Jdi na obsah Jdi na menu

JUNIORKA 23.-24.3.2019 UPEVNILA VEDENÍ V SOUTĚŽI

 SOBOTA 23. BŘEZNA 2019
LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – TŘEBÍČ, ZŠ VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ
 
PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč bílí   7:7  (3:3, 4:4)
Branky/asistence: Šimon Korba 2/2, Štěpán Ludmila 2/1, Michal Pařízek 2/0, Marek Talla 1/0, Martin Leixner 0/1
trebic-sz-190323-009-vert.jpgTři zápasy starších žáků ničím nepřekvapily. Dvě remízy a jen jedna prohra v neúplné sestavě je přijatelným výsledkem. Týmu chybí hlavně brankář, zaskakují za něj hráči a dostáváme hodně laciné góly. Tak tomu bylo i tentokrát. Utkání se Snipers bylo bohaté na branky, žádný z týmů nikdy nezískal více jak jednobrankový náskok, a tak se vedení přelévalo z jedné strany na druhou. Remíza byla spravedlivým potvrzením vyrovnanosti utkání.
 
PSKC Okříšky  -  Florbal Telč   2:4  (2:3, 0:1)
Branky/asistence: Michal Pařízek 1/0, Tomáš Horký 1/0, Martin Leixner 0/1
Telč byla od samého začátku aktivnější, těžko jsme se proti jejím hráčům prosazovali. První poločas jsme se spíše bránili, přesto se nám podařilo dvakrát dvoubrankový náskok soupeře korigovat. Druhý poločas byl mnohem vyrovnanější a dlouho bezbrankový. I příležitosti k vyrovnání se nám naskytly. Jenže radost byla na straně Telče, když se jí podařilo dvě minuty před koncem skórovat a možnost vyrovnání nám tak překazit.
 
PSKC Okříšky  -  Pacovští Honzíci   4:4  (2:4, 2:0)
Branky/asistence: Šimon Korba 2/0, Štěpán Ludmila a Vojta Vybíral 1/0, Šimon Vybíral 0/1
Pacovští Honzíci působili v celém turnaji nejsehranějším dojmem a hned na začátku zápasu se to potvrdilo. Sice jsme na jejich první gól stačili dvěma brankami odpovědět, ale pokračující tlak jsme před koncem poločasu neustáli. Hodně nám pomohla přestávková porada a do druhé části jsme nastoupili s odhodláním zápas soupeři zkomplikovat. Díky našemu většímu nasazení se hra vyrovnala, ale útočilo se do pozorných obran, dlouho nepadla žádná branka. Až v závěru jsme dvěma krásnými střelami odvrátili prohru. Ve zbývajících dvou minutách se obě strany ještě snažily rozhodnout, ale skóre se již nezměnilo.
Fotoalbum ZDE.
NEDĚLE 24. BŘEZNA 2019
2. LIGA JUNIORŮ, SK. 5 – DOLNÍ CEREKEV
 
PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n./S.   9:6  (2:3, 1:0, 6:3)
Branky/asistence: Tomáš Kuchyňa 4/1, Adam Ampapa 1/3, Jan Trnka 1/3, Patrik Abaffy 2/0, Vojtěch Novotný 1/1
V Dolní Cerekvi nás čekaly dva těžké zápasy s největšími konkurenty v soutěži. Přitom na naší straně zaúřadovala zranění a jiné akce, takže tým nastupoval v hodně pozměněné sestavě. Ale i Hippos na tom byl podobně, takže síly vyrovnané na obou stranách. První branka padla do naší sítě. Hráči Hipposu se snažili hodně napadat a tím si vynucovat chyby. V obraně nám chyběl potřebný důraz dolni-cerekev-j-190324-002-vert.jpgpřed brankou a řadu gólů jsme dostali jen z dorážky soupeře. Ale i my přecházeli do řady protiútoků. Výsledkem bylo utkání jak na houpačce. Tým, který se ujal vedení po chvíli prohrával a naopak, a to se několikrát opakovalo až do poloviny třetí třetiny. Teprve poté jsme výrazněji ovládli hru my. Získaný tříbrankový náskok jsme udrželi až do konce. Zápas hodně ovlivnil skvělý výkon žďárského gólmana, který všechny střely pochytal a my museli kombinovat až do prázdné branky. A dalším problémem byla naše pomalá rozehrávka z obrany a nedůraz, jak je psáno výše.
 
PSKC Okříšky  -  FBŠ Jihlava   4:4  (1:1, 2:3, 1:0)
Branky/asistence: Petr Pojer 2/0, Vojtěch Novotný 0/2, David Kučera 1/0, Tomáš Kuchyňa 1/0, Jan Trnka 0/1, Tomáš Procházka 0/1
Předchozím vítězným zápasem juniorka potvrdila vítězství v letošním ročníku své ligy. Do utkání s FBŠ proto již nastupovala v dobré náladě, ale také s tím spojenou menší koncentrací. Přesto hráči rozhodně nechtěli prohrát. Začátek zápasu patřil nám, byli jsme útočnější, jenž soupeř se také brzy dostal do tempa. Jednobrankové vedení jsme bohužel do konce první třetiny neudrželi a vyrovnávací gól jihlavské ještě víc nastartoval. Druhá třetina byla hodně vyrovnaná a nejbohatší na góly. Sice jsme se ujali vedení, a ještě jednou po vyrovnání vedli, ale soupeř stačil skóre otočit. I ve třetí části se hrál rušný florbal, útoky se střídaliy na obou stranách. Větší vůle po výhře a nasazení bylo na straně FBŠ. Přesto jsme se v polovině třetiny prosadili vyrovnávací brankou my. V závěru se obě strany snažily strhnout výhru pro sebe, ale výsledná remíza je nejspravedlivějším výsledkem. Naše hra měla problémy hlavně s rozehrávkou z obrany a malou efektivitou a přesností střelby. Právě v efektivitě v proměňování šancí bychom si měli vzít od FBŠ příklad. Těší nás, že po celou dobu soutěže juniorka udržela neporazitelnost, i když příště v posledním kole kdo ví.
Fotoalbum ZDE.
NEDĚLE 24. BŘEZNA 2019
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – PŘIBYSLAV, ČESKÁ 34
 
PSKC Okříšky  -  JUVENIS Přibyslav  3:1                           PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H.B.   7:3
PSKC Okříšky  -  Pacovští Honzíci    5:2                            PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n./S.   2:4
 

pribyslav-e-190324-004-horz.jpg

Elévové svůj předposlední ligový turnaj odehráli v Přibyslavi. Nevedli si vůbec špatně. I když několik hráčů bylo ještě z kategorie přípravky, dokázali si poradit se třemi soupeři a zápasy dotáhli bez potíží do úspěšného konce. Shodou okolností je nejtěžší soupeř čekal až v posledním utkání, které se stalo finálem celého turnaje. Hráči ze Žďáru skvěle zvládli začátek utkání. Nastoupili ve vysokém tempu, ze kterého vytěžili během chvilky čtyřbrankový náskok. Nám dlouho trvalo, než jsme vyrovnali hru, jenže střelba byla hodně nepřesná. Střelecky se začalo dařit až v závěru, a to již bylo na vyrovnání pozdě.
 
Sestava: Filip Dokulil, Pavel Filipec, Vojta Dvořák, Ondra Špaček, Kryštof Jiříček, Vojta Fila, Jan Fila a Denis Plavec.
Fotoalbum ZDE.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář