Jdi na obsah Jdi na menu

DOROSTENCI V SOBOTU OPĚT VÍTĚZNĚ

V sobotu 19.11.2022 jsme se podruhé v této sezóně představili ve sportovní hale v Třešti, kde se odehrálo další kolo 2. ligy dorostenců. Na pořadu bylo hned několik premiér. V našem dresu se poprvé představil T. Chadim, v brance T. Charvát, který se vrací po zranění, v pořadatelce prakticky všichni, kdo přijeli s týmem a všem se, i s velkou dávkou štěstí, podařilo vypořádat s prvním sněhem a ledem na našich silnicích. Ze sestavy poprvé vypadnul V. Dvořák, který nás reprezentoval na srazu U14.
 
trest-d-221119-001.jpgV prvním zápase jsme přivítali tým ASK Bystřice nad Pernštejnem. Po herně vyrovnané první třetině se k nám soupeř ve skóre naposledy dotáhnul při našem vyloučení na začátku druhé třetiny. Když se utkání začalo lámat do své druhé poloviny pevně jsme převzali otěže zápasu a dovedli jej k jasnému vítězství.
 
Druhý zápas jsme odehráli s týmem FBC Orel Nové Město na Moravě. Utkání bylo výsledkově podobné prvnímu, ale průběhem hry naprosto odlišné. Množství osobních soubojů střídaly krásné akce i nekoukatelné pasáže. Za stavu 13:1 jsme si opět vyzkoušeli některé herní varianty, které plánujeme využít i v dalších utkáních. Při hře bez brankáře jsme dva góly vstřelili a 3 dostali do prázdné branky.trest-d-221119-007.jpg
 
Děkuji všem našim hráčům za skvělý přístup k oběma zápasům. Velké poděkování patří všem, kteří se podíleli na pořadatelské službě, našemu kustodovi M. Leixnerovi a také rodičům, fanouškům a divákům.
 
Fotoalbum ZDE.
 
PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV – ASK Bystřice nad Pernštejnem 11:4 (4:2, 5:2, 2:0)
Statistiky zápasu https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/895968
 
FBC OREL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ – PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV 4:15 (0:3, 1:6, 3,6)
Statistiky zápasu https://www.ceskyflorbal.cz/match/detail/default/895971
 
Sestava: T. Charvát (B), Š. Ludmila (C), Š. Korba, M. Pacholík, T. Navrkal, T. Chadim, L. Hájek, R. Uhlíř, Š. Doležal, V. Fila, P. Brabenec
Trenér: P. Charvát
Petr Charvát