Jdi na obsah Jdi na menu

DRAGON CUP 2021 V MILEVSKU

milevsko-p-e-210612-66.jpgPo téměř roční přestávce jsme uvítali možnost účasti na turnaji Dragon cup v dalekém Milevsku. Během soboty a neděle 12. a 13. června 2021 se na něm představilo rekordních 39 týmů a my jsme měli po jednom zastoupení ve třech kategoriích, pouze dívčí tým nemáme. Byla to vlastně první možnost ověřit si, co jsme zapomněli a co ne a jaké je porovnání s jinými kluby.

 

Sobotu odstartovaly nejmladší týmy přípravek. Byly rozřazeny do dvou skupin, ve kterých poměřil každý s každým své síly. Po základních skupinách následovaly boje o umístění. Vrcholem celého dopoledního programu byl finálový souboj. K našemu milému překvapení a obrovské radosti se naši kluci stali favority celého turnaje a tuto roli také potvrdili, když porazili tým Floorball Club Písek černí. Radost z poháru, medailí a velkého koláče byla obrovská.

 
Výsledky přípravky:
PSKC - FBC Došwich Milevsko  7:1                            PSKC - FBC Strakonice červení  9:1
PSKC - Florbal Club Písek bílí 8:0                               PSKC - FBC Slávia Praha 3:1
Finále: PSKC - Florbal Club Písek černí  5:2

 

milevsko-p-e-210612-107.jpgOdpolední program prvního turnajového dne patřil elévům. Také oni hráli systémem 3+1. Celkem 14 týmů ve třech skupinách. Po střetnutích v základních skupinách putovali vítězové skupin do bojů o zlaté medaile, celky na druhém místě do boje o 4. místo atd. Na nás zbyly zápasy o sedmé místo, které jsme také vybojovali. Stejně jako přípravka, tak i elévové hráli skvěle. Jen měli trochu smůlu, neboť je los zařadil do skupiny se dvěma nejlepšími týmy turnaje. Hurrican Karlovy Vary a ACEMA Sparta Praha převyšovaly všechny ostatní. Nebýt toho, určitě bychom hráli o vyšší příčky.

 
Výsledky elévů:
PSKC - ACEMA Sparta Praha  2:11                            PSKC - FK Slovan J. Hradec žlutí  4:3
PSKC - Hurrican Karlovy Vary  2:8                             PSKC - FBC Strakonice bílí  6:1
O 7. místo: PSKC - Floorball Club Písek – výhra      PSKC - FBC Slavia Praha – výhra

Odkaz na fotoalbum ZDE.

 

milevsko-mz-210613-83.jpgNedělního programu se zúčastnilo devět chlapeckých a pět dívčích družstev. Po základní části byly na programu stejně jako v sobotu boje o umístění. Vítězové dvou skupin v chlapecké kategorii čekal finálový souboj a druhé celky boj o bronz, ve kterém jsme nastoupili my proti domácímu celku. Finále nám uniklo hned v prvním zápase základní skupiny. Prohra s jasným vítězem turnaje Hurricany Karlovy Vary nás ale nemrzela, neboť na dosažení jeho úrovně hry musíme ještě dlouho pořádně trénovat. Po přípravce to byl druhý pohár a medaile během jednoho víkendu, výborně.

 
Výsledky mladších žáků:
PSKC - Hurrican Karlovy Vary  0:7                               PSKC - FBC Slávia Praha červení  5:1
PSKC - Rafani Netolice  6:2                                           PSKC -  Floorball Club Písek 2:2
O 3. místo:   PSKC - FBC Došwich Milevsko  5:2

Odkaz na fotoalbum ZDE.

 

Skvělé, že jsme se mohli vrátit k florbalu v celé jeho parádě. Turnaj byl dokonale zorganizovaný, pořadatelé mají náš obdiv. Vynikající atmosféra a nasazení všech aktérů zápasů bylo velkým zážitkem. Těšíme se za rok opět na Dragon cup.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář