Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI ZTRATILI DŮLEŽITÉ BODY S BÉČKEM ŽĎÁRU

SOBOTA 23. ÚNORA 2019

2. LIGA JUNIORŮ, SK. 5 – TŘEBÍČ, HORKA – DOMKYtrebic-j-190223-007.jpg
PSKC Okříšky  -  Sklo Bohemia Světlá n./S.   9:4  (3:0, 2:1 4:3)
Branky/asistence: Tomáš Kuchyňa 2/2, Vojtěch Novotný 2/0, Adam Ampapa 1/1, Dominik Čech 1/1, Jan Trnka 1/1, David Kučera 1/0, Martin Veselý 1/0, Patrik Abaffy 0/1
Zápas, který měl ve své moci od samého začátku náš tým. Čtyřbrankový náskok si vybudoval poměrně brzy. Pak si jej již jen hlídal a Světlé tak poskytl šanci korigovat výsledek.
 
PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H. Brod   10:1  (6:0, 3:1, 1:0)trebic-j-190223-032.jpg
Branky/asistence: Martin Veselý 3/2, Jan Trnka 1/2, Adam Ampapa 2/0, Dominik Čech 2/0, Radek Korba 1/0, Tomáš Kuchyňa 1/0, David Kučera 0/1, Vojtěch Novotný 0/1
Utkání jen z povinnosti je odehrát. Soupeři odjeli dva hráči na divizní zápas a zbývajícím nezbylo než zabetonovat obranu a snažit se uhrát co nejlepší výsledek. Přes jednoznačné skóre nám dělalo velké obtíže se přes kompaktní obranný val Brodu prosadit i když se téměř celé tři třetiny hrálo na jejich polovině hřiště.
Fotoalbum z obou zápasů ZDE.


LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – BYSTŘICE N. P.

PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice Orlíci  3:4
PSKC Okříšky  -  Orel Kněžice   2:3
img_0018.jpgPSKC Okříšky  -  Bystřice Zubříci 4:4  
               
zápas o 3. místo: PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice Orlíci  4:1
Jindy přihlašujeme do turnaje dva týmy, tentokrát zasáhly chřipky, horečky, masopusty a my stěží dali dohromady jeden. Naše hra byla hodně daleko od obvyklého výkonu. Málo jsme běhali, snad až na Vojtu chybělo potřebné nasazení. A tak se podařilo uhrát jen jednu remízu. Poslední místo odpovídá předvedené hře. Příště snad zahrajeme lépe.

NEDĚLE 24. ÚNORA 2019

dsc_0084.jpg
REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ, SK. 5 – PELHŘIMOV, ZŠ OSVOBOZENÍ

PSKC Okříšky  -  FA SEPTA.CZ Č. Budějovice   5:4  (0:3, 1:0, 4:1)
Branky/asistence: Petr Molák 2/0, Tomáš Kotačka 1/1, Vojtěch Novotný 1/1, Marcel Pospíšil 0/2, Ondřej Uchytil 1/0, Dominik Čech 0/1
Vydřené vítězství v samém závěru zápasu. První třetinu jsme dokonale prospali a hrubými chybami nechali Septu odskočit o tři branky. Hned po začátku druhé části sice skóroval Petr Molák, ale to bylo vše. Soupeř naštěstí začal přecházet z ofenzívy do defenzivní hry, díky čemuž jsme se začali prosazovat, ale žádnou ze šancí jsme nevyužili. I když dvě minuty po zahájení poslední třetiny dal Tom Kotačka kontaktní gól, Septa opět využila naší nedůslednosti. Asi nejlepší výkon jsme podali ve střední pětiminutovce. Znovu kontaktní gól z hole Petra Moláka a vyrovnávací branka Vojty Novotného ve vlastním oslabení dala šanci na obrat. Ten završil Ondra Uchytil, střela od levého mantinelu proklouzla gólmanovi pod tělem a my si pak pohlídali závěrečné dvě minuty. Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro nás.
schranka-01.jpg
PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n./S. B   3:6 
(0:1, 1:2, 2:3)
Branky/asistence: Tomáš Kotačka 1/1, Marcel Pospíšil 1/0, Vojtěch Novotný 1/0, Dominik Čech 0/1, Petr Molák 0/1
Zasloužená výhra Žďáru B. Pro nás dost něšťastný zápas, kdy jsme pokračovali v obdobném výkonu jako proti Septě. Na Žďár to však nestačilo. I když měl na střídačce jen tři hráče, nedokázali jsme jej ani unavit, ani uhlídat. Soupeř dokonale využil volný prostor, který jsme mu svým nedůrazem ponechávali. Zkušení hráči těžili z pohotových přesných nahrávek v sehraném rozestavení a přesného zakončení. My našich několik dobrých šancí spálili a první gól dali až ve druhé části za třígólové ztráty. Dlouhé držení míčku soupeř stačil bez větších obtíží obsazovat a naší střelby ubývalo. I když jsme měli soupisku dostatečně početnou, byla znát absence pár dalších hráčů, kteří by možná naší hře pomohli dát myšlenku a impuls.

Fotografie ze zápasů ZDE.okrisky-s-190224-013.jpg

LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – OKŘÍŠKY, TĚLOCVIČNA

PSKC Okříšky  -   SK JeMoBu  0:7   (0:3, 0:4)
PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H. Brod B   2:5 
(0:4, 2:1)
Branky/asistence: Lukáš Hájek 1/0, Marek Talla 1/0, Šimon Vybíral 0/1, Štěpán Ludmila 0/1
PSKC Okříšky  -  SK JUVENIS Přibyslav  0:8 
(0:5, 0:3)
Turnaj v domácím prostředí, ale bohužel bez několika hráčů, kteří tým dokáží dirigovat. Všichni, kdo se sešli, bojovali naplno, ale přece jen jsme byli nejmladší a na zkušenější družstva jsme nestačili. Snad jen s H. Brodem B bylo ve druhé části utkání vyrovnanější, kdy se nám podařilo snížit jeho vysoký náskok. Bojovnost je potřeba, ale bez kvalitní souhry se prosadit je těžké. To je směr, na kterém bychom měli nadále pracovat.

Fotografie ze zápasů ZDE.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář