Jdi na obsah Jdi na menu

MIKULÁŠSKÝ TURNAJ PŘÍPRAVEK

Hlavní událostí turnaje v Okříškách byla premiéra našeho týmu složeného z hráčů mini přípravky, který jsme dodatečně do ligy přihlásili. Sice ještě na starší soupeře nestačili, ale výsledky byly dobré. Max. pětibrankový rozdíl skóre není pro start špatný. Jak se postupně víc osmělí, určitě budou pro ostatní konkurencí.

na-web-1.jpgPřípravkový tým byl již na třetím turnaji této sezóny. Po prvním a třetím místě se vrátil na první příčku. Ale výhra to nebyla snadná, turnaj byl mezi prvními čtyřmi týmy hodně vyrovnaný. Navíc jsme nepodali zrovna stoprocentní výkon. Jedinou prohru jsme utržili díky nepřesné střelbě. Balonky nám létaly většinou vysoko nad branku. Ve všech zápasech chybělo víc nahrávek. Díky snaze útočit se zapomínáme vracet do obrany. Pochvalu ale zaslouží velká chuť do hry a bojovnost se kterou kluci zápasy odvedli.

ashampoo_snap_2022.12.04_21h00m35s_001_.pngAle nedělní dopoledne nebylo jen o zápasech. V polovině turnaje všechny čekala nájezdová soutěž. Střídali se hráči i gólmani. Závodilo se vyřazovacím způsobem, první kolo na dva pokusy, pak už nesmlouvavě nedáš, vypadneš. Králem nájezdů se stal Tobiáš Krupica. Druhé místo patří Adamu Tomkovi, oba z týmu Snipers Třebíč Bílí. Na třetí příčce se umístil domácí Štěpán Beránek.

Volný čas mezi zápasy hráči trávili buď o bufetu s bohatou nabídkou občerstvení, nebo na překážkové dráze postavené na konci tělocvičny. Tu absolvovali i soutěžně po týmech. Nejtěsnějším časem vyhráli Snipers Třebíč Modří před PSKC Okříšky, třetí byli Snipers Třebíč Bílí, za nimi domácí mini přípravka a páté místo chlapci a děvčata Orel Kněžice.

Na konci tedy bylo co vyhodnocovat. Tohoto úkolu se zhostili vzácní hosté. Pochválit děti za krásné výkony přišel samotný svatý Mikuláš v doprovodu dvou čertů. Každý od něj obdržel sladkou odměnu a nechybělo ani závěrečné společné focení. Turnaj se vydařil.

na-web-2.jpgSestavy:
Přípravka PSKC – Šimon Hons, Marek Bacher, Rostislav Bacher, Lukáš Doležal, Samuel Čolakov a Jakub Lazárek
Minipřípravka KC: Štěpán Beránek, Jan Ramach, Denisa Báčová, Jakub Vít a Damián Pacal

Fotoalbum z turnaje ZDE, video ZDE.