Jdi na obsah Jdi na menu

NE SEDM, ALE ŠEST STATEČNÝCH DOROSTENCŮ, PŘÍPRAVKA SE ČINILA

2. LIGA DOROSTENCŮ, skupina 5 – JIHLAVA – SOBOTA 20. 11. 2021

Jak už je to u nás pravidlem, sestavit tým na dorosteneckou ligu je obtíž. Důvodem je jednak celkově malý počet hráčů, ale Covid a jiná zaneprázdnění. Tentokrát se vše sešlo v nebývalé míře.

PSKC Okříšky – Snipers Třebíč B  15:5  (5:2, 4:2, 6:1)
Branky/asistence: Šimon Korba 11/1, Ondřej Dosedla 2/1,  Michal Pacholík 1/2, Lukáš Hájek 1/1, Tomáš Navrkal 0/1

jihlava-d-211120-77.jpgOd žádného zápasu jsme si tentokrát neslibovali body, ale kluci byli optimističtí. Díky tomu vstoupili do prvního utkání se zápalem. Navíc se Dosimu s Lukášem Hájkem hned v první minutě povedla gólová kombinace, která ještě zvedla naše sebevědomí. Během sedmi minut jsme dosáhli čtyřbrankového vedení a ani snížení nás nerozhodilo. Domluva o přestávce byla nepolevovat v tempu a využít situace, že soupeř dnes nemá svůj den. Jeho snížení v úvodu druhé části jsme dokázali obratem oplatit a další tři branky daly velkou naději na výhru. Třetí část se stala velkým střeleckým koncertem Šímy Korby. Byl nejlepším hráčem na hřišti po celý zápas, ale právě ve třetí třetině to bylo znát nejvíc. Vždy se dokázal uvolnit do volného prostoru před brankou a neomylně trefovat horní kouty branky soupeře. 

PSKC Okříšky – FBŠ Jihlava   0:11  (0:2, 0:7, 0:2)

Druhý zápas již byl jiné kafe, zcela opačné. Proti našim dvěma dorostencům a čtyřem starším žákům, z nichž dvajihlava-d-211120-106.jpg jsou úplní začátečníci, nastoupila síla dvou a půl pětek převážně starších dorostenců. Bylo jen otázkou, jaké bude konečné skóre. Taktika byla jasná, vše vsadit na obranu a hájit svoji branku co to jde. Tomu odpovídala první a poslední třetina, kdy jsme inkasovali pouze po dvou brankách. Ve druhé třetině si kluci zkusili otevřít hru, aby korigovali výsledek. To bylo důvodem tak vysoké prohry. Všichni jsme se mohli přesvědčit, jak důležitý je každý hráč týmu. Individuálně se prosadit nešlo, proto jsme nedali ani gól. Kombinace také nefungovala, neboť starší žáci, kteří přišli do oddílu až letos, nemají potřebné zkušenosti a na starší protihráče nemohou stačit. Výsledek byl proto spravedlivý. Přesto jsme hodnotili jihlavské kolo jako úspěšné a „šest statečných“ si za něj zaslouží pochvalu.

Sestava: Ondřej Dosedla, Filip Dokulil, Šimon Korba, Lukáš Hájek, Michal Pacholík, Tomáš Navrkal

Fotoalbum z turnaje ZDE.

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – DAČICE – NEDĚLE 21.11.2021

daice-p-211121-71.jpgAni přípravka to neměla tentokrát lehké. Souběh s „Fotbalovým víkendem v Okříškách“ znamenal omluvu řady hráčů, a tak jsme sestavili pouze jediný tým, který doplnili kluci z minipřípravky. Místo druhého týmu se nám podařilo domluvit družstvo TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons, kterému děkujeme z výpomoc.

Dopoledne v Dačicích uběhlo rychle. Zápasy šly svižně za sebou, takž závěr jsme dohrávali již dost unavení. Pokud se díváte na výsledky, odpovídají tomu, jaké bylo složení týmů. Prohry jsou se v průměru staršími protihráči, remízy s týmy podobného věkového průměru. Ale o výsledky vůbec nešlo, neboť všichni začínáme. Učíme se techniku, střelbu a hlavně hrajeme s velkým zápalem. To pak nevadí, že všichni běžíme za míčkem a všichni chceme dát gól. Však za rok, za dva uvidíte, jaké uděláme pokroky.

PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov   0:4daice-p-211121-103.jpg
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov - žlutí   3:3
PSKC Okříšky – TJ Centropen Dačice tučňáci   0:3
PSKC Okříšky – TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons   1:1

Sestava: Marek Bacher, Rostislav Bacher, Štěpán Beránek, Jonáš Hnízdil, Kryštof Ludmila, Jakub Zahajský, Finley Jewell, Lukáš Doležal 

Fotoalbum z turnaje ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gennie - Im happy I finally signed up

10. 12. 2021 20:46

порно мамки