Jdi na obsah Jdi na menu

DOROSTENCI A ELÉVOVÉ O VÍKENDU 23.-24.10.2021

2. LIGA DOROSTENCŮ, SKUPINA 5 – SOBOTA 23. 10. 2021 – BYSTŘICE N. P.

Po slušném rozjezdu v začátku soutěže naše sedmičlenná sestava s osmým hráčem v roli gólmana narazila na soupeře, proti kterým bychom letos nebyli favority ani v plných počtech.

PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice n. P.   7:11  (3:4, 2:4, 2:3)
Branky/asistence:  Šimon Korba 5/1, Tomáš Uher 1/3, Tomáš Chadim 1/0, Daniel Caha 0/1, Michal Pacholík 0/1

bystrice-n.p.-d-211023-15.jpgZ naší strany velice dobrý výkon. Sice nám trochu nevyšel začátek, když jsme Bystřici nechali odskočit na rozdíl tří gólů, ale ještě do první sirény jsme předvedli řadu protiútoků a vrátili se na dostřel. Velice dobře začala i druhá část, ve které se nám brzy podařilo skóre vyrovnat. Ale soupeř zvýšil svůj tlak, zejména střely z každé pozice. Velkou pochvalu zaslouží Lukáš v brance, který jich řadu zlikvidoval. Některé branky však padly i díky jeho gólmanské nezkušenosti a Bystřičtí si tak vedení vzali zpět. Třetí část již byla o silách a soustředění. Střídat se dvěma hráči proti sedmi je příliš velký rozdíl. Utkání mělo jiskru až do samého konce. Nebýt našich zbytečných vyloučení, mohl být i brankový rozdíl menší.

PSKC Okříšky  -  Spartak Pelhřimov  3:9  (3:1, 4:1, 2:1)
Branky/asistence: Tomáš Uher 1/1, Šimon Korba 1/0, Tomáš Chadim 1/0, Pavel Filipec 0/1

bysticen.p.-d-211023-20.jpg

Jen po čtvrthodinové přestávce jsme nastoupili do druhého zápasu. Brzy se ukázalo, že s dnes určitě silnějším soupeřem. Spartak má svou hru založenou na dobré kombinaci, souhře bez dlouhého držení míčku. Pohyb jeho hráčů nám dělal velké problémy, nestačili jsme je rychle obsazovat. K tomu se přidalo i pár hrubých chyb, hlavně ve druhé třetině. Zatímco v první části dobře fungovala obrana, ve druhé jako by došly síly. K tomu opět dvě vyloučení, která Pelhřimov využil. Naopak pochvala Lukášovi za vychytaný nájezd!  Do třetí třetiny jsme již šli odevzdaně. Při hrozící desítce gólů nezbylo než využít time-outu k pozvednutí nálady. V posledních pěti minutách se díky tomu opět začal hrát rušný florbal

Průběžné pořadí 5. místo z 9 týmů.
Sestava: Lukáš Hájek, Šimon Korba, Tomáš Uher, Tomáš Chadim, Daniel Caha, Michal Pacholík, Pavel Filipec, Marek Jeřábek

Foto a video z turnaje ZDE.

LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – NEDĚLE 24. 10. 2021 – TŘEBÍČ

ashampoo_snap_2021.10.24_21h35m10s_004_.png

Oba třebíčské turnaje hrané společně v hale na Horkách Domcích byly velice vyrovnané. My jsme se účastnili každého z nich s jedním týmem. Rozdělení bylo jednoduché, podle věku.

Zvlášť mladší mix elévů a přípravky příjemně překvapil. Ačkoliv byl věkem absolutně nejmladší ze všech, dokázal si připsat jednu výhru a dvě těsné prohry. Pouze s o dost staršími ježky byl rozdíl tříbrankový, když jsme nestačili blokovat střely z poloviny hřiště. Kluci se budou určitě rychle zlepšovat.

I s výkony staršího týmu jsme byli spokojeni. Ještě lepších výsledků můžeme dosáhnout, pokud se naučíme poctivě vracet do obrany a zpřesníme střelbu. Všechny zápasy byly těžké a pořádně nás prověřily. Hráči si každý po závěrečném hvizdu vyhodnotili. Na nic víc čas nezbýval, utkání probíhala v rychlém sledu.

A ještě podělování všem rodičům, kteří nám vydatně s účastí a pobytem na turnaji pomohli.

teb-e-211024-3--1--horz.jpg

Sestava PSKC Okříšky: Jan Fila, Petr Nováček, Patrik Chadim, Adam Navrátil, Štěpán Novák, Petr Kubíček

Sestava PSKC Okříšky-Rudíkov: Bruno Brabenec, Jiří Beránek, Kryštof Ludmila, Samuel Jewell, Patrik Svoboda, Štěpán Rymeš

Foto a video z turnaje ZDE.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář