Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI POŘÁDALI LIGU 21.11.2021 V TŘEBÍČI

teb-m-211121-59-vert.jpgPSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV - SKLO BOHEMIA SVĚTLÁ N/S 4:7 (2:0, 0:3, 2:4)
Opět na domácí půdě vstoupili muži již do pátého kola regionální ligy mužů. V prvním zápase je čekal nelehký soupeř, který vévodí tabulce celé soutěže, a navíc se mu podařilo zvítězit i v prvním vzájemném utkání, byť ne úplně přesvědčivě 6:3. Do utkání jsme vstoupili aktivněji, drželi si herní převahu, šance Světlé spolehlivě likvidoval Jirka Chalupa v bráně. Aktivita na naších holích přinesla své ovoce již ve třetí minutě v podobě prvního gólu. Zůstali jsme při chuti a za minutu jsme si tak mohli připsat další střelecký zářez. Bohužel jsme se nedokázali prosadit z několika dalších šancí a v první třetině, která byla v naší režii. Už jsme nedokázali udeřit, navíc naše střelecká impotence měla mít ještě delšího trvání. Začala se projevovat početní převaha soupeře, který točil tři vyrovnané pětice, navíc nám dělal problémy svou agresivní hrou. Během druhé třetiny dokázala Světlá třemi slepenými góly během pěti minut obrátit kormidlem utkání ve svůj prospěch. I ve třetí třetině se Světlé dařilo navyšovat svůj náskok, naopak se naplno projevila fyzická nevyrovnanost týmů, když jsme při snaze napadat spíše propadali, což společně s hromaděním hloupých chyb zapříčinilo další inkasované góly. Těsně před koncem se podařilo po pěkné kombinaci do prázdné brány snížit na konečných 4:7, soupeř zaslouženě zvítězil.
Góly a asistence:  David Kučera (2+0), Jiří Uher (1+1), Tomáš Kotačka (1+0), Adam Ampapa (0+1), Marcel Pospíšil (0+1), Vojtěch Novotný (0+1)

TJ SOKOL H.BROD ERUPTING DRAGONSPSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV 5:6 (1:2, 3:2, 1:2)
Do druhého utkání jsme nastoupili spíše v roli favorita, byť první zápas skončil jednoznačně ve prospěch soupeře z Havlíčkova Brodu 13:5. Nástup do zápasu byl opět famózní, už ve druhé minutě jsme se ujali vedení, které jsme navýšili v desáté minutě, o oba góly se postaral Jiří Uher. Utkání jsme měli pod kontrolou a z naší aktivity vyplynuly další šance, dokonce jsme měli možnost trestného střílení, které ovšem bohužel neproměnil Vojta lajdák Novotný. Ve smyslu sportovního rčení „nedáš – dostaneš“ jsme za minutu poté inkasovali a do druhé třetiny tak nastupovali s hubeným, jednobrankovým vedením. Po tahanicích ve druhé třetině se výsledek ustálilteb-m-211121-98.jpg na nerozhodných 4:4, což bylo nejspíš vzhledem k špatnému florbalu z obou stran spravedlivé. Brzy po hvizdu zahajujícím třetí patnáctiminutovku se skóre obrátilo na stranu soupeře, který se tak poprvé v zápase dostal do vedení. Naštěstí jsme si dvěma góly, které dělilo pouhých 19 vteřin, vzali vedení zpět. Bohužel poklidný závěr zápasu jsme si zřejmě za předváděnou hru nezasloužili. Tři minuty před koncem si buď z legrace, nebo z vyčerpání, do soupeřovy přihrávky lehl Petr Pojer a daroval mu tak ideální příležitost na vyrovnání skóre. Naštěstí mohl na trestné lavici oddechovat celé dvě minuty, jeho spoluhráči oslabení ubránili aktivním přístupem, kdy většinu času sami drželi míček na soupeřovy polovině. Soupeři již nezbyly síly na napadání, a tak jsme si konec zápasu bezpečně ohlídali.
Góly a asistence: Jiří Uher (3+0), David Kučera (1+1), Marcel Pospíšil (1+1), Vojtěch Novotný (1+0), Jan Račák (0+1), Petr Pojer (0+1), Radek Korba (0+1)

Fotoalbum z druhého zápasu ZDE.

TK

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář