Jdi na obsah Jdi na menu

DOROSTENCI CELKOVĚ DRUZÍ

V sobotu 18. března 2023 se s letošní sezónou rozloučili naši dorostenci. Poslední kolo 2. dorostenecké ligy jsme odehráli v Třešti a počty byly jednoduché. Pokud vyhrajeme oba naše zápasy, skončíme stříbrní. To se nakonec podařilo a tým, který za celou sezónu ani jednou společně netrénoval, obsadil celkové druhé místo. Gratulace všem hráčům za skvělé výkony v celé sezóně. Dokázali jsme v obou vzájemných zápasech potrápit vítěze ligy z Pelhřimova (4:5, 2:3), v jednom zápase jsme podlehli na nájezdy Bystřici n. P., ale ve zbylých 13 utkáních zvítězili. 
 
img_8943a.jpg
 
V prvním zápase posledního kola jsme nastoupili proti týmu TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons. Utkání jsme kontrolovali a náskok 3:0 z první třetiny postupně navyšovali a zápas s přehledem dovedli k vítězství.
 
V našem posledním zápase sezóny jsme se utkali s FBC Orel Nové Město na Moravě. Utkání plné faulů, osobních soubojů a vyloučení na obou stranách bylo možná „zajímavé“ pro diváky, ale trenéři měli spoustu práce uklidnit některé hráče. Plynulosti hry nepřispěla ani neustálá hra v přesilovce nebo oslabení. Do třetí třetiny jsme výrazně změnili naši hru, začali konečně plnit pokyny trenérů a lídrů týmu a po třech gólech v rozmezí 96 sekund na začátku třetí třetiny zlomili odpor soupeře.
 
img_8958a.jpg
Vydařenou sezónu jsme zakončili společným obědem, kdy trenér pozval hráče, přítomné rodiče a fanoušky z řad našich mladších žáků na pizzu. Poděkování patří všem, kteří se podíleli v průběhu sezóny na pořadatelské službě, hráčům, rodičům a našim fanouškům, kteří vážili cestu přímo na zápasy nebo zůstali „jen“ doma v teple u online přenosů.    
 
PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV – TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons 9:4 (3:0, 3:1, 3:3)
Statistiky zápasu ZDE.
 
PSKC OKŘÍŠKY-RUDÍKOV – FBC OREL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ 8:2 (3:1, 1:1, 4:0)
Statistiky zápasu ZDE.
 
Sestava: M. Leixner (B), Š. Korba (C), L. Hájek, M. Pacholík, T. Navrkal, P. Filipec, Š. Holub, V. Fila, V. Dvořák, T. Charvát, R. Uhlíř 
Trenéři: P. Charvát, V. Dvořák
Fotoalbum ze zápasů ZDE.
Petr Charvát
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář