Jdi na obsah Jdi na menu

MORAVIAN CUP OLOMOUC – PŘÍPRAVKA A ELÉVOVÉ

Zápasy, přesuny a zase zápasy. Tím, že jsme na turnaj jeli se třemi týmy, a to až v sobotu ráno, kromě florbalu jsme si Olomouce moc neužili. Čas se podařilo vyšetřit jedině na sobotní večer, kdy si všichni zašli do Galerie Šantovka zahrát bowling. Na Moravian cup jezdíme každoročně od jeho založení. Letošní výprava byla největší v historii. Celkem tři týmy a rodičovský doprovod, celkem 49 účastníků! Akce náročná po všech stránkách, ale zvládli jsme ji a za rok pojedeme určitě zase.
 
PŘÍPRAVKA
 
ashampoo_snap_2022.09-vert.jpgZápasy ve skupině:  
PSKC Okříšky : FBS Olomouc Rangers  1:6
PSKC Okříšky : FbC Asper Šumperk  1:12
PSKC Okříšky : FBC Mohelnice  2:10
PSKC Okříšky : FBS Olomouc Stars  0:19  
Předkolo play-off  
PSKC Okříšky : FBC Mohelnice  2:8  
Přátelák na závěr  
PSKC Okříšky : FBS Olomouc Rangers  5:6N
 
Přípravka vyrazila na zkušenou. Byl to první velký turnaj současných hráčů. Škoda, že jich bylo jen šest, z toho jeden hráč kategorie minipřípravky. Do účasti nám zasáhly dovolené, někteří kluci se ještě bojí jet bez rodičů sami. Všechny zápasy jsme díky tomu prohráli, v plné sestavě bychom poslední nebyli. Největší rozdíl oproti soupeřům byl ve střelbě. Většina utkání totiž byla herně vyrovnaná, ve vedení míčku a přihrávkách velké rozdíly oproti soupeřům nebyly. Jenže před brankou soupeře jsme se nedokázali prosazovat, střely většinou do gólmana, nebo vedle. Zbrklost v nabízené příležitosti i u nejpokročilejších hráčů. V každém případě si kluci zápasy užili a smutek z prohry rychle zmizel. Do každého utkání nastupovali s vervou, i do posledního přáteláku. V něm již měli navrch, jenže opět nám selhala nešťastná střelba v nájezdech. 
 
ELÉVOVÉ
 
I do sestavy elévů zasáhly dovolené a rodinné akce. Proto jsme byli rádi za výpomoc tří hráčů klubu SK JeMoBu. Do týmu rychle zapadli a vznikla tak dobrá sestava. To se odrazilo na výsledcích základní skupiny. 
 
Zápasy ve skupině:  
PSKC Okříšky : FBC Přerov  6:2
První zapas se nám vydařil, kluci si pěkně nahrávali a podařilo se jim dát hezkých 6 gólů.
 
PSKC Okříšky : Torpedo Havířov  4:2
Druhý zapas byl obdobný jako první. Měli jsme mírně navrch, z toho pramenila pěkná souhra a góly. Po vstřelenýchashampoo_snap_2022.09.11_15h20m35s_007_.png brankách klukům stoupalo sebevědomí, hráli dobře a zaslouženě vyhráli.
 
PSKC Okříšky : K1 Florbal Židenice  1:1
Třetí utkání po obědě jako by nastoupil jiný tým. Hráči dostali jeden gól a přestali hrát svoji hru. Nakonec se podařilo vyrovnat a byla z toho remíza.
 
PSKC Okříšky : FBŠ Olomouc  4:3
Čtvrtý zapas. Pokračovali jsme v horších výkonech. Po dvou obdržených gólech jsme přestali hrát a se svěšenými hlavami pokračovali dál. Proto obdrželi i třetí gól a vypadalo to na porážku. Ale ve druhém poločase neuvěřitelně zabrali, dokázali vyrovnat, a nakonec i zvítězit.  
 
Osmifinále  
PSKC Okříšky : FbC Asper Šumperk (budoucí finalista, 2. místo v turnaji)  3:7
Do osmifinále jsme postoupili z prvního místa ve skupině a plní očekávání šli do play off. Soupeř nastoupil dokonale připravený, hrál do těla a na to nejsme zvyklí. Kluci se zalekli a začali dostávat laciné góly. Utkání jsme nedokázali zvrátit a z play off vypadli.
Fotoalbum z turnaje ZDE.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář