Jdi na obsah Jdi na menu

JUNIOŘI COBY SEDM STATEČNÝCH, ELÉVOVÉ NA JEDNIČKU

2. LIGA JUNIORŮ, SK. 5 – SOBOTA 11. 3. 2023 – HALA SK JIHLAVA

PSKC Okříšky  -  emro SK Jihlava  3:11  (0:2, 3:6, 0:3)
Branky/asistence: Šimon Korba 3/0, Michal Pacholík 0/1, Tomáš Navrkal 0/1, Tomáš Uher 0/1

dsc_1480.jpg

Zápas z povinnosti. Kvůli řádným omluvám zůstala jeho tíha pouze na sedmi hráčích. Svým výkonem však nezklamali. Výsledné skóre je sice hlavním ukazatelem, ale nikoliv jediným. Mnohem početnější a věkově starší soupeř měl po celé utkání převahu, ale i my si vytvářeli dobré šance. Ty pochopitelně s postupem času a únavou ubývaly. Někteří hráči si na střídačce oddechli jednou dvakrát za celé utkání! Vydařená první třetina, kluci hráli soustředěně, škoda nešťastné druhé branky v jejím závěru. Druhá část byla odlišná a měla dvě podoby. První s dobrou souhrou a skvělou střelbou Šimona Korby. To, když jsme hráli v klidu a s přehledem. Druhou podobou snaha o rychlý protiútok bez přípravy trestaná ztrátami míčků a inkasováním. Bláznění se nevyplácí. To jsme si zdůraznili do třetí části a vrátili se k pojetí jako v první třetině. Jenže s úbytkem sil nešlo důrazně dostupovat protihráče a začaly přibývat individuální chyby. Poslední dvě branky se SK podařilo vstřelit až těsně před sirénou. Prohráli jsme, ale se vztyčenou hlavou. Ostatně i od jihlavských diváků v hledišti jsme zaslechli pochvalu za šikovnost týmu.  

Sestava: Daniel Čiháček, Tomáš Uher, Šimon Korba, Lukáš Hájek, Ondřej Dosedla, Michal Pacholík, Tomáš Navrkal

Záznam zápasu na Youtube ZDE.

LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – NEDĚLE 12. 3. 2023 – PŘIBYSLAV

ashampoo_snap_2023.03.12_19h51m56s_002_.png

Ani v Přibyslavi tým starších elévů nepřerušil svoji vítěznou cestu ligou. V prvním utkání k tomu ale nebylo daleko. Proti nám nastoupila domácí velice silná SK JUVENIS. Vyrovnaný souboj, hraný ve vysokém tempu nám moc neseděl. Je to už tradice, že nástup do turnaje míváme nejistý. Ať je rozcvičení jakékoliv, jako bychom se v utkání teprve probouzeli. Měli jsme co dělat, abychom se včas probrali. Další zápasy byly jednoznačné. Síla týmu je v kombinaci. A ta byla i tentokrát vidět. 

pribyslav-p-230304-24.jpgMladší tým turnaj od turnaje zlepšuje svůj výkon a je to vidět i na výsledcích. Už zdaleka nebýváme poslední, zatápíme i zkušenějším soupeřům. Nejhezčí zápas jsme odehráli s Hipposem, když jsme o výhru přišli až v samém závěru. Domácí JUVENIS nastoupili bez starších hráčů a utkání tak bylo velmi vyrovnané. Poslední minuta rozhodla v jejich prospěch. Krásné třetí místo z pěti a medaile udělaly klukům velikou radost.

pribyslav-p-230304-58.jpgNutno zmínit přibyslavské pořadatele a poděkovat jim za krásný turnaj. Děti na prvních místech dokonce obdržely medaile a každý tým si odvezl drobné odměny. Kromě toho proběhla i soutěž v nájezdech, která je vždy příjemným zpestřením florbalového dne.

Sestavy:
PSKC Okříšky – Ondřej Žampa, Jan Fila, Bruno Brabenec, Adam Navrátil, Kryštof Ludmila, Jiří Beránek
KC Okříšky – Patrik Svoboda, Jiří Man, Samuel Jewell, Martin Papoušek, Tadeáš Němec, Štěpán Rymeš, Marek Bacher

Velké fotoalbum z elévů ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář