Jdi na obsah Jdi na menu

MORAVIAN CUP 2020

Letošní rok je ve znamení coronavirusu. Vše komplikuje a stejně to bylo i s turnajem. I když jsme původně měli jet s jediným týmem, nakonec se přihlásili dorostenci i junioři. Počet hráčů však nebyl ideální, zvláště v juniorce, jejíž dva hráči startovali za Hattrick Brno. To se odrazilo na výkonech týmu, kterému museli vypomáhat dorostenci. Velký počet na sebe navazujících utkání zase negativně ovlivnil jejich výsledky. Konečná bilance proto není nijak potěšující. Ve dvou dnech jsme v sedmnácti hráčích odehráli celkem sedm utkání, z toho v sobotu pět v rychlém sledu.

moraviancup2020-jd-6-vert.jpgDOROSTENCI

PSKC Okříšky  - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers   2:3
Náš nejlepší výkon na celém turnaji. Důrazná obrana, soustředěnost. Favorizovaný soupeř rozhodl o své výhře až v závěru utkání. Remíza by byla zasloužená, ale bohužel.

PSKC Okříšky - FBC Sokol Frenštát pod Radhoštěm  1:7
Únava klíčových hráčů vykonala své. Zpočátku jsme se drželi, dvoubrankové vedení soupeře však podlomilo odhodlání bojovat. Po slibném začátku jsme pokazili co se dalo.

PSKC Okříšky - Fbc Topgal Šternberk  1:6
Pátý zápas dorostenců a těžší soupeř oproti druhému. Náš výkon se zlepšil, ale to na něj nestačilo. Zejména rychlostně ovládl hru, náš odpor postupně slábl.

PSKC Okříšky – FBŠ Olomouc A  0:9
V prvním a pro nás posledním kole play-off jsme narazili na budoucího finalistu turnaje. Tomu odpovídal i obraz hry. Hráči nás převyšovali herně a hlavně vzrůstem. My se v podstatě pouze bránili. Nerovný boj měl odpovídající výsledek.

JUNIOŘI

PSKC Okříšky  - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers   2:9
Favorizovaný účastník nejvyšší juniorské soutěže nám moc šancí v zápase neponechal. Rozdíl soutěží, kterou kdo hraje byl patrný.

PSKC Okříšky  -  FBC Vikings Kopřivnice  3:6
Také v tomto utkání byl patrný věkový rozdíl. Vyrovnaný tým soupeře proti naší kombinaci dorostenců s juniory. Přesto dobrá zkušenost a lekce odvahy pro naše mladší hráče. Výsledek již nebyl tak špatný.

PSKC Okříšky  -  Panthers Otrokovice  2:8
Obdobně jako ve včerejších utkáních, ani v prvním kole play-off jsme nenašli recept, jak uspět proti zkušenému početnému týmu vyrovnaných hráčů. Jestliže dorostenci nejlépe odehráli svůj první zápas, tak juniorka tento poslední. Všichni včetně dorostenců bojovali s velkým nasazením až do závěrečné sirény.

I když pořadatelé připravili bohatý doprovodný turnaj, nezbyl nám na něj čas. V sobotu cesta do Olomouce, pak sled zápasů, ubytování a nákup potravin na snídani zabralo celý den. Večer kluci nakoukli na vystoupení Hip-Hopových interpretů Doriana a Greye. Ráno pak balení, odehrát zápasy a honem domů na utkání mužů Poháru Českého florbalu.
Tradice zachována, zahráli jsme si těžké zápasy proti silnějším soupeřům, a to se nám může v sezóně také hodit.

FOTALBUM z turnaje najdete na odkazu ZDE!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář