Jdi na obsah Jdi na menu

JAK JE DŮLEŽITÉ MÍT PAVLA A VOJTU

img_2778.jpg
img_2784.jpg
img_2789.jpg

Z důvodu naší pořadatelky jsme si opět zahráli v druhém koši starších žáků. Po delší době jsme se sešli v asi nejsilnější sestavě. Bohužel na poslední chvíli nepřijel O. Špaček, který měl odchytat dva zápasy. Problém s gólmany pokračuje a bude se muset najít spolehlivá jistota v naší svatyni, což nás dlouhodobě sráží.

PSKC Okříšky – Rudíkov : Hippos Žďár N/S 14:0
Zápas, ve kterém se ukázalo, jak moc nám chyběli minulé kolo vynuceně centr druhé lajny V. Dvořák a spol. Posledně trápení s tímto soupeřem a nyní jednoznačná výhra, kdy jsme soupeře přehrávali. Výborně odchytal D. Herynek. Po větším náskoku se zapojili všichni hráči z lavičky.

Branky: M. Pacholík ( Š. Korba ), V. Dvořák ( V. Fila ), V. Dvořák ( T. Charvát ), V. Dvořák ( Š. Korba ), M. Zoubek ( V. Dvořák ), T. Navrkal ( M. Pacholík ), K. Jiříček ( V. Dvořák ), Š. Korba ( M. Pacholík ), V. Fila,  T. Charvát ( P. Filipec ), T. Navrkal ( Š. Korba ), M. Pacholík ( A. Tallová ) Š. Korba, K. Jiříček ( V. Dvořák ).

Florbal Telč : PSKC Okříšky- Rudíkov  1:6
Zápas, ve kterém jsme rozhodli v první půlce. Bohužel nás do druhé půlky opustil P. Filipec a adekvátní náhrada na post rozehrávače a jistoty v předních řadách se nenašla. Došlo k zapojení náhradníků a soupeř se dostával do tempa. Ke konci na zklidnění došlo k poslání toho nejlepšího na hřiště, abychom v klidu dohráli. Minimálně 4 branky chytil D. Herynek. Druhý poločas tak skončil 1:1
Branky: V. Dvořák, Š. Korba ( M. Zoubek ), Š. Korba, T. Charvát ( V. Fila ), Š. Korba ( P. Filipec ), V. Dvořák ( Š. Korba ).

PSKC Okříšky- Rudíkov  : SK Juvenis Přibyslav 3:5

img_2790.jpg
img_2824.jpg


Nejtěžší soupeř tento hrací den, který spadl z prvního koše a dojel jen s pěti hráči do pole! Na první polovinu zápasu dostal úkol kapitán týmu Š. Korba, aby určil sestavu společně se všemi hráči. Trenéři měli za úkol nechat rozhodovací proces na týmu a lavičku bez trenérského vedení. Z první půle máme spoustu poznatků a bylo zajímavé sledovat jednotlivé role hráčů v týmu. První polovinu zápasu jsme prohráli o parník a v druhé s trenéry se hra na stažení na to nejlepší srovnala a skončila nerozhodně 1:1. Soupeř byl starší a hrál to, co potřeboval zahrát. 
Branky: V. Dvořák ( V. Fila ), V. Dvořák ( V. Fila ), K. Jiříček ( V. Fila ).

Pohled hráče Š. Korby na turnaj: měli jsme pěkné kombinace, hráli dobře a moc se mi líbila přesilovka, která skončila gólem.

Pohled trenéra: z hracího dne v této zvláštní době, kdy se pravděpodobně z důvodu nemoci kontumuje v náš prospěch zápas s Sklo Bohemia Světlá n/Sázavou převládá to pozitivní a jsem rád, že půjdeme do prvního koše s velkou pokorou vzhledem k prohře v poslední zápase. Ocením tým za nezdolnost, kdy chtěl do poslední chvíle urvat výsledek a náhradníkům za jejich trpělivost.

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

MK

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář