Jdi na obsah Jdi na menu

NEVYDAŘENÝ VSTUP DO PRVNÍ DOROSTENECKÉ LIGY

   

Výprava do Milevska završovala náročný týden. Ve středu kluci odehráli vítězný přátelák s dorostenci TJ Laufen Znojmo, od čtvrtka do soboty absolvovali Stupava cup, ze kterého dovezli stříbrné medaile a na neděli už příliš sil nezbylo, navíc se sešli v nekompletní sestavě.

PSKC Okříšky-MoBu – FBC Štíři Č. Budějovice 4:6 (1:1, 1:1, 2:4)
Branky/asistence: Jáchym Hons 2/0, Tomáš Kuchyňa 1/1, Martin Veselý 1/0, Adam Ampapa 0/1
milevsko-da-180916-010.jpgJak napovídá skóre třetin, zápas byl kromě samotného závěru velmi vyrovnaný. Štíři si byli vědomi své síly v podobě tří kompletních pětek a vsadili na vysoké tempo hry a časté střídání. Zápas příliš florbalové krásy nepobral, spíš byl plný osobních soubojů, tvrdších zákroků i nervozity. Štíři šli třikrát z nerozhodného stavu do vedení, my třikrát vyrovnali. Rozhodnutí o výsledku přišlo až tři minuty před koncem, kdy se soupeřům během 15 sekund podařilo dvakrát skórovat, my ještě dali kontaktní gól na 4:5, ale položilo nás proměněné trestné střílení. Prohra nás hodně mrzela, neboť jsme do utkání dali všechny síly, ale na úplný závěr již nestačily.
 
PSKC Okříšky-MoBu – Hippos Žďár nad Sázavou  2:7  (1:3, 0:3, 1:1)
Branky/asistence: Adam Ampapa 1/0, Patrik Abaffy 1/0, Jáchym Hons 0/1, Jiří Uher 0/1
milevsko-da-180916-016.jpgOdhodlání do druhého zápasu bylo stejné jako proti Štírům, ale hned na začátku se ukázalo, že Hipposu stačit nebudeme. Zatím co soupeř s přehledem kombinoval, my byli pomalejší, nestačili jsme jeho hráče obsazovat, k tomu ještě rychlé inkasování tří gólů během prvních šesti minut. Brzy bylo rozhodnuto, absolvované zápasy v posledních pěti dnech se ohlásily v tu nejnevhodnější chvíli. A tak smířeni s výsledkem jsme již od druhé třetiny zápas dohrávali a těšili se na závěr. Pomyslnou bílou vlajku z naší strany soupeř uznal a ve třetí třetině nás již tolik neproháněl.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář