Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI, JUNIOŘI A PŘÍPRAVKA 26.-27.2.2022

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ, SK. 5 – TŘEBÍČ - SOBOTA 26. 2. 2022

V sobotu 26. 2. 2022 se v Třebíči naši muži utkali s ASK Bystřicí n. P.  a s Orel Nové Město na Moravě. Zápasy ze začátku nevypadaly nějak zle, ale jako vždy u nás byla vidět slabá kondice a veliká neúčast hráčů. Podle toho dopadlo i naše skóre 13:8 pro Nové Město a 13:5 pro Bystřici. Snad se v příštím kole sejdeme ve více lidech a utrhneme nějaké body.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Fbc Orel Nové Město na Moravě   8:13  (3:3, 1:4, 4:6)
Branky/asistence: Jan Trnka 2/3, Dominik Čech 2/0, Vojtěch Novotný 2/0, Marcel Pospíšil 0/2, Adam Ampapa 1/0, Lukáš Doležal 1/0, David Kučera 0/1

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  ASK Bystřice n. P.   5:13  (2:7, 1:3, 2:3)
Branky/asistence:  Adam Ampapa 1/3, David Kučera 1/1, Petr Pojer 1/1, Lukáš Doležal 1/0, Vojtěch Novotný 1/0

Sestava: Jiří Chalupa, Vojtěch Novotný, Jan Trnka, Petr Pojer, Adam Ampapa, Lukáš Doležal, David Kučera a pouze na první zápas Marcel Pospíšil a Dominik Čech

2. LIGA JUNIORŮ – TELČ - SOBOTA 26.5.2022

Další kolo ligy odehrané s minimálním počtem hráčů. Omluveni: 1x zranění, 3x fotbalové zápasy, 1x hokejový zápas, 2x oslavy!

PSKC Okříšky  -  Florbal Telč   4:2  (1:0, 1:2, 2:0)tel-j-22_02_26-17.jpg
Branky/asistence:  Tomáš Uher 2/1, Jan Koukal 1/1, Ondřej Dosedla 1/0, Daniel Caha 0/1

Jindy bychom si do utkání věřili, neboť letošní výsledky soupeře nejsou příliš dobré. Ale tentokrát v sedmi lidech, a z toho pět dorostenců, bylo vše otevřené. Zvlášť když Telč nastoupila v plné sestavě. Utkání začalo v dosti svižném tempu, útočilo se na obou stranách. Dorostenci potvrdili svoji zlepšující se výkonnost a brzy spolupráce Uher – Koukal přinesla uklidnění v podobě vedoucí branky. Kromě toho jsme v první třetině tel-j-22_02_26-25.jpgnevyužili trestné střílení. Tři minuty po zahájení druhé části přišlo z hole Koukala pojištění vedení na 2:0. Jenže vysoké tempo bychom nezvládli hrát až do konce. To byla příležitost pro domácí. V polovině zápasu snížili a po našem zbytečném vyloučení dokázali vyrovnat. Rozhodnutí přinesla až třetí část, kdy se nám povedl husarský kousek. Honza Koukal za vyloučení určitě pochvalu nezaslouží, ale během oslabení jsme šli dvakrát do úspěšného brejku. Zbytek zápasu byl nervózní a přinesl vyloučení na obou stranách. My se s ubývajícími silami již jen bránili, zvlášť, když šla Telč do šesti. Gólman Filip Caha tým podržel a obrana byla také pohotová. Z nečekané, ale všemi moc chtěné výhry jsme měli velkou radost.tel-j-22_02_26-43.jpg

PSKC Okříšky  -  JSW Bohemia SK Jihlava   3:5  (1:0, 1:1, 1:4)
Branky/asistence:  Tomáš Uher 2/0, Ondřej Dosedla 1/1, Jan Koukal 0/1, Marek Jeřábek 0/1

Druhým soupeřem byl náš soused z tabulky, jen sídlící o jedno patro výš. Konečný výsledek jsme po zápase hodnotili realisticky. Proti více něž dvěma pětkám SK všichni zasluhují tel-j-22_02_26-55.jpgpochvalu. S jediným střídajícím hráčem a v poslední třetině dokonce bez něj (zdravotní důvod) podali skvělý výkon. Dokonce jsme po celé dvě třetiny byli ve vedení a moc nechybělo k remíze. Ke konci první a hned na začátku druhé části jsme získali dvoubrankový náskok. Bohužel kontaktní gól přišel těsně před druhou přestávkou. Ve třetí třetině, kterou jsme hráli bez Honzy Koukala, začaly docházet síly a eskáčko vývoj zápasu otočilo. Sedm minut před koncem jsme si vzali time-aut a rozhodli se nic nevzdat. Odměnou byl kontaktní gól a tým začal sahat po remíze, většinou se hrálo u soupeře. Vše zmařila naše vlastní chyba. Míček pokrytý gólmanem a Hájkem u pravé tyčky nám nešťastně vklouzl do vlastní branky.

Sestava: Filip Caha, Tomáš Uher, Jan Koukal, Ondřej Dosedla, Daniel Caha, Lukáš Hájek a Marek Jeřábek

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK - TELČ - NEDĚLE 27. 2. 2022

tel-p-22_02_27-53.jpgNa dva týmy hrající systémem 3+1 se nás sešlo jen 11 hráčů. Čekalo je proto náročné dopoledne odehrát po šesti zápasech s malým střídáním. Nakonec ale vše zvládli skvěle, i když do posledních utkání již trochu chyběla soustředěnost. Bylo to znát i u zkušenějšího týmů starších hráčů. V prvních zápasech předváděli pěkný kombinační florbal, dokázali si pěkně přihrávat i střílet. Nejtěžší zápas je čekal jako třetí proti místní Telči. Pokles koncentrace přinesl chyby, které soupeř trestal. Pasivní skóre nás hnalo dopředu a zapomínali jsme na obranu. Teprve v závěru zápasu jsme dokázali převzít iniciativu. Kýženou remízu přineslo až odvolání brankáře a power play. 

Tým mladších složený z hráčů mini přípravky si v Telči odbýval svoji ligovou premiéru. Není divu, že v prvním utkání působili velice nesměle. Ale v dalších se již pomalu rozehrával. Však také dosáhl pěkných výsledků, když brankový rozdíl se zkušenějšími týmy nebyl velký. Pěkné gesto pro ně připravili jejich starší kluboví kamarádi, když do obou vzájemných duelů nastoupili bez brankáře a někdy i jen ve dvou hráčích. V zápasech pak nastávaly veselé situace, když snaha mini přípravky dát branku narážela v jednom společném chumlu na odpor dvou o hlavu větších hráčů. V té chvíli se bavila celá hala.

ashampoo_snap_2022.02.27_15h22m18s_001_.png

Sestavy:
 
KC Okříšky – Petr Příhoda, Jakub Lazárek, Jakub Zahajský, Jan Ramach, Jakub Vít, Tomáš Doležal
 
PSKC Okříšky – Kryštof Ludmila, Lukáš Doležal, Jáchym Hnízdil, Samuel Juwell, Josef Zahajský
 
Fotoalbum z turnaje ZDE.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář