Jdi na obsah Jdi na menu

MLADŠÍ ŽÁCI 10. 10. 2021 V TELČI

img_2453.jpgLiga Vysočiny mladších žáků 1. kolo se odehrálo v Telči. Došlo k výrazným změnám na postech, které měly za cíl rozvíjet univerzálnost hráčů. Došlo k zařazení J. Fily a N. Mayera z elévů do sestavy. M. Zoubek, D. Plavec zařazeni na post obránců. T. Charvát na středního hráče a V. Fila si vyzkoušel útok.

PSKC Okříšky-Rudíkov : TJ Sokol H. Brod Eurupting Dragons 14:2 
První zápas, kdy jsme si zvykali na nové posty a hledali se na hřišti dopadl výsledkově překvapivě dobře. Kdy branky většinou střílela zvláštní formace. Branku vstřelil i premiérově za mladší žáky A. Zeman.

PSKC Okříšky-Rudíkov : Florbal Telč 5:0
Zápas ve kterém nám možnosti rozehrávky rozšířil golman D. Herynek, který založil z rychlé rozehrávky několik pěkných situací. 

Snipers Třebíč : PSKC Okříšky–Rudíkov 4:6img_2440.jpg
Nedůraz a nedostupování hráčů, kdy jsme volili špatné rozehrávky zdramatizoval zápas. Utkání odchytal premiérově A. Zeman. Po náročném utkání si hráči dali výbornou pizzu a vyvětrali se na venkovním hřišti. 

TJ Centropen Dačice : PSKC Okříšky–Rudíkov 2:12
Na poslední zápas se přijel podívat a podpořit mladé naděje J. Kula. Poslední zápas dostal kapitán V. Dvořák za úkol domluvit se společně s týmem a poskládat sestavu. Takže jsem jeden zápas odehráli na svých postech na kterých jsme sehraní a bylo to na hře znát. 

20211010_134643.jpgZhodnocení:
První tři zápasy až ne tak líbivé, ale splnily účel. Objevili jsme gólmanskou jedničku, rychlého beka, který je schopný přečíslit a dát branku, dvojici sourozenců v obraně, které to klape a dravého křídelníka. V. Dvořák nasadil laťku hodně vysoko a ostatní se snaží makat, aby nezůstali pozadu, což kvituji. Zařazení mladých nadějí do sestavy je velkým příslibem a bude potřeba zapracovat na ostatních, aby jezdili na zápasy. Příští týden se hrají starší žáci, tak je nutnost zapojení všech hráčů. Takže apeluji na hráče a rodiče, aby nikdo nezůstával doma. U všech je vidět posun. Gólmanovi v nové helmě to v brance chytalo a jen tak dál. Díky hráčům za výkony (zvláště dvěma se zdravotními problémy) a rodičům nejen za logistickou podporu. 

Sestava: A. Zeman, M. Zoubek, K. Jiříček, V. Dvořák, E. Karbašová, T. Charvát, D, Plavec, A. Tallová, D. Herynek, V. Fila, N. Mayer, J. Fila.
Realizační tým: V. Dvořák, P. Charvát, M. Karbaš

M.K.