Jdi na obsah Jdi na menu

ČERNÁ SOBOTA 29.1.2022 VE ZNAMENÍ COVIDU

Jak junioři, tak mladší žáci s výpomocí hráčů nižší věkové kategorie splnili povinnost odehrát další kolo ligových soutěží. Většina hráčů v karanténě, juniorů pouze jedna pětka bez střídání proti prvním dvěma týmům tabulky! Také většina elévů v týmu mladších žáků s pouhými dvěma hráči na střídačce byla bez šance na lepší výsledek.

2. LIGA JUNIORŮ, SKUPINA 5 – SVĚTLÁ N./S.

PSKC Okříšky – TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons 2:17 (1:5, 0:6, 1:6)
svtln.s.-j-22_01_29-21.jpgBranky: Jan Koukal a Jiří Uher (oba bez asistence)

Psát komentář k dnešním zápasům je celkem jednoduché. Do Světlé jsme nejeli s velkou chutí, ale z povinnosti odehrát kolo ligy. Naše řady zkosila karanténa v rozsahu, jaký jsme nečekali. Špatné zprávy přibývaly každým dnem, až na konec zbylo pouhých pět hráčů a gólman. Proti prvnímu týmu tabulky jsme přesto v první třetině zkoušeli hrát aktivně. Jenže soupeř nasadil vysoké tempo. S častým střídáním nás mohl těsně napadat a míčky hned využívat ke střelbě. Od druhé třetiny jsme stáhli obranu a snažili se betonovat. Jenže udržet koncentraci a bránit celé dvě třetiny se také nedařilo. Naštěstí došlo ke shodě týmů dohrát zápas na hrubý čas. To nás zachránilo od ještě většího přídělu branek. 

svtln.s.-j-22_01_29-36.jpg

PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov   1:14  (0:3, 0:6, 1:5)
Branka/asistence: Jan Koukal 1/0, Ondřej Dosedla 0/1

Také ve druhém zápase jsme hráli od druhé třetiny na hrubý čas. Vyčerpání po utkání s H. Brodem bylo značné, přesto první třetina nevypadala špatně. Přes pět minut jsme drželi nerozhodný stav, i po první brance se kluci snažili se soupeřem držet krok. Škoda brejku Pelhřimova při naší přesilovce v závěru třetiny. Ve druhé části se nám naskytlo několik šancí, jenže velká bolest v zakončení. To už Spartak celkem snadno navyšoval náskok. Hlavně v před brankovém prostoru se lépe orientoval a kombinoval až za Pepova záda. Třetí část měla stejný ráz, únava nám neumožnila žádný větší odpor. Dnešní zápasy byly špatné jak pro nás, tak pro oba soupeře. Vítězné body jsme jim, ač neradi, přivezli předem. 

Sestava (3 junioři a 3 dorostenci): Jiří Uher, Michal Novotný, Jan Koukal, Josef Kratochvíl, Ondřej Dosedla, Tomáš Uher

Fotoalbum ze zápasů ZDE.
Průběžné pořadí v tabulce: 6. místo z 10 týmů.        

JK

LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – TŘEBÍČ

ashampoo_snap_2022.01.30_13h50m31s_001_.png

První zápas byl pro nás nejpodařenější. Po prvním gólu byla hra vyrovnat s šancemi na obě strany. Druhý gól soupeře byl šťastný. Druhá půlka vypadala podobné. Druhý zápas dlouho byl stejný. Dokud měli naši hráči sílu, tak jsme až na dva góly z větší dálky soupeře dobře bránili. Jak docházely síly, tak soupeř rozhodl a my jen jedním gólem udělali radost fanouškům. Zápas proti Třebíči byl rozhodnutý hned na začátku. Naším dětem došly síly a soupeř nás uběhal. My v té chvíli měli už jen jednoho hráče na střídání. Poslední zápas byl hodně ovlivněn předchozím. Ubyla síla, motivace nepomáhala a někteří hráči už nevěřili, že by mohli něco uhrát.

Sestava (3 mladší žáci a 5 elévů): Bětka Tallová, Adam Zeman, Dominik Herynek, Jiří Man, Štěpán Novák, Bruno Brabenec, Tomáš Navrátil, Petr Nováček

TT
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář