Jdi na obsah Jdi na menu

ODDÍLOVÉ VÁNOČNÍ PRÁZDNINY 2018

 

stedry_den_2018-026.jpg
Už ani nevíme, kolik let chodíme bez přerušení na Štědrý den dopoledne do lesa nad Okříškami s malou nadílkou pro jeho obyvatele. I tentokrát jsme nesli ořechy, jablka, zrní, seno, mrkve a řadu dalších pochoutek. Tuto akci organizuje náš druhý oddíl zaměřený na všeobecnou činnost a táboření a my se přidáváme. Jsme jeden klub. Letos to celkem klouzalo, sníh tál a vylézt kopec byla dost fuška. Ale dvouhodinové provětrání za námahu stálo. Fotoalbum z akce ZDE. A ZDE naše novorční přání.
 
 
 
r--vnonturnaj-181227-044.jpg
Ve středu 27. prosince 2018 jsme rádi využili pozvání od Hipposu Žďár nad Sázavou na Vánoční turnaj smíšených kategorií mladších a starších žáků. O výsledcích píšeme samostatně v článku „Florbalový prosinec 2018“, ale nedá nám, abychom i zde neuvedli, že jsme se domů vraceli s pohárem za první místo. Fotoalbum ZDE.
 
 
dsc_0055a.jpg
Hlavní prázdninová akce ale byla připravena pro nejmladší kategorie od přípravky po mladší žáky. V sobotu 29.12.2018 se nás sešlo na padesát dětí, rodičů, babiček a dědečků v okříšské tělocvičně, aby si společně zahráli florbal. Nechybělo ani občerstvení, všichni se na zápasy těšili. Nejprve probíhal turnaj smíšených čtyřčlenných týmů rodičů s dětmi. Pak jsme si na závěr sehráli utkání děti proti rodičům. Vůbec nezáleželo kdo vyhrál, nálada byla skvělá. Jedinou vadou bylo, že na setkání byl v tělocvičně vymezen jen dvouhodinový čas. Příště ji musíme objednat nejméně na tři hodiny. Fotoalbum z akce ZDE.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář