Jdi na obsah Jdi na menu

O POHÁR NIKÉ 2022

Do Jihlavy jsme odjeli s jasným cílem si co nejvíce zahrát a vyzkoušet si u A týmu hru bez dospělého trenéra na střídačce, což jsme zvládli na jedničku s hvězdičkou. Průběh turnaje měl zápletku v nájezdech, kdy jsme byli krok od vyřazení se Snipers Třebíč a bezkonkurenční koncovce ve finálovém zápase s FbK Orlicko - Třebovsko, kdy jsme během poslední minuty dali tři branky !!! Nakonec jsme tedy i po vítězství v soutěži v nájezdech zopakovali i triumf v celém img_8814.jpgturnaji z minulého roku. Po sezoně, kdy jsme opanovali Vysočinu v 5+1, jsme se ujistili, že by jsme se neztratili ani v 3+1 na malém hřišti. Jednalo se o příjemné zpestření v nabitém programu, kdy nás po úspěšném Nisaopen 2022 čeká. Do prázdnin stihneme přátelská utkání s Orel Kněžice, SK JeMoBu, Snipers Třebíč a Memorial V. Koreše s Open Brno Games. ,,B´´ tým, se prezentoval hrou, kterou po hráčích chceme a bez níž se nebudeme zlepšovat. Musím všechny pochválit za přístup, nasazení a je vidět, že jsme na dobré cestě. Souběžně s tímto turnajem vyrazili naši elévové na Ostrava Cup, což nám zúžilo možnosti doplnit kádr a tak musím poděkovat SK JeMoBu (konkrétně trenérovi M. Vydrovi), které nám půjčilo dva talentované hráče S. Nesibu a N. Nesibu. Příjemné starosti, kdy bojujeme o víkendu na dvou kolbištích. Jen tak dál !!!

Pohled hrajícího trenéra a kapitána týmu PSKC Oříšky - Rudíkov A V. Dvořáka:
img_9135.jpgV neděli 5.6. se v Jihlavě uskutečnil florbalový turnaj. PSKC Oříšky - Rudíkov A se v tabulce umístily na prvním místě. V playoff jsme v prvním zápase potkali Jihlavu, vyhráli jsme 21:1.  Druhý zápas jsme hráli proti Snipers Třebíč a po nájezdech to byla výhra 6:5 pro nás. Ve finále jsme hráli proti Orlicku Třebovsku, kdy to byl do posledních dvou minut vyrovnaný zápas. Nasadili jsme top formaci, která dala tři góly (V. Dvořák, V. Fila a T. Charvát). Za celé PSKC Okříšky - Rudíkov děkujeme Samovi z SK Jemobu, že nám přišel vypomoct. Dále děkuji celému týmu. Hráli V. Dvořák, V. Fila, T. Charvát, D. Plavec, E. Karbašová, O. Špaček a S. Nesiba.
Trenér: Vojtěch Dvořák
Sledující trenér z tribuny: Vladimír Dvořák ??

Základní skupina:
PSKC Okříšky – Rudíkov A : Snipers Třebíč – bílý 7:4
SK Jihlava ježci : PSKC Okříšky – Rudíkov A  1:14
FbK Orlicko – Třebovsko : PSKC Okříšky – Rudíkov A 4:6
Čtvrtfinále:
PSKC Okříšky – Rudíkov A : SK Jihlava lvíčata 21:1
Semifinále:
PSKC Okříšky – Rudíkov A : Snipers Třebíč – bílý 6:5 pn
Finále:
FbK Orlicko – Třebovsko : PSKC Okříšky – Rudíkov A 1:5

Pohled hrajícího kapitána týmu PSKC Oříšky - Rudíkov B M. Zoubka:
img_9277.jpgV prvním zápase s Třebíči jsme měli hodně šancí, spoustu pěkných akcí a celkově jsme hráli dobrý zápas s dobrým soupeřem. Góly padaly na obou stranách, nakonec jsme po remíze 8:8 brali jen bod. Druhý zápas se Žďárem nad Sázavou jsme už tolik šancí a prostoru neměli. Soupeř měl vysoké hráče, a výborného gólmana, ale i přesto jsme jim dokázali dát dva góly. Tento zápas pro nás bohužel skončil prohrou 2:5. Třetí zápas jsme hráli s domácí Jihlavou - Lvíčata. Byl to pravděpodobně nejmladší tým, ale i tak to byl velmi vyrovnaný zápas. Opět jsme měli krásné akce a kombinace, na straně protihráčů tomu nebylo jinak, gólmani na obou stranách chytali velmi dobře. Soupeř měl celkem štěstí na střely po zemi, tam náš gólman úplně nedosáhl, ale i tak jsme po výhře brali všechny tři body. Čtvrtý zápas jsme si zahráli s úplně jiným soupeřem a to s Orlickem - Třebovskem. Celkově byli v technice na naší úroveň úplně jinde a tady jsme pochopili že ještě bude muset pracovat. I když jsme prohrávali velkým img_9370.jpgrozdílem, nevzdali jsme se a stále zkoušeli kombinovat a vytvářet si šance. Bohužel jsme prohráli rozdílem 0:18, ale teď jsme se už soustředili na poslední zápas. Náš finální zápas s Třebíči o 5. místo, kterou jsme měli i ve skupině jsme opět předvedli slušný výkon. Šance byly, bohužel nás protivník přehrál a zvítězil. Ale i tak jsme si turnaj všichni užili a výborně jsme si zahráli. Chtěl bych celému týmu poděkovat, protože jsme si krásně nahrávali, vytvářeli jsme si lepší a lepší kombinace a i přes u nás celkem nezvyklý systém 3+1, tak si myslím že náš výkon byl velmi přívětivý. V bráně kluci zachytali výborně a v poli jsme všichni i na nejmladší členy týmu hráli dobře.
Trenér: P. Charvát
Sestava: M. Zoubek, K. Jiříček, N. Nisiba, D. Herynek, A. Zeman, F. Pham, Š. Vybíral.

Základní skupina:
PSKC Okříšky – Rudíkov B : Snipers Třebíč – modří 8:8
Hippos Žďár n. S. : PSKC Okříšky – Rudíkov B  5:2
SK Jihlava lvíčata - PSKC Okříšky – Rudíkov B 5:8
Čtvrtfinále:
FbK Orlicko – Třebovsko: PSKC Okříšky – Rudíkov B 18:0
O 5. místo
Snipers Třebíč – modří : PSKC Okříšky – Rudíkov B 9:6

Video ZDE, Foto pořízené trenéry ZDE, fotoalbum pořadatelů turnaje ZDE.
Videa z celého turnaje a soutěže v nájezdech jsou v naší skupině na FB, kde probíhal online přenos.

V. Dvořák, M. Zoubek, M. Karbaš

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář