Jdi na obsah Jdi na menu

MÍT TAK JEŠTĚ NĚKOHO NA STŘÍDÁNÍ

teb-d-22_03_05-3-vert1.jpg2. LIGA DOROSTENCŮ, SK. 5 – TŘEBÍČ, HORKA DOMKY – SOBOTA 5. 3. 2022

PSKC Okříšky – ASK Bystřice n. P.  11:4  (2:1, 2:2, 7:1)
Branky/asistence: Šimon Korba 2/6, Tomáš Uher 5/2, Marek Jeřábek 3/1, Daniel Caha 1/0, Tomáš Navrkal 0/1

I když jsme se ujali vedení a první třetinu dokonce vyhráli, jednalo se asi o náš nejslabší výkon v utkání. Jako bychom se trochu hledali, zvlášť začátek byl hodně rozpačitý. S přibývajícími minutami ale respekt z vedoucího týmu tabulky vyprchal a kluci si začali věřit. Vyrovnaná hra probíhala ve druhé části. Řada šancí a proti tomu dobrá obrana i gólmani na obou stranách, jak ukazuje vývoj skóre. Vyrovnání, naše vedení, vyrovnání a v poslední minutě jdeme opět do vedení. Slibný průběh utkání jako by nám nahrazoval střídání, všichni nastoupili do třetí části bez známek únavy. Hned v první minutě zaúřadovala sehraná dvojice Uher Korba a tím zřejmě rozhodla o výsledku. Očekávaný nápor soupeře nepřišel. Bránili jsme s jistotou a přecházeli do rychlých protiútoků. Velmi se nám vyplácelo zabíhání před branku Bystřice, soupeř zápas položil. Závěr byl plně v režii PSKC.   

 

PSKC Okříšky – SK JeMoBu  1:3  (0:0, 0:1, 1:2)teb-d-22_03_05-34-vert2.jpg
Branka/asistence: Tomáš Uher 1/0, Šimon Korba 0/1
Sestava (pouze gólman a 6 hráčů!¨): Tomáš Uher, Ondřej Dosedla, Šimon Korba, Marek Jeřábek, Daniel Caha, Lukáš Hájek, Tomáš Navrkal

Díky prohře s námi ASK Bystřice n. P. spadla v průběžné tabulce na druhé místo a SK JeMoBu ji díky výhře nad námi přeskočil. Však také moravskobudějovičtí s tímto cílem do utkání nastoupili. Jejich taktika byla jasná a volil by ji asi každý. Soupeř s jediným střídajícím nemůže vydržet v plný výkon celý zápas. A tempo nasadili oproti Bystřici opravdu mnohem větší. Naše obrana měla co dělat, v brance se vyznamenával Ondra Dosedla. I když se více hrálo u nás, šance měly i protiútoky. První branky se diváci dočkali přesně v polovině zápasu. Poskakující míček soupeři prošel přes naše dva obránce i pod tělem gólmana. Tvrdý souboj pokračoval dál. Osm a půl minuty před koncem se nám podařilo v přesilovce dobře umístěnou střelou vyrovnat. Jenže tatáž situace se za tři minuty opakovala na naší straně v oslabení. Timeout nepomohl, o osudu utkání rozhodl poměr fyzických sil. Přece jen nám ve třetí části začaly docházet a s tím i potřebná koncentrace. JeMoBu zpečetilo výhru půl minuty před koncem pěknou střelou z první. 

Fotoalbum ze zápasů ZDE, video utkání proti SK JeMoBu ZDE a video z utkání s ASK Bystřice n. P. ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář