Jdi na obsah Jdi na menu

JUNIOR SOKOL CUP PARDUBICE 17. 9. 2022

ashampoo_snap_2022.09.25_21h05m07s_003_.pngZ důvodu jiných akcí na halách museli organizátoři sloučit původně dvoudenní turnaj do jediného dne, a to ještě v kombinaci s extraligovým florbalovým zápasem Sokol Pardubice – ACEMA Sparta Praha. Tušili jsme, že to bude pěkný fofr, a proto polovina naší výpravy vyrazila do Pardubic již v pátek v podvečer a přespali jsme v malém sále tamní sokolovny, který se pro nás stal dobrým zázemím po celý turnaj. Druhá polovina si přivstala a přijela až v sobotu. 
Junior cup se tradičně hraje systémem 3+1 na dvou halách. Pořádnou smůlu měla hlavně přípravka, které těsně před odjezdem onemocněli čtyři hráči a zbyla tak jen čtveřice včetně brankáře. Po snídani elévové hráli v enteria aréně a mladší žáci s přípravkou v nafukovače vedle sokolovny a odpoledne naopak. Celý den zabraly zápasy, přesuny, přestávka na oběd a zmíněný extraligový zápas. Domů jsme se vrátili až pozdě večer za tmy.

PŘÍPRAVKA
PSKC Okříšky - Sokoli Pardubice B   8:2ashampoo_snap_2022.09.25_21h06m42s_005_.png
PSKC Okříšky - Sokoli Pardubice A   2:3
PSKC Okříšky - Sparta Praha   0:2
ČF: PSKC Okříšky - Sokoli Pardubice C   1:8
O 5-8. místo: PSKC Okříšky - Sokoli Pardubice B   výhra
o 5. místo: PSKC Okříšky - SSC Semily   výhra

Skvělé páté místo z osmi týmů. Hrdinský výkon, kdy kluci odehráli všechny zápasy bez možnosti vystřídání. Určitě palec nahoru!
Sestava: Šimon Hons. Petr Příhoda, Jakub Lazárek, Jakub Vít

ashampoo_snap_2022.09.25_20h08m53s_002_.pngELÉVOVÉ
PSKC Okříšky - Draci Lanškroun   0:1
PSKC Okříšky - Sparta Praha Black   4:0
PSKC Okříšky - Sokoli Pardubice C   3:2
ČF: PSKC Okříšky - FBC Letohrad   1:2
O 5.-8. místo: PSKC Okříšky - Hořice   3:1
O 5. místo: PSKC Okříšky - Sokoli Pardubice A   0:5

Celkově šesté místo z 16 týmů je výborným, až nečekaným výsledkem. Nebýt někdy zbytečné ustrašenosti, a naopak zvýšit průbojnost, mohli bychom pořadí ještě vylepšit. Navíc byl tým složen hlavně z mladších elévů, protože starší museli doplnit tým mladších žáků.
Sestava: Martin Papoušek, Patrik Svoboda, Josef Zahajský, Štěpán Rymeš,  Kryštof Ludmila, Samuel Jewel, Jiří Man 

MLADŠÍ ŽÁCIashampoo_snap_2022.09.25_21h06m10s_004_.png
Díky křížení s prvním kolem ligy starších žáků na turnaj nemohla jet kompletní sestava. Naopak polovinu konečně šestice tvořili elévové. K tomu se ještě přidalo Štěpánovo zranění pravé ruky hned v pátek večer a na všechny zápasy zbyla pouhá pětice hráčů. V trojčlenné skupině jsme vybojovali jednu remízu proti Sokoli Pardubice A, a bohužel utržili prohru 0:3 se Sokolem Jaroměř. Třetí tým tabulky na turnaj nedorazil. Třetí pořadí znamenalo osmifinálový zápas proti Pražským hvězdičkám, týmu děvčat. Díky o dva a více roků staršímu věku i vzrůstu nám nic nedovolily, neměli jsme šanci je porazit. Vysoká prohra nás vrhla do skupiny o 13. až 16. místo. I druhý zápas o pořadí jsme nedokázali zvládnout, a nakonec skončili čtrnáctí z 24 týmů. Bohužel podrobné výsledky u této kategorie pořadatelé nezveřejnili a nemáme je k dispozici.
Sestava: Dominik Herynek, Petr Nováček, (Štěpán Novák - zranění), Jan Fila, Adam Navrátil, Bruno Brabenec 

Fotoalbum z turnaje ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář