Jdi na obsah Jdi na menu

JUNIOŘI DOVEZLI Z PELHŘIMOVA TŘI BODY

pelhimov-j-211017-12-vert.jpg2. LIGA JUNIORŮ – NEDĚLE 17. 10. 2021 – PELHŘIMOV

Už jsme si zvykli, že nejezdíme na zápasy kompletní. Zranění a souběhy s jinými sporty nelze ovlivnit. 

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  TJ Centropen Dačice  4:2  (1:0, 3:2, 0:0)
Branky/asistence: Jan Koukal 1/1, Daniel Caha 1/0, Radek Korba 1/0, Tomáš Uher 1/0, David Kučera 0/1, Jiří Uher 0/1

Oba týmy se navzájem znají a vždy se jedná o velmi vyrovnané zápasy. Takový byl i obraz první třetiny. První gól padl až v desáté minutě a získali jsme jím malý náskok. Jenže ten netrval dlouho. Dačickým dorazil na začátku druhé části do sestavy jeden Roman Sedlák, a to jako by jim nalilo krve do žil. Zrychlili, vyrovnali a z přesilovky otočili vývoj utkání. Ale postupně se nám dařilo nápor soupeřů vyrovnávat. Hodně pomohla střela od Dana Cahy, která téměř od půlící čáry doplachtila za záda gólmana Centropenu. Vyrovnání znamenalo obrat hry, který dokonali Tom Uher prostřelením gólmana z pravé strany a Honza Koukal brejkem se skvělým chladnokrevným zakončením chvíli před koncem druhé třetiny. I když boj v poslední části pokračoval, šance Dačic, které neletěly mimo branku, s přehledem pochytal Filip Caha. Stejně úspěšný byl i gólman soupeře na straně druhé straně. Se ziskem tří bodů jsme byli hodně spokojení. Vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro nás.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Spartak Pelhřimov  4:8  (2:5, 1:1, 1:2)  pelhimov-j-211017-29-vert.jpg
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 2/0, David Kučera 1/0, Jiří Uher 1/0, Petr Pojer 0/1, Radek Korba 0/1

Jen čtvrthodinová přestávka nás dělila od druhého utkání. Už samotný poměr deseti hráčů proti osmnácti a předchozí výsledky Pelhřimova nám příliš šancí nedávalo. Možná právě s tímto vědomím jsme začali zápas s respektem a soupeř tak získával spoustu místa pro své kombinace. Během sedmi minut bylo rozhodnuto, stav 0:4. Teprve hrozící debakl nás probudil a konečně jsme se začali snažit také útočit. Hru jsme částečně vyrovnali, a to platilo i po celý zbytek utkání. Odpovídají tomu výsledky třetin. I když byl soupeř po celou dobu lepší, naše hra příliš nezaostávala. Hlavní problém organizace obrany spočíval v uhlídání uvolňujících se soupeřů. Necháváme například kombinací u mantinelu se strhnout a nevšimneme si na nahrávku čekajícího hráče za našimi zády. Takto jsme několikrát zbytečně inkasovali. Příště už budeme snad pozornější.

SESTAVA: Filip Caha, Petr Pojer, David Kučera, Radek Korba, Jiří Uher, Jan Koukal, Daniel Caha, Tomáš Uher, Štěpán Ludmila, Tomáš Chadim

Fotoalbum ze zápasů ZDE, video ZDE a ZDE.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář