Jdi na obsah Jdi na menu

MARTIN PŘIJEL NA BÍLÉM KONI

V sobotu 27. 11. 2021 jsme se na skok na jedno kolo objevili se staršími žáky ve druhém koši díky pravidlům soutěže, což zní prapodivně vzhledem k předchozím sportovním výsledkům, které nás kvalifikovali k udržení v nejvyšší skupině. Možná jsme i díky tomu potkali soupeře, kterého by jsme ani jinak celou sezonu nepotkali.

PSKC Okříšky – Rudíkov : SK Jihlava ježci  2:1
První zápas jsme se trápili. Byla vidět nesehranost a velká díra po některých hráčích, kteří se tentokrát nemohli zúčastnit. 
Branky: P. Filipec, Š. Korba.

Snipers Třebíč bílí : PSKC Okříšky – Rudíkov  3:7
Druhý zápas jsme se začali rozehrávat a moc mě potěšilo, že se aktivně zapojili i nováčci a dělba branek se rozprostřela mezi 4 hráče.
Branky: P. Filipec, M. Pacholík, P. Filipec ( D. Plavec ), Š. Korba ( P. Filipec ), A. Zeman ( M. Pacholík ), Š Korba ( M. Pacholík ), Š. Korba.

PSKC Okříšky – Rudíkov : ASK Bystřice nad Pernštejnem 2:5
Branky: Š. Korba, V. Fila ( Š. Korba ).
Kvalitní zápas od obou týmů, který rozhodla naše neproduktivita a výborný golman soupeře plus chyby v obraně a ke konci útočné pojetí hry. Jednu branku jsme inkasovali do branky bez golmana.

Hippos Žďár nad Sázavou : PSKC Okříšky – Rudíkov 2:4
Opět dobrý zápas, kdy jsme dotahovali a zápas rozhodla silná lajna, kde na konci došlo k přehození postů a přišel tížený úspěch a radost z vítězství.
Branky: T. Charvát ( V. Fila), Š. Korba, V. Fila, Š. Korba ( E. Karbašová )

Musím pochválit E. Karbašovou, která rozdávala míčky, snažila se přecházet přes hráče a nebála se hrát. T. Charváta, který udělal za poslední dobu neskutečný progres a vše co mu bylo vytýkáno se nyní stalo jeho předností. P. Filipce, který opět posunul hru obránce na vyšší level a uměl měnit tempo hry. V. Filu, který byl nekompromisní v osobních soubojích a uměl perfektně zahrát na místě útočníka. Š. Korbu musím pochválit za to, jak vedl kabinu a byl příkladem na hřišti. Dokázal vzít tíhu okamžiku na sebe a bezištně tvořit hru se spoluhráči. A také za pevné nervy s trenérem. blush F. Dokulila za brankařské zákroky a kameramanské služby. T. Navrkala s M. Pacholíkem za snahu hrát, běhat, bojovat. A. Tallovou za velké zlepšení a snahu makat. T. Herynkovou za rozehrávky, tvrdé bránění a velkou chuť hrát. A. Zemana za branku a nasazení. D. Herynka za nekompromisně nejlepší výkon v brance a pomoc s děním okolo turnaje. Děkuji všem, kteří pomáhali, fandili a koukali na online.

Shrnutí: I přes marodku a jistotu návratu do prvního koše jsme si vybojovali na sportovním kolbišti druhým místem návrat tam, kam celou sezonu patříme!!! Velký pozdrav posíláme do Rudíkova – chyběli jste nám !!! Přeji všem marodům brzký návrat. A jsem rád, že mám hráče, kteří dokáží částečně nahradit i ty silnější hráče, bez kterých by jsme si ani nepředstavili, že jde hrát. Takže trénovat, snažit se a budoucnost bude skvělá.

Trenéři: M. Karbaš, P. Charvát
Sestava: Karbašová Eliška, Charvát Tomáš, Filipec Pavel, Fila Vojtěch, Plavec Denis, Korba Šimon, Dokulil Filip, Pacholík Michal, Navrkal Tomáš, Tallová Alžběta, Herynková Tereza, Zeman Adam, Herynek Dominik.

M.K.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář