Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI NEPŘEKVAPILI, ELÉVOVÉ DOMINOVALI

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ, sk. 5 – NEDĚLE 12. 2. 2023 – PELHŘIMOV

V Pelhřimově čekal na muže těžký úkol. Hrát z předposledního místa proti druhému a třetímu týmu soutěže nedává příliš mnoho šancí. A tak jsme i tentokrát odjížděli domů bez bodu.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Spartak Pelhřimov B  9:11  (5:2, 2:5 2:4)
Branky/asistence: Tomáš Uher 2/2, Martin Noháček 3/0, Jiří Uher 2/1, David Kučera 1/1, Jan Račák 0/2, Adam Ampapa 1/0

První třetina byla z našeho pohledu dobře zahraná. Hráli jsme na míčku. Minimum chyb. Potrestali jsme každou chybu soupeře. Ve druhé třetině už jsme výrazně víc chybovali. Naštěstí náskok, který jsme si vytvořili, nás udržel ve hře. Stav byl 7:7. Bohužel ve třetí třetině nás zklamala jak naše přesilovka, tak i naše oslabení. Opět se ukázalo, že hrát dobře jen jednu třetinu nám zápas nevyhraje. 

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons  6:18  (0:7, 4:6, 2:5)
Branky/asistence: Martin Noháček 2/2, Adam Ampapa 2/1, Marcel Pospíšil 1/0, Jiří Uher 1/0, Jan Račák 0/1

Tragická první třetina, která rozhodla o průběhu celého zápasu. Druhé utkání dne hrajeme vždy nešťastně, ale tentokrát to bylo mimořádně špatně.  Až za stavu 1:10 ve druhé třetině jsme se zmohli na drobnou korekci skóre. Brod si potrénoval kombinace a střelbu, my byli nakonec rádi, že to nebyla dvacítka.

Sestava: Jiří Chalupa, Daniel Čiháček, Jan Račák, Marek Zezula, Tomáš Uher, David Kučera, Martin Noháček, Petr Pojer, Adam Ampapa, Marcel Pospíšil, Jiří Uher, Ondřej Dosedla

okrisky-e-230212-20.jpgLIGA VYSOČINY ELÉVŮ – NEDĚLE 12. 2. 2023 – OKŘÍŠKY

V domácím prostředí se elévům dařilo. Tým zkušenějších hráčů prošel turnajem s jedinou inkasovanou brankou, a to ještě od našeho druhého družstva. Pochvalu za to zaslouží kromě všech hráčů Ondra Žampa v brance. Zejména obranu zvládáme s přehledem. V útoku jsme někdy trochu zbrklí, ale i v něm jsou vidět dobré kombinace. Jsou před námi ještě tři kola ligy. Kluci jdou na plno do tréninků, abychom zkusili udržet neporazitelnost až do samého konce soutěže.

 

elevove-20230212.png

Do druhého týmu jsme zapojili i dva hráče z přípravky, kteří se určitě osvědčili. Celá parta se hodně vytáhla, když nečekaně obsadila druhé místo v neoficiálním hodnocení. I u nich je patrný pokrok. Hráli s velkým nasazením, bohužel proměňování šancí byla opět naše velká slabina. A že jich bylo!

Kromě deseti zápasů proběhla v polovině turnaje soutěž v nájezdech. První místo obsadili Vojta Petrů z Florbalu Telč a Pepa Zahajský od nás. Na třetím místě skončili Dominik Procházka ze Snipers Třebíč a Adam Navrátil z PSKC Okříšky. 

okrisky-e-230212-65.jpgSestavy:
PSKC - Ondřej Žampa, Jan Fila, Bruno Brabenec, Adam Navrátil, Kryštof Ludmila, Štěpán Rymeš, Samuel Jewell
KC – Patrik Svoboda, Josef Zahajský, Martin Papoušek, Jonáš Hnízdil, Tadeáš Němec, Marek Bacher, Rostislav Bacher

Fotoalbum z turnaje ZDE, videopřenos turnaje s odkazy na jednotlivé zápasy ZDE.