Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI BEZ BODU, DOROSTENCI OPĚT V PRVNÍM KOŠI

SOBOTA 2. LISTOPADU 2019

DIVIZE, sk. D – hala Vysoké Mýto, Gen. Závady 118
FTC Vysoké Mýto  -  PSKC Okříšky-JeMoBu   13:8  
(3:0, 5:5, 5:3)
v.mto-ma-191102-007.jpgBranky/asistence: Adam Ampapa 4/1, Petr Molák 2/1, Marek Zezula 1/1, Jan Vochyán 0/2, Vojtěch Novotný 1/0, Lukáš Doležal 0/1, Marcel Pospíšil 0/1, Petr Pojer 0/1
V posledních týdnech nás zdá se opustila forma, s jakou jsme do soutěže nastupovali. Oproti hráčům Vysokého Mýta chyběla větší pohotovost v kombinaci, rychlejší zakončování. Navíc jsme se nedokázali vyrovnat s větším důrazem a tvrdostí soupeře, kterou rozhodčí tolerovali. Naši hráči byli několikrát po jeho zákrocích několikrát ošetřování, a to mělo dopad i na psychiku týmu. Místo soustředění na zápas nastaly protesty a zbytečně inkasované branky. Výhra Vysokého Mýta však byla zasloužená, bylo kombinačně a střelecky lepším týmem.
Několik fotografií ZDE.
 
LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – hala Bystřice n. P., Dr. Veselého 754
PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice n. P. Zubři   6:4
Mladší žáci v Bystřici n. P. ani jednou nezaváhali. Nejtěžší soupeř je čekal hned v prvním zápase. Byla to vlastně odveta za minulou prohru. Základem úspěchu byl pohotový nástup do utkání a náskok vytvořený v první třetině.
 
PSKC Okříšky  -  Orel Kněžice  5:3
Druhé utkání již nemělo tak vysoké tempo jako první. Po všechny tři části byla převaha na naší straně.

PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč  7:5
V posledním zápase nebyl náš výkon ideální. I když jsme zvítězili, koncentrace hráčů již nebyla taková jako dřív. Určitě svoji roli hrála únava, ale unavený byl určitě i soupeř. Příště by se nám vlažnější přístup nemusel vyplatit.

NEDĚLE 3. LISTOPADU 2019
1. LIGA DOROSTENCŮ, sk. D – hala Dolní Cerekev 238
PSKC Okříšky  -  FK Slovan Jindřichův Hradec   4:1 
 (2:0, 1:1, 1:0)

d.cerekev-d-191103-007.jpg

Branky/asistence: Martin Noháček 2/1, Martin Leixner 1/0, Tomáš Uher 1/0, Jiří Uher 0/1, Štěpán Ludmila 0/1
Na minulých zápasech náš tým posilovali hostující hráči. Tentokrát jsme jeli sami bez nich. Ani sestavu jsme neměli kompletní, do pole jen devět hráčů, z toho dva měli v první dorostenecké lize premiéru. Proto jsme si výsledkem vůbec nebyli jisti. Ale šance znovu se vrátit do prvního koše ligy zapůsobila. Zkušenější hráči ty nové přijali dobře a zodpovědně za ně zaskakovali, kde bylo potřeba. Brzy jsme získali převahu i potřebný náskok a ten si po celý zápas kontrolovali. Dobrý výkon, kterému se dají vyčíst jen tři vyloučení našich hráčů.

PSKC Okříšky  -  FBŠ Jihlava   8:4  
(2:1, 3:2, 3:1)
Branky/asistence: Martin Noháček 3/0, Jiří Uher 0/3, Štěpán Ludmila 2/0, Radek Korba 0/2, Martin Leixner 1/0, Tomáš Uher 1/0, Vojtěch Adam 1/0
FBŠ proti nastoupila proti našim dvěma nekompletním ve třech pětkách. Potvrdil se předpoklad, že utkání bude oproti prvnímu těžší. Brzy jsme se ujali vedení, ale ještě do poloviny první třetiny je soupeř smazal. Poté se
okky-p-191103-009.jpg
 vydařil její závěr a začátek druhé, kdy jsme získali náskok dvou gólů a ten zvyšovali. Jenže FBŠ přidala do kroku a začala dotahovat až na těsný jednobrankový kontakt. Naštěstí jsme nezpanikařili a těžili z tlaku soupeře rychlé protiakce. Výsledek potvrzuje naši převahu hlavně v proměňování šancí. 
Několik fotografií ZDE.
 
LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – hala ZŠ Okříšky
 
V kategorii přípravky bylo věkové rozpětí účastníků tentokrát až čtyřleté, ročníky 2010 až 2013. Těch nejmladších hráčů jsme měli nejvíc na naší straně. Trochu je mrzelo, že nedosáhli lepších výsledků. Ale i prohrávat se musí, aby přišly úspěchy. Těžší soupeři nás pořádně prověřili a příště již budeme určitě silnější. Několik fotografií z turnaje ZDE.
 

image-2.png

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář