Jdi na obsah Jdi na menu

MEMORIÁL VOJTY KOREŠE V KNĚŽICÍCH

knezice-e-z-memorial_v.k.190608-021.jpgOrel Kněžice pořádá v červnu pravidelně jednodenní florbalový turnaj na počest památky tragicky zemřelého Vojty Koreše. Letošního ročníku se zúčastnila čtyři družstva kategorie 1. až 4. třída a pět družstev kategorie 5. až 9. třída. Náš oddíl vyslal do každé z nich po jednom týmu. Mladší hráli systémem 4+1, starší 3+1. Červen bývá ve znamení spousty rodinných, školních a spolkových akcí, proto se nám nepodařilo vyslat kompletní týmy. Ale potřebný počet hráčů jsme přece jen naplnili a každý si mohl do sytosti zahrát.
 
Mladší sestava zaváhala v prvním zápase proti Třešti, kdy se kluci z přípravky a elévů snažili místo kombinací o individuální hru. Třešti tak stačilo počkat na naše chyby a skórovat z rychlých protiútoků. V zápase s Telčí jsme si již dávali větší pozor a soupeře po celý zápas přehrávali. Nejhezčí zápas byl proti vítězi turnaje, domácím Kněžicím. Díky skvělému výkonu Dominika v brance jsme odolávali tlaku knezice-e-z-memorial_v.k.-190608-112.jpgsoupeře a každou možnost využili k protiútoku. V první části šly do vedení Kněžice, my pak zápas otočili, ale remíza byla spravedlivá.
 
Starší žáci v turnaji zvítězili. Ale jednoznačné zápasy odehráli pouze proti Telči a domácím Kněžicím. Utkání proti zbývajícím dvěma soupeřům se rozhodovala vždy až v samém závěru. Nechybělo mnoho a s Novou Říší jsme mohli přijít i o remízový bod, když jsme ještě minutu před koncem prohrávali.
 
Obě družstva si domů vezla medaile. Jedno bronzové, druhé zlaté. Děkujeme za pozvání na pěkný turnaj.
 image-1.png

 

Fotoalbum z turnaje ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář