Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI BEZ VÝHRY, ZLEPŠENÍ ELÉVŮ V PŘEBORU MŽ

V sobotu 28. ledna 2023 zajížděl tým mužů do Bystřice n. P. a v neděli 28. ledna 2023 hráli doma elévové doplnění o pár mladších žáků turnaj Přeboru Vysočiny mladších žáků.

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – SOBOTA 28. 1. 2023 – BYSTŘICE N. P.

bystrice-m-230128a.jpgAni tentokrát se žádné překvapení nekonalo. Body získali favorité a náš tým již nemá šanci skončit lépe než předposlední. Bude ale ještě potřeba toto místo uhájit.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  ASK Bystřice n. P.   3:5  (2:2, 0:1, 1:2)
Branky/asistence: Marcel Pospíšil 0/2, Adam Ampapa 1/0, Jan Račák 1/0, Martin Noháček 1/0, Jiří Uher 0/1

Soupeř byl favoritem, a navíc hrál ve své domovské hale. Obě tyto výhody dokázal využít. Ale ani náš výkon určitě nebyl špatný a utkání bylo dlouho vyrovnané. Teprve ve třetí části byla převaha domácích výraznější. V první části jsme se ujali vedení, Bystřice skóre otočila, ale my vyrovnali. Nejlepší výkon jsme podali ve druhé třetině, kdy jsme měli řadu šancí i možnost přesilovky. Bohužel nedáš – dostaneš. Jednogólové vedení soupeře je řešitelné, jenže už známe, jak limitující je pro nás kondice. Právě tou nad námi v poslední třetině bystřičtí získali převahu, a ještě že jsme měli v bráně Lukáše Doležala. Zachránil nám velmi přijatelný konečný výsledek.

bystrice-m-230128-28.jpgPSKC Okříšky-Rudíkov  -  Fbc Orel Nové Město na Moravě  3:9  (1:4, 0:3, 2:2)
Branky/asistence:  Jan Račák 1/0, Marcel Pospíšil 1/0, Martin Noháček 1/0

Jak už se stalo pravidlem, ve druhém zápase pravidelně nepodáváme zdaleka takový výkon jako v prvním. Po předchozí prohře chybí patřičná motivace, a hlavně brzy dochází síly. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. Navíc jsme nezačali vůbec dobře. Do poloviny první třetiny bylo v podstatě o výsledku rozhodnuto. Čtyři góly v naší síti jsme stačili díky přesilovce ve dvanácté minutě pouze snížit na tříbrankový rozdíl. Jenže Nové Město bylo při chuti i ve druhé části, většina zápasu se hrála na naší polovině. Naše šance končili buď u gólmana nebo na tyčkách. Během zápasu jsme je trefili nejméně třikrát. Teprve ve třetí třetině tlak novoměstských trochu povolil a odehráli jsme ji vyrovnaněji, jak co se týká pohybu po hřišti, tak co do počtu branek. 

Sestava: Jan Račák, Marcel Pospíšil, Martin Noháček, Adam Ampapa, Jiří Uher, Vojtěch Novotný, Petr Pojer, Lukáš Doležal, Marek Zezula, David Kučera

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

okrisky-pmz-230129-43.jpg
PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – NEDĚLE 29. 1. 2023 – ZŠ OKŘÍŠKY

Šest elévů a čtyři mladší žáci, z nichž dva začali hrát florbal začátkem roku. Taková byla sestava pro zápasy na domácí půdě. Kluci je zvládli výborně. Je vidět, že elévům start ve vyšší věkové kategorii svědčí. Turnaj od turnaje se zlepšují. Hlavně je to patrné na jejich souhře, z níž vznikají pěkné kombinační akce. Naopak oproti starším soupeřům ještě zaostáváme ve střelbě a zakončování šancí. Tentokrát si přebor zahráli i dva členové týmu, který hraje Ligu Vysočiny mladších žáků systémem 5+1 Vojta Buček a Michal Pospíchal. S klukama si dobře sedli a byli pro ně pomocí.

ashampoo_snap_2023.01.30_12h18m40s_001_.pngPo jasné výhře nad SK JeMoBu byla utkání se Snipers Třebíč náročnější. Proti Snipers modří jsme si brzy vytvořili velký brankový náskok, který soupeř ve druhé části jen korigoval. Ale Snipers bílí byli nad naše síly. Není divu, nastoupilo za ně několik hráčů se zkušenostmi z jihomoravské ligy starších žáků. První poločas byl velmi vyrovnaný. Jejich převaha se projevila až ve druhé části, kdy jsme se nestačili vracet po ztrátě míčku v útočné části nebo po neproměněné šanci.
Už se těšíme na další kolo soutěže a srovnání z dalšími týmy.

Sestava: Jan Fila, Adam Navrátil, Bruno Brabenec, Kryštof Ludmila, Alex Pavelka, Matěj Pavelka, Samuel Juwell, Ondřej Žampa, Vojtěch Buček, Michal Pospíchal, Jiří Man

Fotoalbum z turnaje ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář