Jdi na obsah Jdi na menu

FLORBALOVÝ ŘÍJEN 2014

S ŘÍJNEM JSME SE ROZLOUČILI VÝHRAMI

 SOBOTA a NEDĚLE 25. A 26.10.2014 - Měst. sport. hala Třešť

DIVIZE, SKUPINA C - MUŽI "A"
 
PSKC Okříšky-Kněžice - TJ Centropen Dačice  9:8 (1:2, 3:3, 4:4, prodl. 1:0)
PSKC Okříšky-Kněžice - Orel Přelouč  7:2 (2:0, 2:0, 3:2)
 
SOBOTA 25.10.2014 - Sportovní hala České Budějovice
1. LIGA DOROSTENCŮ - SKUPINA C
 
PSKC Okříšky  -  FBŠ Jihlava  2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Branky/asistence: Pavel Trnka 1/0, Michal Kelbler 1/0, Patrik Barák 0/2
 
PSKC Okříšky  -  FBC AKBC Štíři Č. Budějovice  5:3 (3:0, 1:1, 1:2)
Branky/asistence: Patrik Barák 3/1, Jan Suchna 1/1, Jan Trnka 1/1, Pavel Trnka 0/1

 

VÍKEND 18.-19.10.14 SE VYDAŘIL
SOBOTA 18.10.2014 – hala ZŠ Václavské nám. Třebíč
2. LIGA JUNIORŮ – SKUPINA C
PSKC OKŘÍŠKY  –  FBŠ JIHLAVA   5:4 (2:1, 3:1, 0:3)
PSKC OKŘÍŠKY  –  FK SLOVAN JINDŘICHŮV HRADEC 15:6 (5:2, 6:1, 5:3)
 
NEDĚLE 19.10.2014 – hala ZŠ Okříšky
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ
capture1.jpg
 
NEDĚLE 19.10.2014 – hala ZŠ Václavské nám. Třebíč
LIGA VYSOČINY MUŽŮ
PSKC OKŘÍŠKY-KNĚŽICE B  –  FBŠ SHOOTERS JIHLAVA B  3:5
PSKC OKŘÍŠKY-KNĚŽICE B  –  SK JUVENIS PŘIBYSLAV 7:4
 
NEDĚLE 19.10.2014 –  hala ZŠ Osvobození Pelhřimov
LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – skupina B
PSKC OKŘÍŠKY  –  SK JeMoBu (M.Budějovice)  10:1
Branky/asistence: Trnka 5/1, Kotačka 2/3, Hons 1/1, Suchna 1/0, Vochyán, 1/0
PSKC OKŘÍŠKY  –  SPARTAK PELHŘIMOV  12:6
Branky/asistence: Vochyán 3/0, Kotačka 2/1, Trnka 1/3, Hons 1/2, Dvořák 1/0, Novotný 1/0, Zezula 1/0, Šabacký 1/0, Prudík 1/0, Suchna 0/2, Chyba 0/1, Chalupa 0/1
 
DIVIZNÍ SOUTĚŽ POKRAČOVALA 11. A 12.10.14 PRO NÁS ÚSPĚŠNĚ - MUŽI "A" PLNÝ BODOVÝ ZISK
 
FBC Innebandytos Hradec Králové – PSKC Okříšky  7:8 (4:1, 2:1, 1:6)
 
Ke třetímu ligovému utkání se naše Áčko vypravilo až do Předměřic, kde se utkalo s Innebandytos  Hradec Králové. Začátek utkání patřil domácím. Velmi dobrou rozehrávkou a velkou fyzickou aktivitou nás přehrávali ve všech ohledech, což se projevilo okamžitě na skóre zápasu. Hradec vsítil první gól utkání po tvrdé střele ze středu hřiště. Úvodní tlak hostí naštěstí přerušil jejich faul a my měli šanci na srovnání skóre v přesilovce. Po krásné přihrávce od Romana Plavce neměl Martin Žák větší problémy uklidit míček do odkryté brány. 1:1. Bohužel ve hře 5 na 5 jsme se ale stále dostávali pod tlak, který vyústil ve druhý a třetí gól Innebandytos. Po následném faulu na brankovišti měli hradečtí možnost trestného střílení, které bravurně vychytal Vojta Neuwirth. V následné přesilové hře se ale Hradec dokázal prosadit a zvýšil svůj náskok již na 4:1. Hradec dál hrozil kombinační hrou. My se snažili něco vytěžit z rychlých brejků, ale gólu jsme se i přes dobré šance nedočkali. Do konce třetiny už zůstalo skóre beze změny.
V druhé třetině navázal Hradec na svůj předešlý tlak a vytěžil z něj 5. gól do naší sítě. My dokázali odpovědět zase pouze v přesilové hře, kdy se podruhé trefil po nahozeném míčku na bránu Martin Žák. Hradec do konce třetiny přidal ještě 6. gól a my odcházeli do šaten za stavu 6:2 pro domácí. Průběh utkání pro nás nevypadal vůbec dobře. Naše útočná snaha se na konci druhé třetiny zlepšila, ale gól nám to nepřineslo.
Do třetí třetiny jsme nastoupili s trochu pozměněnou sestavou a odhodláním se zápasem ještě něco udělat. Začali jsme hrát jednoduše, nahazovat míčky před bránu a tlačit se na brankovišti do zakončení. A očividně to na Hradec platilo. Po střelách Vojty Exnera dotlačil 2x za záda Hradce míček Petr Svoboda. Stav 6:4. Hradec začal být nervózní a hrozil z občasných brejků. My jsme naopak neměli už co ztratit, tak jsme hráli na plné obrátky. Nervozita Hradce vyústila ve špatnou rozehrávku, kterou vystihl Jiří Špinar a vstřelil kontaktní gól na 6:5. To již náš tlak byl obrovský, Hradec se jen zbavoval míčků, které my hned posílali na bránu. Po střele Tomáše Sajtla od půlky zkompletoval svůj hattrick pohotovou dorážkou Petr Svoboda. Náš tlak pokračoval. Hradec hrozil nebezpečnými brejky, které ale s přehledem likvidoval Vojta Neuwirth. Po individuální uvolnění propasíroval míček za brankovou čáru zpoza brány Honza Kourek. A náš tým se poprvé ujímá vedení. Čas 58:22. Hradci zbývala minuta a půl na odpověď, stáhli gólmana a hráli v šest. Po jejich střele se míček odráží na hůl volného hráče, který ze vzduchu sklepává do naší brány, stav 7:7. Čas 19:45. Všichni zúčastnění již byli smíření s prodloužením, ale po vyhraném buly a rychlé rozehrávce k mantinelu, odkud Jiří Špinar nahodil míček na bránu, vsítil vítězný gól v čase 19:55 Vojtěch Exner. Naše euforie a radost mohla vypuknout na plno. Toto skóre jsme si už uhlídali a mohli jsme se radovat spolu s našimi skvělými fanoušky, kteří nás celý zápas hnali za vítězstvím, z první výhry.
 
FBC Trutnov (DTJ) – PSKC Okříšky 5:6 (1:1, 1:4, 3:1)
 
Ve druhém utkání se naše áčko postavilo proti dosud neporaženému Trutnovu. Do zápasu jsme vstoupili s větším sebevědomím jak proti Hradci. Oba týmy hrály velmi útočnou a tvrdou hru. Šance na první gól byly na obou stranách. V náš prospěch hrála přesilovka, kterou proměnil Vojtěch Exner. Velmi vyrovnaný výkon obou družstev vedl po první třetině ke skóre 1:1, kdy se po odražené střele prosadil hráč Trutnova.
Do druhé třetiny vstoupil lépe náš tým, kdy se po zaváhání soupeře prosadil přesnou střelou Jiří Uher. Pár minut na to Honza Kourek zakončil zpoza branky a my šli do vedení 3:1. Trutnov dokázal odpovědět rychlým přečíslením a tak stáhl stav zápasu na 3:2, stále v jejich neprospěch. V polovině třetiny hráli hráči PSKC přesilovku, kterou po střele Honzy Kourka dokázal využít Jiří Špinar. Na konci třetiny naopak hráli přesilovou hru trutnovští, ale po jejich zaváhání se napodruhé dostává k zakončení Jenda Kourek a skóruje. Tím skončila druhá třetina za stavu 5:2 pro náš tým.
Do třetí třetiny jsme nastoupili s luxusním náskokem 3 gólů, který jsme si chtěli pohlídat. Na začátku třetiny se ještě naposled, již po třetí, prosadil Honza Kourek, který tak zkompletoval hattrick. Trutnov ale odpověděl rychlým gólem na 6:3. Po naší chybné rozehrávce Trutnov stáhl skóre na 6:4. Hra se již dále odvíjela spíš ve stylu tvrdých soubojů a nesportovních gest, na což doplatili hráči Trutnova. Naše mužstvo hrálo ke konci zápasu přesilovku 5:3, ve které sice nevsítilo branku, ale dokázalo si uhlídat výsledek. Ke konci zápasu se přece jen povedlo domácím snížit, ale do dalšího zakončení je už naši hráči nepustili a tak jsme zvítězili v poměru 6:5.
Po druhém hracím víkendu se tak náš celek ocitá na osmém místě, kdy ztrácí 3 body na druhé místo. V zápasech předvedl větší odhodlání a snahu zvítězit než soupeř a zaslouženě si odvezl 6 bodů. Tímto děkujeme všem fanouškům, kteří nás byli podpořit jak přímo na zápase, tak těm co sledovali náš výkon online na internetu.
 
DALŠÍ VÍKENDOVÉ VÝSLEDKY:
1. liga dorostenců, skupina C – hráno v Horní Dobrouči 12.10.2014
PSKC Okříšky  – 1. FbK Tábor 2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
PSKC Okříšky – FBŠ Jihlava 1:2 (4:0, 3:0, 4:2)
 
Liga Vysočiny mladších žáků – hráno v Jihlavě 12.10.2014
PSKC Okříšky – FBŠ Jihlava 7:4
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov, žlutí 2:2
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov, bílí 9:1
Celkově 2. místo v turnaji.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář