Jdi na obsah Jdi na menu

MLADŠÍ ŽÁCI - SEDMIČKA ROZHODLA BĚHEM 7 SEKUND

teb-m-211030-15.jpgPoslední říjnový víkend se v Třebíči odehrálo další kolo Ligy mladších žáků. Opět jsme v ostrých zápasech vyzkoušeli několik změn na postech s cílem rozvíjet univerzálnost hráčů. V obraně si tentokrát zahrál K. Jiříček a v útoku E. Karbašová. Po několikatýdenním zranění se vrátil do sestavy O. Špaček. Tým ani tentokrát nepoznal hořkost porážky, když zvítězil ve všech čtyřech svých zápasech. Gólově se prosadili téměř všichni hráči v poli. V. Dvořák opět ukázal svou šikovnost, a především okamžik v závěru první půle v zápase se Snipers Třebíč musel nadchnout i diváky na tribuně. Jeho tři góly od sebe dělilo pouze 7 sekund! 

PSKC Okříšky-Rudíkov – Florbal Telč 12:2 (4:1)
Zápas s jednoznačným výsledkem se začal lámat v náš prospěch zateb-m-211030-11.jpg stavu 2:1, kdy D. Herynek chytil velkou šanci soupeře. Následně jsme do půlky přidali ještě další dva góly. Ve druhé části hry jsme dále navyšovali naše vedení, gól si vstřelil i nejmladší člen našeho týmu J. Fila. Krásná byla i branka po souhře V. Dvořák – V. Fila a zakončující K. Jiříček. Závěr zápasu jsme dohrávali v oslabení, když jsme nezvládli střídání a hráli v šesti hráčích. I přesto jsme vstřelili gól v oslabení.
Branky: V. Dvořák, V. Dvořák, T. Charvát, V. Dvořák, E. Karbašová, J. Fila, V. Dvořák, V. Fila, K. Jiříček, M. Zoubek, V. Dvořák, V. Dvořák

PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Centropen Dačice 9:2 (5:1)
Výsledkově opět jednoznačný zápas, ale herně to bylo z naší strany opravdu „nekoukatelné“. Soupeř nastoupil pouze steb-m-211030-40.jpg pěti hráči do pole a brankářem. Po našem vedení 3:0 si hostující trenér ještě v první půli vzal oddechový čas. Následně nám byl po faulu vyloučen hráč na trestnou lavici. Sice jsme opět dokázali skórovat v oslabení, ale svou přesilovku tentokrát využil i soupeř. V druhé půli jsme přidali ještě 4 góly a dovedli zápas k vítězství. Svou první branku při návratu po zranění zaznamenal O. Špaček. Skóre zápasu, po přesné přihrávce od V. Dvořáka, uzavřel skvělou tečí ze vzduchu T. Charvát, když gól potvrdil i „VAR“.
Branky: T. Charvát, K. Jiříček, J. Fila, V. Dvořák, V. Dvořák, A. Zeman, V. Dvořák, O. Špaček, T. Charvát

PSKC Okříšky-Rudíkov – Snipers Třebíč 6:1 (6:1)
V zápase s regionálním rivalem padaly góly pouze v první půli. V. Fila svým sólem, při kterém obešel všech pět hráčůteb-m-211030-56.jpg soupeře, navýšil naše vedení na 3:1. Těsně před koncem první půle přichází chvíle V. Dvořáka. Nejprve skóruje po rozehrávce v našem obranném pásmu 7 sekund před koncem první půle. Třebíč střídá, naše pětka zůstává a V. Dvořák se staví na vhazování, které vyhrává, prohazuje si beka soupeře a skóruje podruhé. Do konce půle zbývají 3 sekundy. Opět vhazování, zase vyhrané a jeho střela končí potřetí v síti. Všechny tři góly od sebe dělilo 7 sekund!
Druhá půle byla ve znamení držení míčku na našich holích, ale další gól jsme už nevstřelili.
Branky: T. Charvát, V. Dvořák, V. Fila, V. Dvořák, V. Dvořák, V. Dvořák

PSKC Okříšky-Rudíkov – TJ Sokol Havlíčkův Brod Erupting Dragons 9:3 (5:1)
Utkání jsme rozhodli již v první půli a od většího gólového přídělu zachránil soupeře opravdu famózní výkon jejich brankáře. Bylo až neskutečné, jaké šance nám dokázal vychytat. Svůj druhý gól vstřelil přízemní střelou A. Zeman po skvělé přihrávce M. Zoubka. Za rozhodnutého stavu jsme si vyzkoušeli hru v šesti hráčích bez brankáře, při které skórovala E. Karbašová, po přesné přihrávce K. Jiříčka.
Branky: K. Jiříček, V. Dvořák, V. Dvořák, V. Dvořák, V. Dvořák, T. Charvát, A. Zeman, V. Fila, E. Karbašová

 

V zápasech jsme si vyzkoušeli některé nové herní prvky z tréninků. Poděkování patří hráčům za jejich přístup a rodičům za podporu a servis. Děkuji i režii za online přenosy, kterým roste sledovanost.

Sestava: D. Herynek (B), A. Zeman, M. Zoubek, K. Jiříček, J. Fila, V. Dvořák, E. Karbašová, T. Charvát, D. Plavec, V. Fila, O. Špaček

PCH

Fotoalbum ze zápasů ZDE. Sedmiminutové video ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář