Jdi na obsah Jdi na menu

HRÁČI A HRÁČKY PSKC SE PŘEDSTAVILI NA REGIODNU

img_8230-vert.jpgV neděli 5.2.2023 proběhl první Regioden v Chýnově, kde se sešli již počtvrté kluci z Vysočiny a proběhl první krajský trénink holek, který byl zakončený přátelským utkáním s výběrem děvčat z jihočeského kraje. Náš klub měl největší zastoupení, kdy se zúčastnila hned šestice perspektivních hráčů: V. Dvořák, V. Fila, T. Charvát, M. Pospíchal, D. Plavec a jako náhradník na poslední chvíli naskočil za nemocného hráče z Dačic ,,rakeťák´´ V. Buček ročník 2011 !!! Nabídku se porvat o sestavu mezi nejlepšími zatím nestihl K. Jiříček a šanci dostane určitě P. Filipec, který se vrátil po zranění. Dále se zúčastnil R. Uhlíř z Orel Kněžice, který je u nás na hostování. Kluci měli nabitý program, kdy je čekal dopolední dvouhodinový trénink, kde se nic nevypustilo. Celý den se zaměstnávala i hlava, kdy přišli na řadu otázky, co si kluci zapamatovali. Došlo i k inovativnímu kroku, kdy si hráči zvolili kapitány, kteří si vybrali hráče do svých týmů. Po krátké pauze následoval videorozbor některých herních situací se zaměřením na principy, které chceme dodržovat. Došlo i na vystoupení jednotlivých hráčů, kde řekli své cíle ve florbalové kariéře a vybírali 3 nejlepší hráče. Posledním bodem byla vědomostní soutěž, kde jsme využili mentora P. Charváta, který připravil klukům sportovní kvíz. Odpoledne kluci odehráli zápas, kde byl vidět velký posun oproti prvním tréninkům. Musím napsat, že se začala dělat dobrá parta kluků a vzniká spousta nových přátelství napříč oddílovými příslušnostmi. 

První dívčí výběr Kraje Vysočina se uskutečnil v odpoledních hodinách. Za náš klub vyrazily talentované hráčky S.

img_8284.jpg

Jelínková s E. Karbašovou. Dále reprezentoval K. Velcová z přáteleného klubu Orel Kněžice, která hostuje v našem klubu. Po lehčím tréninku proběhl zápas proti výběru jihočeského kraje kde musím vyzdvihnout velkou týmovost dívčího kolektivu.
Závěrem zmíním dva zástupce našeho klubu V. Dvořáka a E. Karbašovou, kteří se prosadili i na vyšším levelu a to KTM, kde prošli úspěšně výběrem a dostali se do ,, repre´´ výběrů a mají za sebou už několik náročných vícedenních soustředění.

Fotoalbum ZDE.

Petr Charvát

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář