Jdi na obsah Jdi na menu

MASOPUSTNÍ SOBOTA 5. 2. 2022

svetla-n.s.-sz-22_02_05-18.jpg

svetla-n.s.-sz-22_02_05-40.jpg

svetla-n.s.-sz-22_02_05-44.jpg

Nejdůležitějšími zprávami dne byl otevřený bufet, lékárna (otevírací doba do 12:00 ), narozeniny E. Karbašové plus vystoupení místních horolezců. Běžecký výkon dne podal P. Charvát, který zaběhl nejlepší čas na 1500 m.

PSKC Okříšky-Rudíkov - ASK Bystřice nad Pernštejnem 6:2
Vcelku jednoznačný zápas, kdy soupeř tahal za kratší konec a ke konci si neodpustil z frustrace nějaký ten zákeřnější zákrok, což vyvrcholilo vyloučením soupeře, které jsme potrestali po 24 sekundách. Úplný konec jsme prokombinovali před brankou soupeře, který nestíhal. 
Branky: V. Dvořák ( Š. Korba ), Š. Korba, V. Fila, Š. Korba, V. Dvořák, V. Fila ( v Dvořák ).

Spartak Pelhřimov – PSKC Okříšky–Rudíkov 5:2
Zápas, kde zamrzel závěrečný tlak, který jsme vyvinuli 6 minut před koncem, kdy jsme odvolali golmana a soupeř se jen bránil. Opět jsme hráli přesilovku. Ukvapená koncovka, kdy už jsme trošku začali tahat nohy nás stála možné vyrovnání, kdy bylo 5 povedených akcí. Nejhorší výkon podala největší ,,hvězda´´ týmu, která vůbec neběhala a jen stála před brankou, dle pokynů trenéra a proto nebyla nominována do dalších zápasů. smiley
Branky: Š. Korba ( V. Dvořák ), V. Fila.

FBC Orel Nové Město n. M. - PSKC Okříšky–Rudíkov 2:4
S přehledem odehraný zápas. Soupeř opět dohrál s jedním vyloučením, kdy přestal stíhat. Ke konci jsme obdrželi druhý laciný gól, který jde na vrub trenérovi gólmanů, který také neměl chytací den.
Branky: T. Navrkal, V. Dvořák ( T. Navrkal ), V. Dvořák ( T. Charvát ), V. Dvořák ( V. Fila ).

PSKC Okříšky – Rudíkov – Orel Kněžice 4:7
Den, kdy nás poprvé v sezoně v soutěži porazil tento soupeř. Gratulace a příště doufám oplatíme. smiley I do čtveřice jsme si zahráli přesilovku a potvrdili nejčistěji hrající tým na turnaji.
Branky: V. Dvořák ( T. Navrkal ), V. Dvořák ( V. Fila ), V. Dvořák ( D. Herynek ), V. Fila.
svetla-n.s.-sz-22_02_05-53.jpg

Sestava: D. Herynek, F. Dokulil, ? Š. Korba, V. Fila, V. Dvořák, T. Herynková, M. Pacholík, T. Navrkal, T. Charvát.
Trenéři: M. Karbaš, P. Charvát

Musím všechny hráče pochválit za zlepšení a celkem slušné nasazení. U některých ještě dopilujeme nošení brýlí, zahnutí čepelí atd. Doufám, že si všichni dost zahráli a příště s Kryštofem, Pavlem, Eliškou, Ondrou, Denisem a třeba i Matym s Michalem budeme dominovat. 

M.K. 

Fotoalbum ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář