Jdi na obsah Jdi na menu

NEPORAZITELNÍ NA ZLATOU NEDĚLI

Poslední kolo ligy mladších žáků v roce 2021 se hrálo 19. prosince na půdě TJ Centropenu Dačice. 
Na Zlatou neděli jsme měli jasný cíl vyhrát všechna čtyři utkání, potvrdit první místo v tabulce mladších žáků a důstojně zakončit povedený podzim. Trenéři měli k dispozici kompletní sestavu mladších žáků doplněnou ještě o čtyři elévy. V každém utkání dostali prostor všichni hráči za soupisky, i když právě těmito zásahy jsme většinou odehráli dva „jiné“ poločasy.

img_2896.jpgPSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Centropen Dačice 10:2 (6:0)
Výsledkově jednoznačný zápas, ale na některých našich hráčích byla znát ospalost. Soupeře jsme v obou poločasech výrazně přestříleli a v druhé půlce jsme si zahráli přesilovku 5:3, ve které jsme jedenkrát skórovali. Zápas jsme dohrávali s pětkou našich mladých nadějí.
Branky: V. Dvořák (4x), J. Fila (2x), V. Fila (2x), K. Jiříček, M. Zoubek

PSKC Okříšky-Rudíkov – Snipers Třebíč 3:2 (2:1)
V zápase jsme prohrávali, ale podařilo se nám ještě do přestávky dvěma góly otočit stav z 0:1 na 2:1. Soupeř po přestávce opět vyrovnal, ale vedení, a nakonec i výhru, jsme si vzali zpět. Napínavé utkání s množstvím šancí na obou stranách a nadstandardním výkonem našeho brankáře, který vyškrábnul z šibenice střelu soupeře těsně před koncem utkání.
Branky: T. Charvát (2x), V. Fila

img_2990.jpgPSKC Okříšky-Rudíkov – Florbal Telč 5:2 (4:0)
V první půli jsme postupně navyšovali vedení až do stavu 4:0. Druhá půle byla ve znamení většího časového prostoru pro hráče širšího kádru a elévů, část z nich si zkusila zahrát i přesilovku, ve které jsme však inkasovali do naší branky. Soupeř již za plného stavu hráčů snížil na 4:2, poslední změna stavu ale přišla z našich florbalek.
Branky: V. Fila, J. Fila, D. Plavec, K. Jiříček, V. Dvořák

PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Sokol Havlíčkův Brod Erupting Dragons 3:1 (2:1)
Zápas pro nás nezačal dobře, když jsme hned z první střely inkasovali. Od této chvíle jsme začali obléhat branku soupeře a do přestávky se nám podařilo, stejně jako v zápase s Třebíčí, otočit skóre na 2:1. Po přestávce jsme přidaliimg_3053.jpg ještě jeden gól a dokráčeli jsme ke čtvrtému a celkově čtrnáctému vítězství v lize mladších žáků.
Branky: V. Fila, V. Dvořák, E. Karbašová

Nevyrovnanost našich výkonů v některých částech zápasů byla způsobena prostřídáním hráčů z lavičky, kdy i za nepříliš příznivého vývoje jsme dávali šance mladším hráčům i hráčům širšího kádru. Dnes si zahráli opravdu všichni, na postech brankáře se prostřídali tři různí hráči a na pozicích rozehrávačů se objevili dvě nové tváře. Trenéři získali cenné postřehy, které se budou snažit zapracovat do dalších tréninků. Zápasy našeho týmu doprovázela i početná divácká kulisa, takže velké poděkování patří všem rodičůmimg_3107.jpg našich hráčů. Za všechny trenéry přeji hráčům a jejich rodinám klidné prožití vánočních svátků a pevné zdraví v novém roce.

Sestava: D. Herynek (B), A. Zeman, M. Zoubek, K. Jiříček, J. Fila, B. Brabenec, V. Dvořák, E. Karbašová, T. Charvát, D. Plavec, P. Chadim, A. Tallová, V. Fila, O. Špaček (B), P. Kubíček (B) 

Petr Charvát

Fotoalbum ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář