Jdi na obsah Jdi na menu

JUNIOŘI TŘI BODY ZE ŠESTI, ELÉVOVÉ NA JEDNIČKU

2. LIGA JUNIORŮ – SVĚTLÁ N./S. – SOBOTA 27. 11. 2021

PSKC Okříšky  -  JSW Bohemia SK Jihlava   7:6  (2:0, 1:4, 4:2)
svtln.s-vertik.jpgBranky/asistence: Jiří Uher 3/0, Adam Ampapa 2/1, David Kučera 0/2, Radek Korba 0/2, Marek Jeřábek 1/0, Štěpán Ludmila 1/0, Petr Pojer 0/1
Utkání, ve kterém byla převaha mírně na naší straně, ale komplikovali jsme si je vlastními chybami. Za aktivnější pohyb a větší tah na bránu soupeře v první třetině jsme se s využitím jedné přesilovky odměnili dvoubrankovým vedením. Jenže důsledkem bylo přílišné uspokojení a ve druhé části jako by si týmy vyměnili role. Hráči SK byli najednou rychlejší, my vše zachraňovali na poslední chvíli a díky tomu jsme inkasovali celkem laciné góly. Domluva do poslední třetiny byla jasná, důslednost, nasazení, a hlavně se vyvarovat chyb. Začali jsme dobře, hned ve druhé minutě vyrovnáno. Jenže pak za blokování florbalky následovalo oslabení, které soupeř rychle využil. Naštěstí nás nepoložilo a kluci ještě přidali do kroku. Druhá polovina třetiny byla v naší režii, během osmi minut jsme si vrátili dvou brankový náskok z úvodu. Ale nesměli bychom to být my, abychom v klidu zápas dohráli. Kontaktní branka SK závěr zdramatizovala, ale tentokrát již jsme si soupeře pohlídali. 

 

PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons   1:8 svtln.s-vert.jpg (0:2, 1:3, 0:3)
Branka/asistence: David Kučera 1/0, Jiří Uher 0/1
Splněním úkolu dne byla výhra v prvním zápase. Do druhého jsme si dali za cíl nedostat od leadera soutěže příliš branek. Po utkání jsme hodnotili, že i sedmibrankový rozdíl pro nás není žádný důvod ke smutku. I když jsme se snažili bránit ze všech sil, brodské družstvo je na mnohem vyšší výkonnostní úrovni. Šanci bychom měli jen kdyby bylo hodně nekompletní. První třetina, jak to obvykle bývá, byla nejvyrovnanější, naše obrana soustředěná, poprvé jsme inkasovali až po osmi minutách hry, druhý v závěru třetiny. Jenže tempo hry brodských naši koncentraci rychle nahlodávalo. Všichni v neustálém pohybu, každý zná rozestavení a mohou si míček dávat málem naslepo. Na to nejsme zvyklí. Ale všichni jsme se snažili, co to šlo držet krok. Pro nás velice cenná zkušenost. Nejsme sehraní jako Brod, ale nasazení bychom mohli příště zkusit napodobit.

Sestava: Korba Radek, Ludmila Štěpán, Uher Tomáš, Pojer Petr, Kučera David, Ampapa Adam, Uher Jiří, Caha Daniel, Dosedla Ondřej, Caha Filip, Jeřábek Marek

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

tel-e-211128-80-vert.jpgLIGA VYSOČINY ELÉVŮ – TELČ – NEDĚLE 28. 11. 2021

I tentokrát bylo složité zajistit dostatek hráčů na dva týmy. Podobný problém měli asi i v Dačicích, neboť do Telče přijeli s minimálním počty čtyř hráčů na tým. My dali dohromady po pěti hráčích. Jediná místní Telč nastoupila s plnými počty. 

Náš rozjezd v prvních utkáních byl pomalý, ale postupně jsme se do hry začali dostávat, a tak byly výkony jak mladší, tak starší sestavy zápas od zápasu lepší. Husarský kousek se povedl týmů mladších. Proti Florbalu Telč již prohrávali 0:3, ale nevzdali se. Během závěrečných tří minut dokázali sebrat všechny síly a třemi trefami za sebou vyrovnat. Starší elévové v čele s Honzíkem Filou celému turnaji vládli a nezaváhali ani jednou. Nejlepší zápas dne jsme asi sehráli mezi sebou. Mladší se staršími dlouho drželi krok, až ve druhé části patnáctiminutového zápasu jim přestali stačit. V závěru se ale opět nadechli a výsledek ještě korigovali. 

Dnes nám chyběla řada hráčů, svoji daň si vybrala i karanténa proti covidu. Snad se již příště konečně sejdeme v plném počtu.

ashampoo_snap_2021.11.28_18h40m11s_001_.png

 

Sestavy: PSKC Okříšky - Adam Navrátil, Bětka Tallová, Jan Fila, Patrik Chadim, Petr Nováček
PSKC Okříšky-Rudíkov - Josef Zahajský, Štěpán Rymeš, Patrik Svoboda, Kryštof Ludmila, Bruno Brabenec

Fotoalbum ze zápasů ZDE.