Jdi na obsah Jdi na menu

O MISTRA KRAJE VYSOČINY

277669718_349153757170901_650804923328270397_n.jpgV sobotu jsme vyrazili do bojů mezi šest nejlepších týmů z Vysočiny. Po základní části, kde jsme se umístili v tabulce Ligy starších žáků na prvním místě a v důležitější tabulce kvalifikačních bodů dle košů na druhém místě. Bohužel nás finálový turnaj nezastihl v optimální kondici. 

 PSKC Okříšky – Rudíkov : SK JeMoBu   2:3 
Zápas s budoucím finalistou jsme začali dobře. Bohužel přišlo vyloučení, při kterém jsme inkasovali. Moc věcí, které jsme si řekli před zápasem jsme nedodrželi. Na jednu branku jsme sami namazali a při další jsme nechali P. Trojana ( dal všechny branky ), na kterého jsme upozorňovali před zápasem samotného ve střelecké pozici při rozehrávce. Soupeř krásně ohlídal Š. Korbu a nasadil proti naší nejsilnější lajně to samé. 
V. Dvořák, Š. Korba ( V. Dvořák )

 Spartak Pelhřimov – PSKC Okříšky - Rudíkov   4:3 
Do druhého zápasu jsme naskočili s chutí porvat se o postup. Překopali jsme sestavu s cílem posunout střeleckou kvalitu více dopředu a souhru pojistit Š. Korbou v Topce na beku. Soupeř byl hratelný, ale … Bohužel při vyrovnaném stavu jsme 3x nastřelili jen konstrukci a soupeři stačilo jen jednou plácnout do míčku, aby vyhrál. Také se nám zranil jeden hráč a u dalších nás dohnali limity. Dodám, že dle videorozboru jsme nenastřelili zadní tyčku, ale opravdu jen vnější, takže se o branku nejednalo. Bohužel jsme byli 2x vyloučení – špatné střídání a za hrubost. Střídání se nám trošku zkomplikovala díky, zranění P. Filipce a jeho nahrazení v obraně a odpadáním hráčů, kdy naši mladší hráči a hráči s limity začali rychle odpadat. 
Branky: M. Zoubek ( Š. Korba ), V. Dvořák, Š. Korba ( D. Plavec ) 

Sestava: V. Dvořák, P. Filipec, E. Karbašová, D. Plavec, M. Pacholík, T. Navrkal, Š. Korba, T. Herynková, O. Špaček, K. Jiříček, T. Charvát, M. Zoubek.
Trenéři: M. Karbaš, T. Charvát

Rád bych poděkoval týmu za celou sezonu a hlavně dnešek, kdy někteří hráli i přes svoje omezení. Cíl na sezonu jsme splnili již před tímto turnajem a většina týmu si za starší žáky zahraje ještě dvě sezony. Potrénujeme, vyrazíme na turnaje a vrátíme se silnější.

Martin Karbaš

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář