Jdi na obsah Jdi na menu

DOROSTENCI VYHRÁLI OBA ZÁPASY

img_5933-vert.jpgDalší kolo 2. ligy dorostenců jsme odehráli v sobotu 22.10.2022 v krásné sportovní hale ve Světlé nad Sázavou. V den zápasu ještě došlo k úpravě naší sestavy z důvodu onemocnění. V obou zápasech jsme využili oba naše brankáře, v poli odehráli velkou porci minut i všichni hráči, kteří cestovali s týmem.
 
V prvním zápase jsme změřili síly s týmem SK JUVENIS PŘIBYSLAV, jehož hráči byli podobně věkově staří / mladí jako náš tým. Prakticky celou první třetinu nám trvalo než si naši hráči, trénující ve třech tréninkových skupinách, na sebe zase zvykli. Souhra se nakonec podařila a odměnou nám byla skvělá druhá třetina, kterou jsme vyhráli 10:1, navíc se bodově do statistik celého zápasu zapsali všichni naši hráči v poli. V závěru jsme si vyzkoušeli některé herní varianty, které plánujeme využít i v dalších utkáních.
 
Druhý zápas jsme odehráli s týmem z krajského města, ADAPS SK JIHLAVA. Početná soupiska soupeře, složená výhradně z dorostenců (roč. 2006 a 2007) dávala příslib bojovného a vyrovnaného utkání. První třetina byla jiná než zbytek zápasu. Sice jsme hráli „naši hru“, ale houževnatý soupeř se velmi srdnatě bránil našemu obléhání a hrozil z rychlých brejků, z kterých nakonec dvakrát skóroval. Po výměně stran jsme dle předzápasového plánu prostřídali brankáře a také se ujistili, že pokud budeme hrát stejně, tak se dostaví i branky. Pokračovalo naše obléhání soupeře a v druhé třetině jsme otočili stav utkání z 0:2 na 3:2 a i třetí třetinu jsme odehráli výborně, a nakonec slavili vítězství 6:5 v základní hrací době.

img_5972-vert.jpg

Děkuji všem našim hráčům za skvělý přístup k oběma zápasům, ve kterých se přesně drželi toho, co jsme si řekli, že budeme chtít hrát. Tým se zlepšuje zápas od zápasu, což je vynikající nejenom z pohledu jednotlivců, ale také celého nově tvořeného týmu. Velké poděkování patří našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu a v zápase proti Jihlavě byla hodně slyšet jejich podpora. V neposlední řadě děkuji i našim dvěma kustodům, kteří se starali o „pohodlí“ hráčů a věřím, že se oba brzy zapojí do soutěžních zápasům.
 
SK JUVENIS PŘIBYSLAV – PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV 1:15 (0:3, 1:10, 0:2)
Statistiky zápasu https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/895965
Sestřih branek https://www.youtube.com/watch?v=FlwmoKVtMbY
 
PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV – ADAPS SK JIHLAVA 6:5 (0:2, 3:0, 3:3)
Statistiky zápasu https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/895966
Sestřih branek https://www.youtube.com/watch?v=MrbyK7jY0lo
 
Sestava: M. Leixner (B), O. Špaček (B), Š. Korba (C), Š. Ludmila, V. Dvořák, M. Pacholík, T. Navrkal, R. Uhlíř, Š. Doležal, V. Fila, P. Brabenec
Trenéři: P. Charvát, V. Dvořák
Fotoalbum ZDE
Petr Charvát
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář