Jdi na obsah Jdi na menu

DRAGON CUP MILEVSKO 2023

Přípravka si musela trochu přivstat, její zápasy začínaly už od devíti hodin a cesta do Milevska je dvouhodinová. Všichni přišli včas, na turnaj se těšili. Byly nás akorát dvě trojice a jeden do branky, ve které se postupně střídali. Jen počasí mohlo vyjít trochu lépe, díky zimě a přeháňkám se ve volném čase nedala využít venkovní umělá plocha. Ale kluci se nenudili, utkání šla rychle za sebou.

milevsko-dragon-cup-p-e-230513-34-horz.jpg

V kategorii přípravek startovalo celkem 15 týmů. V základní skupině jsme skončili uprostřed na třetím místě. Výsledky byly kromě prvního zápasu hodně těsné a šancí jsme si vytvářeli dostatek. Jen je proměnit.

PSKC Okříšky - Floorball Club Písek bílí  7:3               PSKC Okříšky - Fbc Petrovice  3:4
PSKC Okříšky - FBC Štíři Č. Bud. Zelení  3:2                PSKC Okříšky - Acema Sparta Praha red  1:2
 
Po základních skupinách byly sestaveny trojice o konečné pořadí, ve kterých se hrálo systémem každý s každým. My tedy hrály o sedmé až deváté místo.
 
PSKC Okříšky - Acema Sparta Praha blue  5:2           PSKC Okříšky - Slavia Plzeň  1:3
 
Konečné osmé místo uprostřed startovního pole je pro přípravku povzbuzením do další přípravy. Kluci ukázali, že se neztratí ani v širší, než krajské konkurenci.
Sestava přípravky: Marek Bacher, Rosťa Bacher, Šimon Hons, Jakub Lazárek, Petr Příhoda, Jan Ramach a Štěpán Beránek
 
Dopolední program odpoledne vystřídali elévové. Naše reprezentace čítala deset hráčů, hrálo se opět systémem 3+1. Do Milevska se sjelo dvacet týmů a pořadatelé je rozdělili do pěti skupin po čtyřech. Základní skupinou tým prošel bez zaváhání.
 
PSKC Okříšky - FBC Štíři Č. Bud. modří 3:2                 PSKC Okříšky - Florbal Soběslav 7:0
PSKC Okříšky - Fbc Strakonice červení 3:0
 
milevsko-dragon-cup-p-e-230513-88-horz.jpg
 
Následující play-off již bylo těžší. V osmifinále jsme sice zvítězili, ale čtvrtfinále bylo naší konečnou stanicí. V napínavém utkání měla nakonec větší štěstí Slavia Plzeň a my skončili na pátém místě.
 
Osmifinále: PSKC Okříšky - Fbc Strakonice bílí  3:1
Čtvrtfinále: PSKC Okříšky - FBŠ Slavia Plzeň  4:5
 
Sestava elévů: Bruno Brabenec, Patrik Svoboda, Jan Fila, Jiří Man, Ondřej Žampa, Tadeáš Němec, Štěpán Rymeš, Kryštof Ludmila, Martin Papoušek, Jonáš Hnízdil
 
Fotoalbum z turnaje ZDE.