HALA TJ SPARTAK TŘEBÍČ
 
PSKC OKŘÍŠKY   -   FBC JIP ČESKÝ KRUMLOV       9:7
Branky: 5x Molák, 1x Picmaus, Barák, Rampír a Žák. Asistence: 2x Molák a Pospíšil, 1x Rampír
 
PSKC OKŘÍŠKY   -   SNIPERS TŘEBÍČ                   5:12
Branky: 2x Picmaus a Žák, 1x Barák. Asistence: 2x Pospíšil a Žák, 1x Boudný.
 
Sestava: Vaverka Filip, Rampír Filip, Pospíšil Filip, Koukal David, Žák Martin, Molák Petr, Barák Patrik, Plot Miloš, Suchna Jan, Boudný Jakub a Picmaus Milan
 
NEDĚLE 25.11.2012 - LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŹÁKŮ - HALA ZŠ TŘEBÍČ, VÁCLAVSKÉ NÁM.
 
PSKC OKŘÍŠKY   -   SPARTAK PELHŘIMOV, BÍLÍ                      4:0
PSKC OKŘÍŠKY   -   ZŠ JAROMĚŘICE N.R.- SK JeMoBu B          9:4
PSKC OKŘÍŠKY   -   ASK BYSTŘICE N.P.                                 8:0
PSKC OKŘÍŠKY   -   SK JeMoBu                                            7:3
PSKC OKŘÍŠKY   -   TORNÁDO DDM JEMNICE                         9:4
PSKC OKŘÍŠKY   -   SNIPERS TŘEBÍČ                                    10:3
PSKC OKŘÍŠKY   -   SPARTAK PELHŘIMOV, ŽLUTÍ                   5:4
 
Sestava: Nováček Ondřej (G), Kučera David (4 branky/2 asistence), Vochyán Jan (19/5), Dvořák Ondřej (3/2), Ferda Pavel (7/3) a Kourek Pavel (19/4).
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář