Jdi na obsah Jdi na menu

MORAVIAN CUP OLOMOUC 2021 – ELÉVOVÉ

moravian-cup-2021-e-mz-006-horz.jpg

Elévy trénování baví, ale po zápasech se nám hodně stýskalo. Proto jsme po dlouhé herní přestávce skočili do turnaje s nadšením. Účast sice dovolili rodiče jen devíti klukům, ale menší počet hráčů jsme nahrazovali vysokým nasazením. Proti nám stály týmy z mnohem větších oddílů. Rozlosování turnaje nám navíc přisoudilo nejsilnější soupeře. Dva zápasy proti vítězi kategorie a po jednom proti druhému finalistovi a celkově čtvrtému týmu nás důkladně prověřily. Z tohoto pohledu výsledky nejsou špatné, naopak jsme byli vděčni za samá kvalitní utkání. 

PSKC Okříšky – FBS Olomouc Rangers   0:1
Celý zápas byl velmi vyrovnaný, v prvním poločase se nám dařila kombinace, ve druhém jsme víc bránili. Škoda závěru, kdy se budoucímu finalistovi podařilo skórovat. I my měli šance, ale žádnou jsme neproměnili.

PSKC Okříšky – Bulldogs Brno   0:6
Bulldogs přijeli do Olomouce s mnohem vyzrálejším a věkově vyrovnanějším týmem. Dlouho jsme drželi bezbrankový stav. Zklamání z první inkasované branky však ochromilo naši koncentraci. Ve druhém poločase jsme vršili chyby a soupeř toho dokázal využívat.

moravian-cup-210912-e-mz-001-horz.jpg

PSKC Okříšky – FBŠ Hattrick Brno   1:4
V základní skupině nás trápila střelecká smůla. Ne a ne proměnit některou ze šancí. Podobně tomu bylo i v tomto utkání. O to větší radost byla z prvního gólu, který toto prokletí zlomil. Výsledek se silným Hattrickem byl více než přijatelný.

PSKC Okříšky – FbC Asper Šumperk   4:5
Poslední utkání v základní skupině bylo napínavé až do samého konce. Na celém týmu byla patrná snaha o první výhru v turnaji, ale vývoj byl opačný. Šumperk se brzy dostal do vedení. Náš nástup přišel až ve druhé polovině, kdy jsme se dotáhli sérií branek až na jednogólovou ztrátu. Víc jsme ale nestihli.

PSKC Okříšky – FBS Olomouc Stars   4:3 (nájezdy)
Osmifinále nám přisoudilo vyrovnaného soupeře. I Stars měli ve své sestavě několik hráčů z přípravky jako my. Postupně se nám dařilo utkání ovládnout a více se hrálo na polovině Olomouce. Jenže sporadické protiútoky končily často míčkem v naší síti. Když už vše vypadalo dobře, přišla střela pár vteřin před závěrečným hvizdem a utkání skončilo 3:3. Následovaly nájezdy, které jsme zvládli lépe a radovali se z postupu.

moravian-cup-2021-e-mz-047-horz.jpg

PSKC Okříšky – Bulldogs Brno   1:7
Čtvrtfinále opět proti vítězi turnaje! Kluci bojovali ze všech sil, těch ale již příliš nebylo. Přesto se nám podařil čestný gól, ze kterého měli všichni obrovskou radost. Vyčerpaní, ale spokojení jsme v šatně zhodnotili celý turnaj a hráči si vyslechli pochvaly jak od trenérů, tak od rodičů.

Na Olomoucký turnaj jezdíme od jeho samého začátku, dříve se staršími kategoriemi. S nimi jsme slavili i stříbro dorostenců v roce 2017 a zlato juniorů v roce 2018. Poprvé klub letos reprezentovali kategorie elévů a mladších žáků. Třeba se výkonům svých předchůdců jednou přiblíží. Hlavně aby jim nadšení pro hru a bojovnost vydrželo i do nadcházející ligové sezóny.

Sestava týmu: Jan Fila, Bruno Brabenec, Adam Nestrojil, Kryštof Ludmila, Petr Nováček, Nikolas Mayer, Štěpán Novák, Petr Kubíček a Patrik Chadim (v brance se střídali Petr, Nikolas a Kryštof).

Fotoalbum z turnaje ZDE.
Play listy videí ze všech zápasů: mladší žáci ZDEelévové ZDE.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář