Jdi na obsah Jdi na menu

MLÁDEŽNICKÉ TÝMY ZABODOVALY

SOBOTA 15. ÚNORA 2020
 
JUNIOŘI - 2. LIGA, SKUPINA 5 - SVĚTLÁ N./S., Komenského 249
TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  -  PSKC Okříšky   1:4  (0:1, 0:2, 1:1)
Branky/asistence: Matěj Kutílek 0/3, Petr Zajíček 2/0, David Kučera 1/1, Vojtěch Novotný 1/0
Zápas jsme měli po celou dobu pod kontrolou díky dobře zajištěné obraně. Soupeř se do větších šancí nedostával, až po chybě ve třetí třetině. Zasloužené tři body pro nás.
svetla_n.s-tile.jpg
 
SK JUVENIS PŘIBYSLAV - PSKC Okříšky   5:8  (3:2, 0:3, 2:3)
Branky/asistence: Petr Zajíček 0/4, David Kučera 2/1, Votěch Novotný 2/1, Adam Ampapa 1/2, Matěj Kutílek 1/0, Petr Pojer 1/0, Roman Sedlák 1/0
Na tým SK JUVENIS hrát neumíme. Důsledně uzavřený před brankový prostor a rychlé brejky, které nám dělají problémy, neboť neustále útočíme. Ani tentokrát to nebylo jinak. Soupeř dal branku a my vyrovnali, a tak třikrát za sebou. Až od druhé třetiny jsme srovnali nepříznivé skóre a začali se prosazovat.
 
Sklo Bohemia Světlá n./S. - PSKC Okříšky   2:6  (0:2, 2:2, 0:2
Branky/asistence: Petr Zajíček 3/0, Adam Ampapa 1/1, Matěj Kutílek 1/1,
Vojtěch Novotný 0/2, David Kučera 1/0, Petr Pojer 0/1, Roman Sedlák 0/1
Začátek utkání jsme zvládli dobře a postupně si vytvořili slušný brankový náskok. Jenže ten nás ukolébal a výsledkem byla vyrovnaná druhá třetina. Naštěstí Světlá neproměnila na kontaktní gól nájezd v úvodu třetí části. Tím bylo drama odvráceno a my poslední třetinu bohatou na vyloučení dohráli bez větších obtíží.
 
Fotoalbum ZDE.
 
MLADŠÍ ŽÁCI - LIGA VYSOČINY - TELČ, Hradecká 234
schranka-01.pngFBŠ Jihlava Girls  - PSKC Okříšky-Rudíkov  2:9
Florbal Telč  - PSKC Okříšky-Rudíkov  1:12
ASK Bystřice n.P. Zubři  - PSKC Okříšky-Rudíkov  2:10
Mladší žáci tentokrát turnaj zcela ovládli, přesto že jsme zdaleka nebyli kompletní. Ale chřipka asi řádila na všech stranách, protože náš hlavní soupeř, ASK Bystřice Zubři přijel také v hodně prořídlé sestavě. Všechny tři zápasy jsme měli pod kontrolou a hráči si dobře zastříleli.
 
Fotoalbum ze zápasů mladších žáků ZDE.
 
NEDĚLE 16. ÚNORA 2020
 
DOROSTENCI - 1. liga, skupina D - TŘEBÍČ, Horka Domky
TJ Znojmo Laufen CZ  -  PSKC Okříšky  5:4  (1:0, 2:2, 2:2)
Branky/asistence: Petr Zajíček 2/0, Ondřej Kasárník 0/2, Martin Noháček 1/0, Vojtěch Adam 1/0, Dan Kalina 0/1, Matěj Kutílek 0/1
Zápas jsme začali ospale, soupeř byl iniciativnější a zatlačil nás do obrany. Teprve v polovině první třetiny jsme se také dostali ke střelbě. Přesto šli do vedení znojemští hráči. I první minuty druhé části vyzněly lépe pro ně. Ale to jsme již na dvoubrankové vedení dokázali odpovědět kontaktním gólem a v polovině zápasu z přesilovky vyrovnali. Jedním ze zlomů zápasu bylo naše dvojnásobné vyloučení, ve kterém jsme jedenkrát 

trebic-d-200216-_16_of_22_-tile.jpg

inkasovali. Druhým důvodem prohry byla nedůslednost a nedůraz před vlastní brankou na začátku poslední části. Znojmo nás za to důkladně potrestalo a odskočilo dokonce o tři branky. Závěr utkání patřil nám, dokázali jsme dvakrát skórovat, ale to nestačilo. Vyhrál favorit, který šel do zápasu s větší chutí a nasazením, na naší straně to sto procentní výkon nebyl.
 
Sokol Brno I EMKOCase Gullivers  -  PSKC Okříšky  5:6  (3:1, 0:2, 2:3)
Branky/asistence: Petr Zajíček 2/1, Martin Noháček 1/2, Matěj Kutílek 1/1, Dan Kalina 1/0, Jiří Uher 1/0, Tomáš Uher 0/1, Zbyněk Doležal 0/1
Utkání s vedoucím týmem skupiny D a ponaučení z předchozího zápasu nás namotivovalo a začali jsme zápas mnohem lépe. Odměnou byl vedoucí gól. Po pěkné kombinaci však Gullivers vyrovnali a z přesilovky získali vedení. Minutu před koncem první třetiny další střelou odskočili na rozdíl dvou branek. V prostřední části se střídaly útoky na obě strany, zápas byl velmi vyrovnaný. V naší bráně se vyznamenával Radek Korba, snaha o vyrovnání se vyplatila, do přestávky se nám podařilo vyrovnat. Polovina poslední třetiny byla v naší režii, dostali jsme se až do vedení 5:3. Jenže když soupeř šest minut před koncem snížil, nastalo drama. Timeout se Gulliverům vyplatil, čtyři minuty do sirény a je vyrovnáno. Nikdo se ale nechtěl smířit s remízou. Šťastným okamžikem pro nás byla nahrávka nováčka týmu Toma Uhra Kůťovi, který nekompromisně zavěsil. 
Fotoalbum ZDE.
 
PŘÍPRAVKY - LIGA VYSOČINY – Tělocvična Okříšky
Z důvodu vysoké nemocnosti se sešly pouze tři týmy místo čtyř. Z Pelhřimova přijelo jen pět hráčů. Proto jsme nehráli podle ligového předpisu. Nahradil jej malý turnaj systémem dvakrát každý s každým bez oficiálních výsledků. Proto je ani neotiskujeme. Kromě toho byla navíc uspořádána soutěž v nájezdech a ve slalomu. Příjemně strávené nedělní dopoledne.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář