Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI SE TRÁPÍ, ELÉVOVÉ V PŘEBORU MLADŠÍCH ŽÁKŮ, PŘÍPRAVKA ÚSPĚŠNÁ

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ, SKUPINA 5 – 3. KOLO - SOBOTA 8. 10. 2022 – BYSTŘICE N. P.
 
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  ASK Bystřice n.P. 10:13  (4:4, 0:6, 6:3)
Branky/asistence: Martin Noháček 6/2, Jan Račák 2/1, Petr Pojer 1/1, Marek Zezula 1/1, David Kučera 0/1
Bystřice do zápasu nastoupila ve velkém tempu. Naštěstí jsme jejich chyby dokázali potrestat. Druhá třetina byla náš propadák. Nedokázali jsme proměňovat šance a zbytečné chyby poslali Bystřici do vysokého vedení. Ve třetí třetině jsme byli jednoznačně lepší, bohužel se nám už nepovedlo vyrovnat.
 
Fbc Orel Nové Město na Moravě - PSKC Okříšky-Rudíkov 17:3  (6:1, 5:2, 6:0)  
Branky/asistence: Martin Noháček 3/0, Marek Zezula 0/1
Nové Město bylo lepším týmem na hřišti hlavně díky efektivnímu zakončování. To my jsme bohužel svoje šance nevyužili. Nálada v týmu a únava při hře v osmi lidech přinesla vysokou porážku.
 
Sestava: Jan Račák, Jiří Chalupa, Marek Zezula, Martin Noháček, David Kučera, Petr Pojer, Vojtěch Novotný, Pavel Kourek, Jan Koukal


PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – 1. KOLO - SOBOTA 8. 10. 2022 – MOR. BUDĚJOVICE

Do přeboru mladších žáků jsme vyslali tým elévů, aby si vyzkoušeli hru ve vyšší kategorii. Výsledky proti v průměru o rok až dva starším týmům uhráli nad očekávání dobře, s malými brankovými rozdíly.

PSKC Okříšky  -   Florbal Telč       8:7
PSKC Okříšky  -   Orel Kněžice     5:9
PSKC Okříšky  -   SK JeMoBu      6:8

Do prvního zápasu proti favorizované Telči jsme vstoupili hodně sebevědomě, a to se také vyplatilo, Postupně jsme si vytvořili velký náskok. V druhé části nám začaly ubývat síly a soustředění se na hru. Nakonec jsme uhájili těsné vítězství. Na druhý zápas jsme měli pauzu pouhých deset minut. Vyvíjel se v podobném duchu jako ten první, ale Kněžice dobrou taktickou hrou v druhé části a s velkou oporou v brance zápas otočili, a nakonec přetahovanou vyhrály. Proti Moravským Budějovicím jsme hráli opět vyrovnanou hru. Hrálo se nahoru, dolů, ale ke konci se přiklonilo štěstí na stranu soupeře. Škoda neproměněného nájezdu od Kryštofa Ludmily. Musíme pochválit všechny kluky za bojovnost a těšíme se na další zápasy.

Sestava: Jan Fila, Kryštof Ludmila, Bruno Brabenec, Josef Zahajský, Štěpán Rymeš, Jonáš Hnízdil, Adam Navrátil, Patrik Svoboda

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – 1. KOLO – SOBOTA 8. 10. 2022 – PELHŘIMOV
 
PSKC Okříšky  -   SK Jihlava ježci                                          3:1
TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  -   PSKC Okříšky            3:1
Spartak Pelhřimov žlutí  -   PSKC Okříšky                              1:3
PSKC Okříšky  -   SK Jihlava ježci                                          4:0
 
První turnaj v sezóně přípravka zvládla skvěle. Do Pelhřimova v sobotu 8.10.2022 vyrazilo spolu s několika rodiči devět hráčů, jeden z nich vždy v brance a další se střídali do hry. První utkání proti jihlavským ježkům probíhalo v naší režii. Více jsme byli na míčku a většinu branek dali v první polovině. I později naše převaha pokračovala, ale branky přestaly padat. Druhé utkání znamenalo jedinou prohru. Proti H. Brodu jsme byli pomalejší a tím se soupeř dokázal uvolňovat do střeleckých pozic. Hru jsme vyrovnali a stav snížili až v závěru. Následovalo utkání proti Pelhřimovu. Jeho hráči byli sice menší než naši, ale nesmírně pohybliví a mrštní. Brzy boudu pro všechny nebezpečným soupeřem. Výšková převaha pro nás byla výhodou, kterou jsme dokázali využít. Poslední utkání bylo opakováním prvního proti ježkům. Kluci je měli od začátku ve své moci a soupeři nic nedovolili.
 
Kromě zápasů pořadatelé připravili i soutěž „O krále nájezdů“. V ní se nám tolik nedařilo. Střelba, i když ji stále trénujeme, ne a ne se dařit. Všichni jsme vypadli hned v prvním kole a musíme se jí nadále hodně věnovat.
 
Sestava: Petr Příhoda, Jakub Lazárek, Jan Ramach, Jakub Vít, Samuel Čolakov, Šimon Hons, Rosťa Bacher, Marek Bacher, Lukáš Doležal
 
Fotografie tentokrát máme jen z turnaje přípravek.
pelhrimov-p-221008.jpg
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář