Jdi na obsah Jdi na menu

ELÉVOVÉ SE 6. 11. 2021 PODÍVALI DO SVĚTLÉ N./S.

svtln.s.-e-211106-4.jpg

Ve Světlé nad Sázavou mají krásnou novou sportovní halu, na kterou jsme se těšili. Jen škoda, že turnaj byl během dvou hodin odehraný. Oba týmy přitom stihly všechna čtyři utkání, každé po patnácti minutách hrubého času. Výsledky ukazuje tabulka zde dole. 

Stejně jako přípravky před týdnem, i tentokrát se nás sešlo pouze devět hráčů, tedy počet na dva týmy absolutně minimální. Důvodem neúčasti ostatních byly rodinné oslavy, výlety, někdy i pohodlí nebo že nejede kamarád. Škoda. Rozdělení do družstev provádíme pravidelně podle věku.  A tak starší část neměla na střídání nikoho, mladší alespoň jednoho hráče. Přesto si obojí vedli dobře i bez některých opor.

ashampoo_snap_2021.11.06_19h01m59s_002_.pngTým starších hráčů dvakrát zvítězil a dvakrát prohrál, shodou okolností v posledních zápasech, kdy již chyběly síly a tím i soustředění. Na jednu stranu jsme dokázali vyhrávat osobní souboje, dobře bránit a prosazovat se v útoku. Horší už byla vzájemná spolupráce, kdy si občas něco vyčítáme místo abychom se navzájem podpořili.  Pak se snažíme nabíhat co nejvíce dopředu, ale přihrávka zezadu přes soupeře těžko prochází. Střely mají potřebnou razanci, jen kdyby byly přesnější. Za situace, kdybychom si mohli vystřídat, určitě by hra vypadala mnohem lépe.

svtln.s.-e-211106-27.jpgMladší tým se tentokrát pořádně vytáhl. Dosáhl nejlepšího výsledku ze všech. To se mu podařilo díky vysokému nasazení. Všichni kluci k soupeřům přistupovali rychle a vyhrávali tak míčky. Navíc si oproti starším dokázali lépe přihrát, více si rozuměli. Stačili se vracet do obrany a útočili s jasným cílem dostat se do šance a skórovat. Pokud budeme takto hrát i nadále, budeme těžkým soupeřem pro každého.

Toto kolo ligy elévů bylo premiérové pro našeho nového hráče, Jirku Mana z Vlčatína. Vítáme jej v týmu.

Sestavy:

PSKC Okříšky: Adam Navrátil, Štěpán Novák, Petr Kubíček, Petr Nováček
PSKC Okříšky-Rudíkov: Jonáš Hnízdil, Jiří Man, Kryštof Ludmila, Nikolas Mayer, Patrik Chadim

 

Malé fotoalbum z turnaje ZDE.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář