Jdi na obsah Jdi na menu

DRAMATICKÁ ODVETA S LÍDREM DOROSTENECKÉ LIGY

V netradiční lokalitě, sportovní hale v Žirovnici, pokračovala pro nás předposledním kolem druhá liga dorostenců. Čekal nás zápas s lídrem celé ligy, Spartakem Pelhřimov, a také s pořadatelem kola, Florbalem Telč. Ještě v týdnu to vypadalo, že budeme mít k dispozici kompletní sestavu, ale nakonec jsme se museli obejít bez dvou nominovaných hráčů. 
img_8353.jpg
 
Zápas se Spartakem Pelhřimov byl prověrkou toho, jak na tom opravdu jsme herně. V obou týmech se představili i hráči z krajských výběrů starších žáků a kvalita zápasu byla odpovídající. Celé utkání bylo velmi vyrovnané, ale nakonec byl o jeden gól šťastnější náš soupeř.
 
V druhém zápase jsme změřili síly s týmem Florbal Telč. První dvě třetiny byly daleko od našeho ideálu hry a až důrazná domluva hráčům v přestávce mezi druhou a třetí třetinou přinesla kýžený obrat a návrat ke hře z prvního zápasu. V průběhu utkání jsme postupně navyšovali vedení, a nakonec dokráčeli k výhře.
Přejeme nemocným brzké uzdravení a děkujeme hráčům, rodičům a divákům v hale i na onlinu.
 
img_8367.jpg
PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV – SPARTAK PELHŘIMOV 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Statistiky zápasu ZDE.
 
PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV – FLORBAL TELČ 7:4 (3:2, 1:0, 3:2)
Statistiky zápasu ZDE.
 
Sestava: M. Leixner (B), Š. Korba (C), T. Chadim, M. Pacholík, L. Hájek, T. Navrkal, Š. Holub, V. Fila, V. Dvořák, O. Nestrojil, R. Uhlíř, P. Filipec 
Trenéři: P. Charvát, V. Dvořák
Fotoalbum ze zápasů ZDE.
Petr Charvát