Jdi na obsah Jdi na menu

MLADŠÍ ŽÁCI POPRVÉ POZNALI PROHRU

Tak jak se nám střídala mlha na cestě do Okříšek z Jihlavy, tak i tak se střídal náš úspěch s neúspěchem. Vrátila se nám Bětka. V brance zachytal první zápas dobře Herďa, kdy vychytal i nájezd !!! Postavili jsme skoro komplet holčičí lajnu. obrazek-whatsapp--2022-10-29-v-20.35.24.jpgKrásnou individuální akci předvedl Denda. Soňa odehrála nejlepší turnaj, kdy se konečně zbavila individuální zakrnělosti z předchozího klubu. Šimon s Petrem ukazovali technické finesy. Eliška zklidňovala hru. V kanadském bodování se prosadila většina týmu a hlavně byla dobrá nálada. První zápas jsme komplet shlédli na klubovém monitoru. Druhý zápas nás prověřil více a nastavil nám to pravé zrcadlo. Važme si proher, které nám řeknou kde zabrat a buďme rádi za dobré soupeře.

PSKC Okříšky – Rudíkov : TJ Sokol H. Brod Erupting 7:2
Branky jsme vstřelili jen v první a třetí třetině. Šancí bylo dost, ale splašenost nás připravila o větší brankový příděl. Lídři týmu nastartovali vítěznou vlnu a tým se naladil na vítěznou notu.
Video
ZDE. 
Branky: D. Plavec ( S. Jelínková ), E. Karbašová, E. Karbašová ( S. Jelínková ), S. Jelínková ( P. Nováček ), P. Nováček ( P. Chadim ), D. Plavec, E. Karbašová.

PSKC Okříšky – Rudíkov : Snipers Třebíč 2:14
Hosté z Třebíče dostáli svému jménu Snipers a slušně si zastříleli. Nezbývá než pogratulovat soupeři za lekci, poděkovat za připravenost a příště v plné sestavě snad oplatíme stejnou mincí.  Ve všech aspektech hry jsme byli o parník pozadu – rychlost, souhra, přehled na hřišti … Důležité je si vzít ponaučení a začít pracovat na svých slabších stránkách. Po první třetině jsme prohrávali už 7:0 !!! Pokud se dali čtyři nejsilnější hráči k sobě, tak jsme byli schopní i skórovat. Paradoxem je, že jednu z nejlepších pasáží jsme odehráli v oslabení. Ve hře bez golmana měl i soupeř problém se prosazovat, ale také to bylo tím, že zvolnil tempo, kdy bylo o výsledku utkání rozhodnuto.
Branky: P. Nováček ( D. Plavec ), D. Plavec ( P. Nováček ).

 

obrazek-whatsapp--2022-10-29-v-20.35.23.jpg

Sestava: E. Karbašová ( kapitánka ), D. Herynek ( golman ), D. Plavec, S. Jelínková, Š. Vybíral, K. Velcová, A. Zeman, A. Tallová, P. Chadim.
Trenér: M. Karbaš

Děkuji hráčům za chuť si jít zahrát, za podporu rodičů a diváků. Každý, kdo si přišel zahrát se stal vítězem.
ghj.jpgZvláštní poděkování patří p. Zemanové za zabezpečení občerstvení, p. Tallovi za organizaci pořadatelky, V. Fillovi za časomíru.
Za týden se představí na domácí půdě oba týmy starších žáků, tak přijďte podpořit svůj klub, který má jako jediný na Vysočině dva týmy v této kategorii !!!

M.K.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář