Jdi na obsah Jdi na menu

MLADŠÍ ŽÁCI SE PŘEDSTAVILI VE SVĚTLÉ NAD SÁZAVOU

Další kolo ligy mladších žáků hostila v sobotu 20. listopadu nádherná hala ve Světlé nad Sázavou. Zápasy jsme odehráli ve výrazně pozměněné sestavě doplněné o elévy a pouze s osmi hráči do pole. Hlavním cílem bylo zapracovat nováčky do týmu a nabídnout jim srovnání mezi zápasy elévů a mladších žáků. Využili jsme také příležitosti vyzkoušet si dvě nové tváře v brankovišti. 

PSKC Okříšky-Rudíkov – Snipers Třebíč 2:5 (2:2)
V brance se premiérově v mladších žácích představil P. Kubíček, který nás zachránil od větší výsledkové pohromy. Na naší hře byla znát absence některých opor, nesehranost týmu a také kvalitní příprava soupeře na naše klíčové hráče, kteří byli zdvojováni. Po celkem nadějném výsledku z první půle (2:2) jsme nakonec v zápase nezískali ani bod. Soupeř pečetil svou výhru gólem do prázdné branky při naší hře bez brankáře.
Branky: V. Dvořák, V. Dvořák

PSKC Okříšky-Rudíkov – Florbal Telč 6:7 (1:4)
V zápase jsme dvakrát prohrávali o tři branky (1:4 a 3:6), ale přesto se nám podařilo 3 minuty před koncem druhé půle srovnat na 6:6. Po celý den trápila naše klíčové hráče neuvěřitelná smůla v proměňování vyložených šancí. Míčky z našich florbalek ale poměrně detailně poznaly břevna, tyčky a boční síťky obou místních branek. Nadšeně hrající soupeř přibližně 15 sekund před koncem zápasu proměnil, po naší chybě v obraně, jeden ze svých brejků a slavil vítězství. 
Branky: O. Špaček, T. Charvát, V. Dvořák, O. Špaček, T. Charvát, V. Dvořák

PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Sokol Havlíčkův Brod Erupting Dragons 8:1 (5:0)
Naši svatyni v dalších dvou zápasech střežil střelec dvou gólů z předchozího zápasu, O. Špaček. Utkání jsme rozhodli již v první půli, kdy se mj. dvakrát trefil K. Jiříček a premiérově za mladší žáky i P. Chadim. Velký obdiv zaslouží B. Brabenec, který několikrát svým důrazem a „neodbytností“ zamotal hlavu hráčce na levém beku soupeře. Za svou aktivní, důraznou a čistou hru byl odměněn gólem po krásné přihrávce T. Charváta.
Branky: V. Dvořák, K. Jiříček, K. Jiříček, T. Charvát, P. Chadim, B. Brabenec, V. Dvořák, V. Dvořák

PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Centropen Dačice 6:4 (3:2)
Náš nejlepší zápas v rámci tohoto herního kola byl napínavý až do konce. Už to vypadalo, že první půli dohrajeme s vedením 3:1, ale pár sekund před koncem soupeř snížil na 3:2. V druhé půli jsme opět odskočili na rozdíl dvou gólů, ale soupeř se nevzdal a srovnal skóre na 4:4. Kvalitně hrající obrana ve složení D. Plavec, K. Jiříček a B. Tallová, podporovaná dobrou defenzivní prací centrů V. Dvořáka a T. Charváta odolala náporům soupeře a B. Brabenec nás svou druhou sobotní brankou poslal do vedení 5:4, které následně potvrdil V. Dvořák.
Branky: V. Dvořák, K. Jiříček, K. Jiříček, V. Dvořák, B. Brabenec, V. Dvořák

Z odehraných zápasů jsme získali další cenné postřehy, které se budeme snažit zapracovat do tréninků. Někteří hráči nastoupili na nových, a pro ně netradičních, postech. Velmi dobře zahráli na pozicích obránců D. Plavec, který podpořil útok několika povedenými výpady a K. Jiříček, který střelami od „modré“ zaznamenal většinu svých gólů. Skvělou zprávou pro trenéry je zvýšení konkurence na postu brankáře. Věřím, že našim elévům poskytly odehrané zápasy v kategorii mladších žáků nové zkušenosti a budou jim motivací pro jejich další rozvoj. Děkuji rodičům hráčů za podporu, servis a pomoc při offline přenosech.

Sestava: V. Dvořák, T. Charvát, K. Jiříček, O. Špaček (B), D. Plavec, B. Tallová, P. Kubíček (B), P. Chadim, B. Brabenec

PCh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář