Jdi na obsah Jdi na menu

MLADŠÍ ŽÁCI DOMINOVALI

Poslední kolo Ligy mladších žáků se tentokrát odehrálo v Dačicích v nové městské hale. Turnaj nás zastihl v dobré kondici a pohodě. Tentokrát jsme nastoupili se silnou sestavou posílenou o talentovaného eléva J. Filu, který nezapomněl, jak se hraje 5+1.

20230415_103049-horz.jpg

 

PSKC Okříšky – Rudíkov : Snipers Třebíč 10:3
Díky včasnému příjezdu všech hráčů mohla proběhnout poctivá příprava na zápas, kdy tentokrát ,, první zápas ospalý ´´ neplatilo. Po čtyřech brankách vstřelil M. Pospíchal a E. Karbašová. Všichni na svých postech odehráli dobře a jen občas zbrklá střelba nás připravila o větší brankový příděl soupeři. Odpadlo oproti minule alibistické nahrávání na metr a přišla větší osobní odvaha a dělat správná herní rozhodnutí bez sobečkování. 

Branky: M. Pospíchal ( Š. Vybíral ), E. Karbašová ( J. Fila ), E. Karbašová ( M. Pospíchal ), M. Pospíchal, E. Karbašová, M. Pospíchal ( E. Karbašová ), E. Karbašová, Š. Novák, M. Pospíchal ( E. Karbašová ).

TJ H. Brod Erupting : PSKC Okříšky – Rudíkov 5:16
Pozměněná sestava, kdy se přeházely posty a měnili se i v průběhu hry měla rychlé tempo, kdy jsme hráli s chutí a navyšovali příděl. Tým neřešil rozhodčí, fauly, diváky, nenechal se rozhodit a nezpomaloval v tempu. Lídrem týmu se stal M. Pospíchal, který neskutečně zahrál. Černou práci odvedl V. Buček, D. Plavec, kteří tentokrát dostali jiné úkoly než sbírat kanadské body. Š. Novák a A. Zeman po dlouhých absencích ukázali svůj přinos pro tým. J. Fila by měl být novým lídrem mladších hráčů z řad elévů a na svůj věk má velmi dobré herní myšlení a neskutečnou pohotovost. Na centra se ke konci sezony propracovala E. Karbašová, kde to bylo jen o tom si věřit, jakož u její kolegyně S. Jelínkové, která si začala také vodit protihráče a odvážně zakončovat. Nejlepší turnaj odehráli P. Nováček a v brance D. Herynek.

Branky: P. Nováček, E. Karbašová ( M. Pospíchal ), D. Plavec, M. Pospíchal ( D. Plavec ), M. Pospíchal, M. Pospíchal ( E. Karbašová ), M. Pospíchal ( E. Karbašová ), P. Nováček ( M. Pospíchal ), Š. Nováček ( M. Pospíchal ), Š. Novák ( D. Plavec ), M. Pospíchal ( E. Karbašová ), J. Fila ( M. Pospíchal ), P. Nováček, V. Buček ( J. Fila ), P. Nováček ( M. Pospíchal ), J. Fila ( D. Plavec ).

20230415_135631-horz.jpg

 

Děkuji všem za povedený turnaj a celou sezonu. 
Hráči po turnaji a kompenzacích poobědvali a rozjeli se do domovů.
Všem hráčům přeji nejen v další sezoně, aby pokračovali po cestě na které se nacházejí a ve svém věku už měli i rozum a dokázali si vzít od nových trenérů špatné i dobré a využít pro svůj posun. Sedm hráčů ze sobotní sestavy se posouvá do jiných klubů a lepších soutěží i s trenérem kategorie. Poslední příležitost si zahrát dohromady bude na Dragon Cupu v Milevsku. 

Sestava: D. Herynek, M. Pospíchal, E. Karbašová, S. Jelínková, V. Buček, D. Plavec, P. Nováček, A. Zeman, Š. Vybíral, Š. Novák, J. Fila.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=vAAXuATJ6KI
Trenér: M. Karbaš