Jdi na obsah Jdi na menu

DRUHÁ ADVENTNÍ NEDĚLE, DALŠÍ DVĚ VÍTĚZSTVÍ DOROSTENCŮ

Nedělní program 2. ligy dorostenců se odehrál ve sportovní hale SK Jihlava. V našich zápasech jsme se neutkali s pořadatelem kola, ale s týmy Florbal Telč a TJ Sokol Havlíčkův Brod Erupting Dragons. Do sestavy se pomalu vrací hráči po zranění, nemocech a reprezentačních povinnostech.
 
jihlava-d-221204-001.jpgV prvním zápase proti Florbal Telč opět trochu trvalo, než nám to tam začalo padat. Celou první polovinu utkání nás trápila koncovka a střely z dálky nám pochytal brankář soupeře. Za stavu 3:1 dostal Vojta Dvořák od kapitána odměnou za reprezentaci možnost jet nájezd. Provedení krásné včetně myšlenky, ale brankář soupeře tentokrát vyhrál. Ve třetí třetině jsme jasně gólově dominovali.
 
Do zápasu s TJ Sokol Havlíčkův Brod Erupting Dragons jsme vstoupili stejně, jako jsme končili první utkání. Tentokrát se brankostroj již nezaseknul a v každé třetině jsme výsledkově i herně dominovali. Konečně se nám začala dařit kombinace, náběhy, a hlavně jsme eliminovali hloupá vyloučení z prvního zápasu. Opět jsme míchali sestavou, prostor dostali oba brankáři a ve třetí třetině jsme si vyzkoušeli několik změn, které se nám budou hodit v dalších kolech.
jihlava-d-221204-002.jpgDěkuji hráčům, divákům, rodičům a fanouškům v hale i na on-linu a těším se na další kolo, které se odehraje v Novém Veselí.
 
FLORBAL TELČ – PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV 1:11 (1:1, 0:3, 0:7)
Statistiky zápasu https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/895983
 
PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV – TJ SOKOL H.BROD ERUPTING DRAGONS 15:4 (4:1, 5:2, 6:1)
Statistiky zápasu https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/895984
 
jihlava-d-221204-003.jpg
Sestava: O. Špaček (B), T. Charvát (B), Š. Ludmila (C), Š. Korba, M. Pacholík, T. Navrkal, L. Hájek, T. Herynková, R. Uhlíř, Š. Doležal, P. Brabenec, V. Fila, V. Dvořák, Š. Holub 
Trenér: P. Charvát
 
Fotoalbum ZDE.
Petr Charvát